Skip to content
3 reacties
73 weergaves

HELP ME ALSJEBLIEFT

Abonneer14 gevoelens alles..help Hallo, nouja eigenlijk zit alles een beetje tegen oma in de familie ziek ze heeft kanker daar gaat het best slecht mee, thuis is iedereen daardoor een beetje verdrietig , enja mn mentor weet et alleen hij zegt er niks meer over mijn meneer van wiskunde vraagt steeds is er iets maar ik zeg nee terwijl er eigenlijk van alles in mij afspeelt, maar ik vertrouw hem niet ik ben bang dat hij alles aan mijn ouders vertelt en dat wil ik niet. HELP me wat moet ik doen met iemand er over praten, ???? Vrienden zijn ook niet te vertrouwen of moet ik naar mn wiskunde docent gaan??????!!,,!!,,!!, Pyshchoolog wil ii ook niet Thuis huil ik stiekem in bed ????

12 jaar
10 jaren geleden

3 Reacties

  • Hey hallo, ik heb dit berichtje achter gelaten ondertussen gaat et al wal iets beter met me maar nog steeds niet zo goed. Ik praat er ook al over , met mn wiskunde docent hij helpt me goed, verder vertelt hij het ook niet door. Alleen mijn oma ligt nu weet in t ziekenhuis het gaat slecht met dr en ja ze heeft kans om te overleden. Nja dankewel

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • Als ik je een tip mag geven Oppropen van problemen helpen niet echt het vertellen doet echt deugt Als je het niet zegt kunnen de leerkrachten er geen rekening mee houden Groetjes

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • Hoi,

    Wat vervelend dat het zo slecht met je gaat. Ik begrijp heel goed dat je je daar erg rot over voelt.

    Dat je wiskunde docent belangstelling toont is een goed teken, dat betekent dat hij je graag wilt helpen. Als je aangeeft dat je niet wilt dat hij het aan je ouders vertelt mag hij dit ook niet doen. Misschien dat jullie op een later moment een oplossing kunnen bedenken zodat je ouders je kunnen steunen.

    Dat je je vrienden niet kunt vertrouwen is wel erg jammer, zij kunnen je hierbij goed helpen.

    Probeer met iemand te praten die je vertrouwt, dat lucht op. Dit kan een vriend(in) zijn of inderdaad je wiskunde docent.

    Je kunt je gevoelens ook opschrijven als je wilt of maak tekeningen over hoe je je voelt. Dit zijn manieren om met je gevoelens om te kunnen gaan.

    Heel veel succes en sterkte!

    Lieve groet,

    Jongerenadviseur MT

    19 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten