Skip to content
1 reacties
1081 weergaves

Schoonzus woont bij mijn moeder

Hallo allemaal mijn ouders zijn gescheiden en die van mij schoonzus ook. Mijn schoonzus heeft problemen met haar moeder dus woonde ze bij haar vader. Begin corona ging het ook niet goed met haar vader en zee zweer dat ze uit huis werd gestuurd. Sinds tien woonde ze bij mij moeder. Ik ben om de week bij mijn vader en om de week bij mijn moeder. Mijn broer slaapt ook al bij m'n schoonzus dus altijd als ik bij mijn vader ben dan kan mij broer eigenlijk naar mij moeder toe en dan moet ik mij moeder missen. Mijn vader weet niet dat ze bij mijn moeder woont. Mijn schoonzus heeft een hond en kleintje en sinds 7 weken hebben wij kittens de hond doet niet rustig met die kittens, hij gooit ze gewoon om. Nu tijdens de vakantie ben ik de eerste 3 weken bij mij vader en de volgende 3 weken bij mij moeder, dus ik mis mijn moeder wel terwijl mijn broer gewoon naar mij moeder kan. Wij gaan met mij moeder op vakantie naar........ met mijn opa, oma, 2 broers en schoonzus en de hond van mij schoonzus mag ook mee maar ik vond die niet echt leuk onder hij klein is, een knuffel heeft en zijn hoofd helemaal kapot likt (een knuffel die van mij is:( ). Soms doet mijn schoonzus alsof ze mijn moeder is bijv. Heb je al gegeten zeg ik nee hoeft niet en dan gaat ze zeggen ja ga maar gewoon even eten. Ik vind het niet leuk dat mijn br9er gewoon stiekem naar mijn moeder kan en ik niet. mijn vader en mijn moeder hebben niet zoveel geld en dan moeten ze ook nog voor 1 extra persoon eten regelen, een kaartje voor iets leuks extra betalen en mijn schoonzus die betaalt helemaal niks voor ons. Mijn schoonzus is 19 en mijn broer 17 bijna 18. Dankjewel voor het lezen

12 jaar
4 jaren geleden

1 Reacties

  • Ik vind het heel erg voor jou wat daar allemaal gebeurt. Je voelt je echt niet goed in de week/week die je ouders hebben afgesproken. Ik raad je toch aan om daar eens goed zowel met papa als mama over te praten. Zolang zij niet weten hoe jij je in deze situatie voelt kunnen ze er niet veel aan doen en sta je alleen met je gevoelens. Kan je er niet eens met iemand over praten (een ander familielid die je vertrouwt)? Of op school - ja nu is het natuurlijk vakantie -...
    Ik heb echt met je te doen kerel! je moet hier zo vlug mogelijk een stap in vooruit geraken! Praten ! Succes nog!

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten