Skip to content
14 reacties
1002 weergaves

Van de redactie: stem voor nieuwe onderwerpen

Beste redactie, kan er niet ook een plaats op het forum komen   over huisdieren?   Van de redactie:  Hoi!! Leuk idee :) we staan zeker open om minder gebruikte onderwerpen om te zetten in nieuwe onderwerpen. Hebben jullie hier meer ideeën over? De meest gevraagde onderwerpen zullen we gaan inzetten voor jullie

11 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Hier werd gevraagd om nieuwe onderwerpen, maar ik vraag mij af of er niet al te veel onderwerpen zijn. Er zijn nu tien categorien met elk vier rubrieken, dat zijn dus veertig forums. Als je die eens doorloopt dan zie je dat op de meeste daarvan nauwelijks gepost wordt en waarschijnlijk ook weinig gekeken. Naar mijn mening zouden er hooguit tien keuzemogelijkheden moeten zijn. Dat maakt het makkelijker om on topic te posten en wordt het waarschijnlijk ook meer gelezen en er op gereageerd.     Als suggestie zou ik het volgende willen voorstellen:     De "babbelboxen" jongensvragen en meisjesvragen kunnen gewoon zo blijven, die zijn heel populair. Je zou ze ook jongensdingen en meisjesdingen kunnen noemen.   Daar zou ik dan de volgende aan willen toevoegen, elk als een topic, gebaseerd op wat jongeren meemaken en bezig houdt:     1) Toekomst: School, studie, werk en geld,   2) Relaties: Vriendschap, liefde, verkering, anders zijn, (LHBTIQ),   3) Thuis: Familie, ouders, geloof, het huis uit gaan,   4) Verdriet: Gepest worden, depressief, verlies, seksuele intimidatie, discriminatie,   5) Je lichaam: Gezondheid, beperkingen, handicaps, eetproblemen,   6) Vrije tijd: Sport, vakantie, uitgaan, liefhebberijen,   7) Maatschappij: Politiek, klimaat, milieu, actuele zaken (corona),   8) Verleidingen: Drugs, roken, drank, internet, foute dingen.     Naar mijn mening zijn met deze acht forums + Jongensdingen en meisjesdingen alle onderwerpen waar men over zou willen posten wel gedekt. Tien onderwerpen met een hele duidelijke identiteit. De redactie zou dan ook wat strikter kunnen zijn in het verplaatsen van off-topic posts.   Moderator Dank je wel voor het meedenken! Meer overzicht op het forum staat ook op ons verlanglijstje.  Maar we moeten er tijd en budget voor vrij zien te maken, dus nog even geduld!! 

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Moderator We hebben de rubriek huisdieren nu toegevoegd aan sport, hobby en muziek.

    33 jaar
    4 jaren geleden
  • ja inderdaad

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • @moderator oké ?? Groetjes J12

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed idee.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • @moderator Is misschien handig om een poll te doen met de beste onderwerpen en dat het onderwerp met de meeste stemmen het uiteindelijk word?   Van de redactie: ik ben vandaag en morgen nog een beetje druk maar de Pol is een goed idee! Hier ga ik zeker naar kijken vandaag of anders donderdag :)

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja! M17, lifehacks zijn leuk en handig!

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog een suggestie voor een rubriek waar ik DRINGEND behoefte aan heb: ERGERNIS. Wat ergert de forumleden en wat doe je er aan? Ik doe zeker mee. Alleen al het voorbije uur had ik DRIE. 1. Die voortdurende ongevraagde kut-updates van Microsoft waardoor je pc raar doet. 2. Verpakkingen die overal openen behalve op de plek waar staat HIER OPENEN. 3. Kut-buren die hun BBQ aansteken net wanneer jij je ramen open gooit voor verkoeling na een fikse plensbui.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb er wel enkele: goede manieren/goede smaak/hoffelijkheid/etiquette/vrouwvriendelijkheid. Mag alles samen in 1 rubriek.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Lifestyle, goede manieren, hoffelijkheid, etiquette, vrouwvriendelijkheid, stijl en klasse. Mag alles samen in een soort Blauw Bloed-achtige rubriek:-)

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • @M17 huis en tuin misschien?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Huis(dus denk aan kamer veranderen, indeling etc.),Tuin, dieren, life hacks misschien?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • leuk idee!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • zeker doen. li
    jkt me leuk

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten