Skip to content
7 reacties
929 weergaves

Wat is het

Ik heb sinds kort een bultje bij de schaamstreek. Het is hard en rond schat zo'n 1cm. Ik ben bang dat het kanker is dit las ik op internet. Ik heb ook last van afwisselend ontlasting en sperma neemt af. Kan dit ermee te maken hebben

16 jaar
6 jaren geleden

7 Reacties

  • Ingegroeid haartje misschien?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Vergissing: Ga nooit op zoek naar een ziekte op internet. Dan kom je meestal uit op dat je kanker hebt of binnen de drie weken doodgaat. Ik raad je aan dit gewoon aan je huisarts te vragen. Misschien maak je je wel druk om helemaal niets.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan misschien ook een liesbreuk zijn. Ik weet niet precies hoe het zit, maar dat is ongeveer wanneer je liezen (soort vlies of zo) inscheuren door sport of plotse bewegingen, en dan kan een stukje darm of ander weefsel door die opening komen. Dat geeft ook een bultje. Oude mensen hebben dat dikwijls, en hevige sporters ook. Als het je darm is die erdoor komt, kan dat misschien invloed hebben op je ontlasting? Ik gok maar, ik weet niet zeker. Toch best even naar de dokter gaan.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Het lijkt me een goed idee om hier toch even mee naar de dokter te gaan, zeker als je nog andere symptomen hebt. Het kan heel goed dat er niets ernstigs aan de hand is, maar het is ook fijn als je dat zeker weet.

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Kan het niet gewoon een verstopte talgklier zijn? Dat heb ik ook wel eens gehad (vlakbij mijn billen) en dat voelt ook als een bultje dat onder de huid zit.

    23 jaar
    6 jaren geleden
  • het zal wel een wrat zijn, ik kan je eigenlijk wel verzekeren dat het geen kanker is, huidkanker kun je alleen krijgen als je teveel in de zon zit en ik ga er vanuit dat je niet overmatig in de zon hebt gezeten. Plus huidkanker verschijnt niet bij de schaamstreek volgens mij

    18 jaar
    6 jaren geleden
  • Het kan ook een wratje zijn. En dat je toevallig ook hebt dat je afwisselende ontlasting hebt. Afwisselende ontlasting kan ook komen doordat je verkeerd eet of dat je lichaam niet alle voedingstoffen binnenkrijgt. Als je vaak aan de dunne bent kun je proberen om minstens 2 appels of 2 bananen per dag te eten. Of een combinatie van, fruit helpt.

    Als het een wratje is kunnen ze het bij de dokter heel netjes weghalen, dat heb ikzelf ook gehad, dan is het soms net alsof het er niet gezeten heeft met bijna een onzichtbaar litteken.

    Schaamstreek is mischien gênant bij een huisarts maar die mensen zien elke dag mensen naakt, de meesten wel.

    Ik zou het bultje wel laten onderzoeken.

    14 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten