Skip to content
16 reacties
3291 weergaves

Betrapt

Vraag voor de broers/zussen. hoe zou jij reageren als je je broer(tje) betrapt terwijl hij/zij aan het rukken is. Ik ben namelijk betrapt door mn zus maar hoe zouden jullie reageren.

15 jaar
6 jaren geleden

16 Reacties

  • betrapt op blowen van weed.flink pak slaag. na schrobbering Stond met brandende billen in d ehoek
    gr

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 en nu in het Nederland? Begrijp er geen hol van

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik dacht dat ik alleen thuis was en lekker onder d ouche ging aftrekken wist ik niet dat mijn zus en een vriendin van haar thuis waren, dus liet ik de badkamerduer open en deed ik mijn ding en toen hebben ze mij gezxien terwijl ik me zat af te trekken onder de douche maar we hebben er nooit over gepraat ofzo.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Chill dat je dat zo zegt @jongen12, mn bro is 11 en ik heb m ook fappen geleerd en dat doen we elke dag bij elkaar. Denk wel dat veel bro's dat met elkaar doen maar niemand praat erover. We zijn een keer gesnapt door me pa maar die vond t wel oke maar zei dat we dat nooit buiten moeten doen. Hij zei toen dat hij t ook met zn bro's deed. Chill toch?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ruk vaker met m’n broertje van bijna 11 ik heb het hem geleerd

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • @j16 ik zou wel tegen het vriendje van je zus zeggen dat je dit zag en hem toch wel ff duidelijk maken dat als hij jouw zusje zwanger maakt of iets dat hij dan een probleem heeft.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Hz was je geshockt? Is dat zo abnormaal dan dat ze seks heeft met haar vriendje?

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mijn zusje van 14 heb ik ook indirect betrapt dat ze al sex heeft. Ze heeft een vriendje van 15 en had een keer op haar bureau een pakje condooms staan. In haar prullenbak zag ik 2 volgespoten condooms. Ik was geschokt.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben 1 keer betrapt door me moeder. Ze vroeg direct of ik nog wat nodig had handdoeken etc. Vond t wel grappig. Ik heb verder nog niemand betrapt maar zou het niet enorm erg vinden ofzo. Wees gewoon blij dat je broer/zus gezond is haha

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • K zou zeggen: uhh... okay.... bye.. En hou het wel nettjes

    13 jaar
    6 jaren geleden
  • Nou @jongen23 ik ben er ook mega blij mee, vooral chill als je met je eigen dad gewoon over seks kan praten. Niks mis mee! :)

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • wees blij met zo'n eerlijke vader.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ben betrapt door me pa toen ik mezelf aan het aftrekken was. Toen ik beneden kwam vroeg hij of 't geil was. Hij zei dat hij dat zelf ook mega vaak doet. Haha ik vond het best wel chill dat hij dit vroeg en zei.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • dat hoort bij groot worden.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • @j17 tnx voor reactie, zus is al wel ouder en heeft ook een vriend waar ze sex mee heeft ze weet alleen niet dat ik dat weet, zag een keer toen haar vriend hier was een condoom verpakking op de grond liggen toen ik der iets moest vragen. Toen ik na een half uur weer iets moest vragen had ze m snel verstopt ;D. Dus ja eigenlijk heb ik haar ook min of meer betrapt maar niet tijdens dat ze bezig was. Toen ik later in de prullen bak op haar kamer keek lag daar dus een gebruikte condoom.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ligt er aan hoe oud die zus is. Je zegt je zus,dus is ze ouder als jij denk ik,maar eigenlijk zou ik me er niet druk om maken. Als ze niets er over zegt zou ik ook niets zeggen.Zou mijn zus mij betrappen dan zou ik zeggen ja sorry maar ik geniet hiervan net als alle andere jongens, denk dat ze zou lachen, en wel begrijpt. Als ik zelf een broertje zou betrappen zou ik zeggen doe voortaan de deur op slot, maar tevens zeggen dat het normaal is,dat hij zich niet hoeft te schamen en dat het een gezonde jongen is.

    17 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten