Skip to content
16 reacties
2875 weergaves

In de boxershort

Ik zit thuis best wel vaak gewoon in een boxershort ( ook zonder shirt) op de bank. Mijn ouders, zus en broers vinden dat gewoon heel normaal. Mijn broers (14) en (17) doen dat ook gewoon. Mijn zus natuurlijk niet, maar ik was laatst bij een vriend en die vond het maar raar dat ik in een boxershort op de bank zat en vooral dat mijn broers en zus er dan gewoon naast zitten. Mijn vraag is of dit bij jullie ook normaal is of niet en zitten dan jullie broers en zussen er dan ook naast? Ben best wel benieuwd namelijk

15 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Andere jongen van 22, wat is 'netjes' aangekleed? Ik snap een beetje hoe jullie zijn opgevoed en idd daar komt geen bloot in voor. Jammer, want het is zo bevrijdend om zonder problemen gewoon thuis lekker naakt te zijn. Wij zijn naturist en m'n ouders, broer en zus zie ik meestal dus naakt rondlopen of zitten. 't Is toch heerlijk dat dit kan en waarom zou het niet prettig zijn voor haar zoontje? Wie weet hoe fijn die het vindt.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • ik zit ook vaak in boxer of bloot op de bank, mijn broers 15 en 18 doen dit ook wij vinden het heel normaal

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • hoi, ik vind het gewoon fijn, om een poos in mijn ondergoed rond te huppelen Vind witte boxer super, en zit daar ook mee op de bank bij m'n ouders.Geen punt

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij ons doen wij dat nooit. Sowieso niet naakt of in onderbroek in de woonkamer gezeten. Wij hebben wel altijd geleerd ons netjes aan te kleden. Maar denk niet dat mijn moeder er een probleem mee zou hebben. Mijn vaders vriendin zou het niet zo prettig vinden voor haar zoontje denk ik. Maar had wel opgevoed willen worden als naturist. Dan was ik het gewend. Nu moet ik mijzelf leren wennen als ik dat zou willen gaan doen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Zaterdags ga ik en mijn broertje altijd in bad. Dan zijn we vaak daarna voordat we naar bed gaan nog gewoon helemaal in ons blootje in de woonkamer.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • De hele dag alleen in je boxer rondlopen? Krijg je het dan niet koud? Heb in de winter thuis altijd wel een trui aan. Als het echt warm is ga ik wel eens zonder shirt in de tuin zitten maar verder altijd minimaal wel een shirt aan.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hetzelfde gewenst in je jogging(tokkie)broek!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • De hele dag in alleen je boxer/onderbroek rond banjeren. Dat vind ik tokkie ja.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Erg preutse gedachtegang wat mij betreft en eh.... een shirtje en joggingbroek is niet tokkie??!!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik loop s ochtends net uit bed wel ns in me boxer thuis als ik naar de wc ga. Maar toch echt niet de hele dag. Ik vind dat behoorlijk tokkie. Op zn minst met shirtje en joggingbroek op de bank.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zit, samen met m'n 2 zussen, ook vaak naakt in de bank TV te kijken en wij vinden er niks vreemd aan. Soms krijg ik een stijve en dat vinden ze mooi, dus geen probleem. M'n moeder vindt het ook prima en pa is 's avonds vaak weg, maar als die thuis is zien we hem ook bloot. We zijn naturist, vandaar.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik loop ook naakt thuis zit ook naak op de bank is normaal bij ons

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik loop ook naak thuis is normaal bij ons

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi, Ik loop vaak gewoon in mijn onderbroek in de woonkamer, op de bank gèèn probleem, mijn jongere broertje(12) òòk

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb geen broers of zussen, in de zomer loop ik vaak naakt door het huis en in de winter met een weide boxer en t shirt

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons was dat ook precies zo tot op een gegeven moment dit plots zonder reden stopte niemand weet eigenlijk waarom was ongeweer 14-15 toen en mn broer 15-16

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten