Skip to content
14 reacties
350 weergaves

enge dingen in mijn huis help

Hallo ik jongens de laatste tijd gebeuren er echt rare dingen op mijn kamer zoals :dingen die omver vallen (lege flesjes) rare geluiden en zelf schaduwen alleen snachts . Ik denk dat het een geest is help

14 jaar
10 jaren geleden

14 Reacties

  • documentaires

     Als je de documentaires op tv moet geloven bestaan er geesten(demomen) die mensen het leven zo zuur maken dat ze er uit eindelijk aan onder door gaan (zelfmoord plegen) Maar zo als meisje 19 al zegt is er nog geen enkel wetenschappelijk bewijs voor. Die docu's kunnen natuurlijk ook sentatie zijn @Topicstarter heb je zelf een poging gedaan tot het oproepen van geesten ?  

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • Aan heel topic

    Er is geen bewijs voor geesten, maar hoe vaak hoor je er niet over? Er is genoeg materiaal dat aantoont dat er iets in de trent van geesten bestaat: Foto's, filmpjes, waarnemingen door mensen, en geluiden of schaduwen. En gevoelens van mensen, het gevoel dat je bekeken wordt, of dat er iemand naast je staat of loopt, terwijl er niets is. Er is zeker wel iets, want hoe kunnen anders die verschijnselen op foto's en video's komen? (Ja oké, tegenwoordig heb je PhotoShop en vele andere bewerkprogramma's, maar vroeger niet, en er zijn genoeg foto's van vroeger waarop geestverschijnselen staan. Over het gevoel dat er iemand naast je staat, maar er is niets, of die enge schaduwen die je denkt te zien: Dat zit in je hoofd, dit wordt geprikkeld door enge films. In de avond, rond 22:00 gaan je hersenen belevenis van de dag en de dagen daarvoor verwerken en opslaan. Als jij een enge film hebt gekeken zie je delen ervan opnieuw in je hoofd. Vooral die wat supereng waren, en je je dus goed herinnert. Dit zorgt ervoor dat jij schaduwen in de avond zit, wanneer je wilt gaan slapen.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • weten of geloven

    er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat er zoiets als geesten zouden bestaan. je kunt er in geloven net zoals je in andere dingen kunt geloven. verhalen via hearsay of filmpjes op internet zijn geen enkel bewijs. wees kritisch en denk zelf na.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • say what!!!!

    Kan een kwade mensen vermoorden :0

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Aan topicstarter (deel II)

    Meditatie. Je kunt mediteren, en tijdens dat mediteren wachten tot je een geluid hoort van die geest. Focus erop. (Mediteren doe je met je ogen dicht!) Zie je beelden tijdens je ogen dicht, terwijl je je focust op het geluid, dan is er een geest, of een "herinnering" in je slaapkamer of huis. Een herinnering is een belevenis, gedachte, of sterke emotie(s) van een ander persoon die op een plek zijn vastgelegd. Sommige mensen kunnen deze herinneringen voelen of deels herbeleven. Overigens, de kans dat er kwade geesten zijn is heel klein. Als het een kwade geest was zou je nu allang dood zijn, of je computer zou een vreemde crash krijgen omdat je hier over hem/haar óf het praat.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • contact legen met geesten

    contact legen met geesten zit wel risico aan je moet inderdaad wel weten waar je mee bezig bent. Zo als jongen 17 al zegt elke geest die hier rond dwaalt is ooit mens geweest en wat voor mens het is geweest is moeilijk te zegen.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • O_o

     *hoopt dat de bovenstaande 2 reacties sarcastisch bedoelt waren, verliest anders volledig de hoop in de mensheid*

    16 jaar
    10 jaren geleden
  • jongen 17

    Ooit hoord ik iets glijden tegen een poster aan de muur de andere keer hoor ik een soort eachte knal en nee niet mijn tv en soms hoor ik rare ritmes

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Aan topicstarten

    Hoe zijn die geluiden/beelden? Zijn ze angstaanjagend? Of zijn ze speels/vriendelijk? Zoek anders op google op hoe je contact kunt maken met een geest die in je huis rondzwerft? Overigens, pas op met wat je doet. Geesten zijn ooit mensen geweest, en ze zijn niet dom.

    17 jaar
    10 jaren geleden
  • geesten bestaan wel

    Geesten bestaan wel zoek op ghost hunt of intervieuws mensen die het hebben megemaakt of echte beelden en ik gebruik geen slaapmiddel of drugs of alcogol

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Het mag ook wel wat vriendelijker

    Mensen mensen mensen het mag ook wel wat vriendelijker. Geesten of wat het dan ook zijn mag bestaan trouwens wel ik krijg regelmatig bezoek van me opa en me neefje (die alle 2 helaas niet meer leven) Wat ze bij mij komen doen ? ze laten me lichten wel eens knipperen en veel meer is het niet. Het kan dus best zo zijn dat jongen 14(topic starter) iemand op bezoek krijgt in de nacht in de vorm van en geest.

    20 jaar
    10 jaren geleden
  • wat naargeestig

    gebruik je slaapmedicijnen? daarvan kun je gaan hallucineren enzo. anders gewoon ff wat herrie maken om de geest te verjagen.

    19 jaar
    10 jaren geleden
  • Geesten?!

    Ten eerste, dit onderwerp heeft geen betrekking tot sex enzo.
    Ten tweede, geesten bestaan niet, er zijn veel factoren die de bovengenoemde verschijnselen kunnen veroorzaken. Denk maar aan auto's, honden, katten, mensen die 's avonds gaan wandelen etcetera. Geen reden om je druk te maken. Of bespreek het anders met je ouders.

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • gerust

    lieve jongen 14. geesten bestaan niet. geesten zijn gedacht door onze eigen geest. rustig blijven en leuke dingen doen. en 'geesten' stuur je gwn je kamer uit.

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten