Skip to content
5 reacties
574 weergaves

Mijn zus

Mijn zus van 19 heeft een kunst penis gekocht, en daarmee wilt ze met mijn gaan vrijen en dat ik met dat ding in haar komt, ik vindt geen leuke actie van haar en wil dat ze er mee stopt, ze zegt als ik niet mee doen dan vertelt ze allerlei leugens aan mijn ouders zo dat ik een vreselijke straf krijgt. Ik wordt er gek van!

16 jaar
8 jaren geleden

5 Reacties

  • Als ik zo iets leest , kan ik niet meer door mijn ogen van tranen kijken. Hoe erg is het gesteld met je ex zus? Zij zou naar een behandeling moeten gaan! Ik hoop dat alles goe met je gaat meid! Toi toi..

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik ben schrijfster van deze topic! Inmiddels ben ik 17 geworden, mijn ouders hebben mij verzocht om thuis terug te komen en verder met onze leven te gaan. Mijn zus heeft verklaard dat zij alkes heeft verzonnen en dat allemaal opgericht , zelfs naar aanleiding van mijn voorstel om mijn door een dokter te onderzoeken over mijn maagdelijkheid geloofde zij me niet! Daardoor haat ik ernstig mijn ex zus die eigenlijk mijn zus niet meer mijn zus is. Ik ben gelukkig nu in mijn leven en heb een bij baantje en doe mijn opleiding en mensen waar ik nu verblijf hebben een volledig voogdij over mij. Thx lieve mensen voor jullie grote zorgen.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • wat heftig... Vind je het niet moeilijk om zo jong uit huis te gaan?

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Mijn zus heeft mijn voor alles en nog wat uitgemaakt , ik ben nu het huis uit en de mensen waar ik nu bij ben zijn super leuk, wat is het fijn zonder familie!!!

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik zou zelf naar je ouders gaan en vertellen dat ze dit doet.. Dat hoort namelijk niet. Als je aangeeft dat je het eerst niet durfde omdat ze leugens zou vertellen, zullen ze jou heus wel geloven en niet de leugens van je zus, in de meeste gevallen toch.. Als je er met je ouders echt niet over kan praten, ga naar een volwassene die je denkt te kunnen vertrouwen op school!

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten