Skip to content
44 reacties
15373 weergaves

bloot

Is het raar dat je bloot naar de badkamer loopt en weer terug?
en dat andere je bloot zien?

13 jaar
1 jaar geleden

44 Reacties

  • Nee hoor niet echt, bij ons gebeurt dat niet maar ik ben wel gwn naakt als ik alleen thuis bent

    16 jaar
    6 dagen geleden
  • Ik deed het vroeger tot dat ik borsten kreeg en toen niet meer maar ik heb nu een bh en met kopen van de bh heeft mijn moeder mijn borsten gezien dus ik doe het ook alleen mijn vader mag me niet bloot zien vind het niet erg dat mijn tweelingbroer en mijn zusje mij zien. Ik zie ze ook bloot.

    12 jaar
    11 dagen geleden
  • Dat ze je naakt zien thuis is heel normaal hoor mij moeder vader en me broertje heb ik ook altijd naakt gezien niks verkeerds aan. Ik ben naturist en dat heeft een voordeel geen schaamte bij het omkleden

    20 jaar
    17 dagen geleden
  • Naakt op de foto

    23 jaar
    2 maanden geleden
  • M19 hierboven: iedereen heeft sexuele voorkeuren en fantasiën. In mijn ogen ben je niet raar, maar je hebt een voorkeur die wat ongewoon is. Een stapje verder komt ook voor, waarbij broer en zus met elkaar naar bed gaan. Heb je dat overwogen of is het gebleven bij elkaar een beetje opgeilen? Neem aan dat je broer ook iets met jou mocht doen.

    22 jaar
    2 maanden geleden
  • We zijn naturist en lopen dus vaak bloot in en om huis. Een jaar of 4-5 geleden en eigenlijk nog wel daag ik mijn broer van 2 jaar ouder nog wel eens uit, zoddat hij een stijve krijgt. Het is zo mooi en geil om die pik van klein hangend frummeltje naar een forse keiharde staande pik te zien groeien. Stiekem heb ik me dan klaar gevingerd en verlangde echt naar zijn pik die ik enkele keren sperma heb zien spuiten. Ik werd daar zo geil vanen heb ook restjs van zijn sperma geproefd en dat was ook al zo lekker. Heeft iemand hier dit ook of klopt er bij mij iets nie?

    19 jaar
    2 maanden geleden
  • Vroeger niet maar nu doen ik en mijn zusje het gewoon. Al doet mijn zusje het alleen als onze ouders niet boven zijn.

    15 jaar
    2 maanden geleden
  • J22 Ja, ik ben lesbisch.

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Mijn moeder en zus zien mij regelmatig naakt en ik hen ook. We zijn dit gewend van jongs af aan. We slapen allemaal naakt dus boven zien we elkaar vaak naakt in het voorbijgaan. We hebben elkaars lichaam zien veranderen, maar ook de puberteit zorgde niet voor schaamte.

    17 jaar
    3 maanden geleden
  • Ja, jongen van 19, wij laten ons prethaar gewoon staan. Houden het wel goed bij, dus schoon en een beetje bijgewerkt zodat het er netjes uit ziet. Toch nog eens de vraag aan meisje van 16: waarom hoeft van jou die jongen niet bloot? Heb je problemen met de geslachtsorganen van jongens of ben je lesbisch? Niks verkeer mee natuurlijk, ik vroeg het me gewoon af.

    22 jaar
    3 maanden geleden
  • Nee totaal niet raar denk dat het in vele huishoudens zo gaat ergens vindt ik het zelfs jammer dat het soms anders is en dat naakt zijn voor vele zo raar is

    23 jaar
    3 maanden geleden
  • Een vraagje aan naturist laten jullie dan je schaamhaar staan of niet en is dat anders bij je zelf of broer of zus of vader en moeder ?

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Woon met m'n zussen en moeder in huis dus we zien elkaar regelmatig zonder kleren en is heel normaal. Ook de vriendin van mijn moeder doet dit wel als ze hier is en mijn vriendin ook. Voor haar was het wel wennen in het begin. De vriend van mijn ene zus doet het ook wel nu, maar dat hoeft voor mij niet zo

    16 jaar
    5 maanden geleden
  • We zijn naturisten en thuis was naakt nooit echt een issue. We waren zeker ook niet altijd naakt of als iemand hier geen zin in had droeg e gewoon kleren.
    Sommige posts lijken wel meer op persoonlijke fantasieën dan effectieve gebeurtenissen.

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongen van 21, ben jij dan ook wel eens afgetrokken?

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • hier thuis was ik ook altyd bloot met ouders liepen altijd lekker bloot ook gezamelijk douchen mijn ma pakte dan ook wel eens mijn piemel vast als ie stijf was mocht ook gewoon mastuberen waar ouders bij waren hun slaapkamer stond gewoon open snacht dus zag ze vaak sex hebben vonden ze niet erg

    21 jaar
    5 maanden geleden
  • Bij mijn vriendin blijf ik bijna elk weekend slapen en loop daar ook gewoon naakt van de slapkamer naar de badkamer. Doen hun ook allemaal. Ze hebben daar een dubbele douche en de laatste tijd komt mijn schoonmoeder "toevallig"? ook vaak douchen als ik aan het douchen ben. Krijg vaak een stijve maar zij zegt dat het niet geeft. geen idee.. zou ze meer willen?

    19 jaar
    5 maanden geleden
  • Niet alleen van de kamer naar badkamer, vooral broertje en ik lopen heel vaak bloot door het hele huis. Thuis slapen we ook allemaal bloot

    12 jaar
    6 maanden geleden
  • bij ons lopen we ook wel bloot van en naar badkamer en zo

    12 jaar
    10 maanden geleden
  • M19 Of ik het raar vind, doet er niet toe. Jij vindt het geil en opwindend, maar bedenk wel dat het jouw eigen vader en broer zijn! Houdt daarom afstand! Zoek deze situatie niet zelf op! Als ik hen was, had ik er zelf wel wat van gezegd! Is dit voor hen wel prettig of gewoon zeer ongemakkelijk? Een vader of een broer, die met hun stijve bijna jouw lichaam raakt!

    23 jaar
    10 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten