Skip to content
19 reacties
262 weergaves

onzeker en homo

Ik twijfel over alles en ben altijd onzeker. Hebben jullie tips hier voor ? Ben waarschijnlijk ook nog eens homo en Ik heb ook nog een stomme klas. Hebben jullie ook nog tips om vrienden te maken ? Of wat je met je vrienden kan doen ?

13 jaar
10 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik vind homo's vaak de leukste mensen op aarde. Ze zijn heel liefdevol & ze begrijpen altijd hoe je je voelt etc. Als mijn beste vriend homo zou zijn zou ik t super leuk vinden( niet dat andere jongens nie leuk zijn) maarja iedereen is zoals hij/zij is en daar valt niks aan t veranderen. Btw ik ben zelf ook heel onzeker alleen je moet gewoon proberen om zo zelfverzekerd mogelijk over te komen. Het komt echt wel goed met jou. -xoxo anoniem-

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Uit de kast komen is mogelijk ik ben ook homo en ik heb al van alles naar me hoofd gekregen alleen omdat je homo bent mensen zijn ziek in hun hoofd

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Maar alsnog, als je het erover wilt hebben moet je het zeggen.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • @jongen 15

    haha jouw reactie, priceless ;D Ik ben zelf ook homo, en ben het voor een deel wel met je eens. Het is heel normaal, en stom als mensen daar moeilijk over gaan doen.
    Maar ik zou nog niet meteen op een chatlokaal gaan als je nog onzeker bent, want sommige mensen kunnen misbruik van je maken als je niet uitkijkt ;) Snap wel dat het leuk is xD.
    Ergens anders mee bezig zijn is misschien het beste advies idd, maar makkelijk gezegd dan gedaan. Je kunt er ook op een andere manier naar gaan kijken; als je het zelf normaal gaat vinden, heb je er ook geen last meer van.
    Good Luck ;)

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • Iedereen is onzeker! Elk meisje (nouja bijna elk meisje) vind het leuk als je homo bent. Ik ben het ook en heb veel vriend(inn)en. Kom op gozer! Je blijft toch een jongen?! Ik vind het raar als je op iemand van het andere geslacht valt. Ik vind het sowieso raar dat er zo moeilijk om wordt gedaan. Het enige probleem is dat je geen kinderen kunt krijgen met een andere man. Dat is soms wel kut, maarja dat heeft ook zo zijn voordelen eh. Misschien moet je een keer op chatlokaal naar een jongen zoeken. Lekker rukken en tongzoenen.... Vind je t niks? Dan ben je óf hetero, óf gewoon nog te jongen.
    Misschien moet je je gewoon even concentreren op school! Denk aan iets anders. Spreek af met wie dan ook, bezoek familie, maak je huiswerk ;), verwen jezelf. Misschien om je te laten weten hoe het is om door een jongen te worden geneukt, koop een dildo. Steek em in je reet. Is lekker man....
    Kom op GOZER je kunt het!!!!

    15 jaar
    10 jaren geleden
  • Wees jezelf! Xxx maingirl

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Onzeker is iedereen, maar dat je homo bent maakt toch niks uit? Mensen moet je accepteren wie je bent en van wieje houd! Ik vind homo's wel leuk daar kan mee lachen en dat zijn de enige 'groep' jongens waarmee je kunt praten en je gevoelens kan uiten!

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • @ jongen 17

    Ik heb geen vrienden in mijn klas.
    Ik vind ze stom en zit al anderhalf jaar bij ze in de klas.
    Ik heb wel vrienden maar ze zitten allemaal op een andere school.
    Behalve een maar daar was me vriendschap weg mee word nu weer goed.

    Ik hoop het ook jongen 17

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicleider

    Ik had 1 echt goede vriend in de klas zitten maar die had ook veel andere vrienden. Voelde me soms alleen maar later dat jaar maakte ik meer vrienden. Na een paar jaar begonnen er een paar heel kinderachtig te doen en onder andere mij te treiteren. Daarna had ik weer maar een paar vrienden maar dat maakte niet uit omdat ik wist dat dit de echte goede vrienden waren. Nu heb ik weer een hechte vriendengroep met echte vrienden.

    Ik hoop dat jij ook een paar goede vrienden kan maken. Succes!

    Jongen J

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @jongen17

    Had jij die beste twee vrienden bij je in de klas zitten ?

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • @ topicleider

    Ik zie veel van mij in jou. Ben ook een heel twijfelend persoon. Ik had heel veel moeite in de klas toen ik net naar de middelbare school ging. Ik had weinig vrienden en vond er geen zak aan. Ik ben gewoon m'n zelf gebleven en ging om met 1 of 2 goede vrienden. Nu vind ik school niet zo erg meer en heb ik aardig wat vrienden. Dus blijf jezelf en zoek iig 1 goede vriend en later komt alles van zelf.

    Groet Jongen J

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • @19

    Nee hoor.
    Het is jou mening.
    En we wonen hier in een vrij land.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • @topicleider

    je zegt: ik ben gewoon een onzeker persoon. ik zeg: je bent NU extra onzeker. in deze leeftijd. als je meer ontdekt en overzicht hebt is het weer anders. je denkt goed over jezelf na. hopelijk vind je me niet te tante. Xx

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Topicleider

    Ik ben gewoon een onzeker persoon.
    Mijn vrienden zijn af en toe sukkels en dan ben ik ze zat.
    Mijn klas is stom en ik hou ook niet van school.
    Ik blijf gewoon doorzetten en denk aan jullie.
    Later word het beter en dat blijft mijn motivatie.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • @ topicleider

    Hey, je zit nu op een leeftijd dat je in de pubertijd komt. Door alle veranderingen in je lichaam krijg je veel twijfels. En doordat je hormonen op gaan spelen weet je niet meer waarop je valt. Meerdere jongens hebben er last van. Probeer gewoon wat uit. Zet die twijfel lekker van je af. Op deze leeftijd moet je lichaam nog uitvinden wat je leuk vind. Zo kan je nu denken dat je jongens leuk vind maar later kan dat anders uitpakken. Dus wacht gewoon af op een gegeven moment kom je er wel achter op wie of wat je valt. En over het vrienden maken, dat is altijd lastig. Blijf zeker je zelf en zoek naar dingen die jij en andere mensen gemeen hebben of leuk vinden.

    Succes ermee, ik hoop dat dit je een beetje helpt!
    Groet jongen J

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • leven met twijfel

    dat je twijfelt hoort bij je leeftijd. je moet veel dingen zelf uitzoeken en voelen. miss. ben je homo maar miss. ook niet. het zal wel duidelijk worden voor je volwassen bent. jongens en meiden die alles zo zeker weten heb ik niks mee. Xx

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Topicleider

    Het probleem is juist dat ik niks weet.
    Ik denk dat ik homo ben maar ook weer niet.
    Ik twijfel over alles en daar wil ik vanaf.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • precies

    Wat die jongen van 13 hierboven zegt: doe je niet anders voor dan je bent. en dat betekent dat je jezelf mag zijn. En dat klinkt allemaal makkelijker dan het is, ik ben ook echt superonzeker altijd. komt ook wel doordat ik gay ben, maar was er pas veel later achter dan jij. alleen maar beter dat je het zo vroeg weet.

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat maakt het uit

    Wat maakt het uit dat je homo bent en weet je het wel zeker? Je bent nog maar 13, de meeste mensen komen er pas laat achter. Blijf jezelf als je vrienden wilt maken helpt het niet als je je anders voor gaat doen dan dat je bent!

    13 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten