Skip to content
31 reacties
4514 weergaves

Foto's van vlek boven vagina

Ik heb sinds kort een bruine vlek boven mijn vagina en daar ben ik mee naar de dokter geweest, ze heefd er goed naar gekeken en ik heb er een middeltje voor gekregen wat ik er dagelijks op moet smeren. Mijn moeder maakt op verzoek van de dokter ook elke drie dagen een foto van de vlek (mijn vagina staat er dan natuurlijk ook op) om te kijken of de vlek groeit. Maar nu is het zo dat mijn moeder die foto's gerust aan vriendinnen van haar laat zien, echt beschamend maar ze zegt dat ik me er niet voor hoef te schamen. Wat vinden jullie hiervan? Os dat raar? Please reageer!

13 jaar
4 jaren geleden

31 Reacties

  • Ik had me moeder aangeklaagd als dit gebeurde... Mijn pa deed dit ook en die spreek ik nu al 3 jaar niet meer. Ik vertrouw dat soort dingen echt niet. Vooral niet met al die pedo's die steeds opener worden

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Neeeeen uw moeder mag geen naakt fotos van u aan iemand anders tonen Ik vind zelfs dat ze die mag maken zonder uw toestemming Ik versta dat u boos bent op uw moeder

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was mijn schaamhaar in de badkamer aan het afscheren en mijn moeder heeft dat gefilmd . Ze heeft het aan mijn vriendin haar moeder getoond. Mijn vriendin heeft er mij over aangesproken als het waar was dat ik mij schoor ????? Ik ben echt boos op mijn moeder

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Van mij (ts) mag dat niet, ik ben zo boos op mama

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Van wie mag ze dat niet , jongen #15??

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Jouw moeder mag die foto's niet laten zien als jij dat niet wil....

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag volgende keer gewoon of je die van hun mag zien antwoorden ze met nee dan ook niet andersom natuurlijk

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was laatst even douchen en in mijn blootje beneden toen die ene vriendin weer kwam en mij dus in mijn blootje zag en dus ook die vlek, heel gênant. Ik ben er echt klaar mee.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts, je mag heus wel laten weten aan je moeder dat je dat niet wil doen. Je moeder moet ook respect tonen naar jouw. En dat mag je best laten weten en horen, dat je dat niet wilt, en niet doet. Met alle respect voor je moeder, maar als jij dat niet wil is het punt uit. Je kunt ook tegen haar zeggen: zou ik eens stiekem wat foto’s maken als je onder de douche staat en die naar mijn vriendinnen sturen....

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • (Ik ben ts) M14 dat kan wel zo zijn maar dat is gewoon gênant, gisteren kwam er een vriendin van mijn moeder langs en die vroeg aan mij hoe het met die vlek daar beneden was en toen zei mijn moeder dat ik even even moest laten zien, ze dwong me dus gedaan, echt vreselijk.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Het laten zien aan anderen kan ook bedoeld zijn om zogezegd te vragen of er meer mensen zijn die dat ook hebben of hebben gehad. Misschien om tips te vragen voor jouw.

    Misschien niet leuk voor jou zelf maar kan ook voor je ouders bedoeld zijn naar ervaringen van andere mensen over een vlek

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat er foto’s gemaakt worden oké, om te kijken of het minder of erger wordt. Maar ik vind wel dat een volwassen persoon er ook volwassen mee om moet gaan, en het desnoods aan je MOET vragen of hij of zij het ook aan andere mag laten zien. Het is wel jouw lichaam en ook al ben je minderjarig ze moeten toestemming aan je vragen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook een keer zoiets meegemaakt, toen had ik geloof ik wat puisten ofzo rond mijn anus, dus daar moesten ook foto's van gemaakt worden, moest ik helemaal voorover gebogen staan, wel gênant. Mijn moeder nam het ook niet zo nauw met privacy, ze liet het toen ook aan mensen zien.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het helemaal met je eens TS. Die vriendinnen én, althans bij mij, mijn ouders weten precies hoe mijn penis er uitziet. Soms wel gênant dus.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 14, het is wel gênant hoor, die vriendinnen weten allemaal hoe het er daar beneden uit ziet bij mij.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • M13. Stel je niet aan. Ben blij dat je niet met he gezicht er op staat.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts kun je niet in de fooi van je moeder komen om de foto’s te verwijderen?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 14 Maar aan wie mijn moeder de foto's laten zien weten natuurlijk dat ik dat ben. Dus dat ik gewoon heel gênant.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat ze de foto's laat zien aan anderen is natuurlijk niet netjes.

    Maar omdat de foto alleen van je vagina en de vlek is, is er eigenlijk ook niets aan de hand. Je gezicht staat er niet op. Dus geen probleem verder ook.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts misschien kun je op het juiste moment haar tel. pakken om de foto’s te verwijderen. En Kemper goed boos worden op je moeder omdat ze de foto’s aan andere laat zien, dat mag je best tegen haar zeggen hoor. Suc6

    12 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten