Skip to content
41 reacties
12965 weergaves

bloot

hoi, wie heeft jou weleens bloot gezien? waarom was dat?

15 jaar
5 jaren geleden

41 Reacties

  • Wat deden die dokters dan?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ouders, mijn zusje, 2 vrienden (was voor de lol), de huisdokter, een paar dokters in het ziekenhuis en de dokters van CLB en enkele zwemmaatjes van vroeger

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb zelf een piemel van maar slap 2.5 cm dus liefst zo min mogelijk mensen. Alleen ouders en zusje zien me naakt.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • bij mij hebben weinig mensen mij naakt gezien mijn ouders hebben me denk ik al sind ik 9 ben niet meer naakt gezien verder denk ik dat alleen verder iemand mij naakt heeft gezien was van de zomer toen ik ging aftrekken met een vriend hij is denk ik de enige in 4 jaar die mij naakt heeft gezien.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ouders, mijn zus en verder veel vriendinnen van school en sport. Ik zit op volleybal en wedstrijdzwemmen en na afloop douchen we altijd zeer uitgebreid lol. Veel kletsen, kutjes vergelijken en ook wel eens voelen.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Alle jongens van mijn klas hebben míj gezien. Vind leuk dat ze me zien. Spannend.
    Ook buurman en buurjongen en ook bij logeren zien jongens mij bloot. Vind leuk dat ze mij bloot gezien.

    Mij voelen mogen ze ook allemaal lol.

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • Best wel veel denk ok want als we zomers gaan zwemmen bij een meer dan kleed ik me gewoon daar mo voor en na het zwemmen

    10 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ouders, zus en broer, mijn vrienden, jongens van voetbal, jongens uit mijn klas. Ik doe er niet moeilijk over dat ze bloot zien en kijk zelf ook naar blote jongens.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • alleen mijn vriendje (samen)

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin toen we sex hadden (gingen vrijen) verder mijn ouders toen ik een baby was

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • M14: zoek maar verder, er zullen er wel meer zijn. De huisarts misschien ? Och ja, de douchekop, die was ik nog vergeten :-) . En men knuffelbeer!

    M13: neen, ik ben heel graag in mijn blootje en heb er geen problemen mee. Als ge in uw blootje zijt, dan zijt ge wie ge echt zijt, in plaats van de (merk-)kleren die ge draagt. Zo zie ik het toch.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Schaam je je dan niet j16?

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Haha! @Jongen16Jaar Waw!! Volgens mij zijner echt heeeeeeel veel mensen die je naakt hebben gezien. Lol. Bij is het nog nii eens de helft : Mijn broer,2 zussen,mama,papa,beste vriend,bestie vriendin,liefje…ennnnnnn men douchekop.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vriendin, mijn ouders, vriendinnen en andere meiden uit mijn klas, huisarts. Waarvoor? Mijn vriendin omdat het spannend is, mijn ouders en zus omdat het gewoon is en andere meiden met opkleden voor zwemmen en gym en de huisarts omdat het moest.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Tsja, veel mensen: mama en broertje: thuis vaker in ons blootje. Tante en neef als die in de zomer komen. jongens van het zwemteam bij het douchen en jongens van de klas bij het douchen. Een meisje van het zwemteam die mij zag zitten en me meesleurde in een omkleedhokje. De huisarts. De postbode eens toen ik in de tuin achterom liep voor de bel (toen was ik twaalf denk ik). Mijn beste vriend (ook in zwemteam). Mijn liefje. De mama van mijn liefje toen ik daar in de zomer mocht douchen na de tuin gedaan te hebben. De vriend van mijn broertje toen die in de zomer thuis kwam spelen en ook wel in zijn blootje wou proberen, gelijk ons. Soms nog andere mensen als we de gezamelijke douches nemen van het zwembad, maar echt niet dikwijls. Oh, op zwemkamp de trainers toen we gingen slapen en ze 'lichtuit' kwamen roepen, we waren aan het dollen en veel van ons in ons blootje. ehm, ik zal er nog wel een paar vergeten denk ik ... Ah ja, die van schoolonderzoek CLB en de sportkeuring. Verpleegster in het ziekenhuis: een paar dagen in het ziekenhuis gelegen met zware hersenschudding en die moest me wassen de eerste twee dagen geloof ik - en nee, geen stijve gekregen, daar had ik veel te veel pijn voor. En nog een paar misschien ...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn vader en moeder, broertje en zus. Maat da's logisch denk ik. Maar ook mijn huisarts heeft mij bloot gezien. En een vriendin. En ook het team van mijn hockey club met douchen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Honderden mensen in Amsterdam tijdens de World Naked Bike Ride was gaaf om naakt door de stad te fietsen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben nooit echt betrapt omdat ik wel is van m'n kamer naar de douche naakt loop etc en m'n broertje m'n zus en m'n ouders zien me vaak dan bloot maar boeit me weinig

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Eigenlijk heel veel mensbeeld hebben mij in mijn blootje gezien, want ik ben thuis en bij opa en oma altijd bloot en we gaan best vaak naar het strand en tot dat ik 10 was mocht ik gewoon bloot op het strand. Ik ben ook wel eens in mijn blootje als er vriendinnetje komt. Die vindt dat niet erg.

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Eigenlijk heel mijn gezin, dus mijn twee broers en mijn ouders, omdat ik gewoon wel eens bloot ben thuis, let er soms niet eens meer op.

    11 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten