Skip to content
20 reacties
72 weergaves

verdriet

ik werd gepest en nu soms nog ik werd uit gescholden omdat ik krullen heb ik ben zo verdrietig hier over hoe kom ik hier van af??

12 jaar
10 jaren geleden

20 Reacties

  • Wrm gepest om krullen Dat is vreemd krulllen zijn mooi

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik weet het klinkt heel hard maar mij helpt het beste de gedachte dat het over een jaar of 4 of zo voorgoed voorbij is ..als school is over dan zie je ze nooit meer ......

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb ook krullen,ben er ook een hele tijd om gepest. Ze zijn er alleen maar jaloers op. Zij hebben een krultang nodig om hun haar zo te krijgen, bij jou is het gewoon "i woke up like this look" daar mag je best trots op zijn.
    xx

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Denk aan de mensen die je pesten. Je hoeft je niet af te vragen waarom ze je pesten. Mensen pesten omdat. geen idee. omdat t nergens op slaat. je doet er andere pijn mee. Ik heb stijl haar, maar god wat zou ik graag krullen willen. Wees trots op jezelf. Je bent prachtig. Houd vol. Er komt iets nabij, wat je blij maakt. Wacht daar op. Houd tot die tijd vol. Ik weet dat je het kan. Je bent geweldih.

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Hey Wat erg voor je dat ze je pesten om je krullen Ik heb ook krullen maar ben daar nooit echt gepest om geweest of zo op je krullen mag je trots zijn hoor en als je slecht voelt praat er over met iemand die je vertrouwd een goede vriendin, een leraar, mama, papa, broer of zus , ... Dat lucht altijd op of doe iets leuks verzet je gedachten veel succes verder groetjes krulbuddy :-)

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ja ik snap dat maar ik ben toen helemaal total los geslagen op het schoolplein waar de leraren bij stonden dus daar hbe je okk niet echt veel aan ! Als je snapt wat ik bedoel?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik weet dat het pijnlijk is.

    Als het op school is gebeurt moet je je leraar of mentor het laten weten dan kan die er wat aan doe .

    Als het thuis gebeurt dan moet je ol de eerste plaats die mensen die je pesten ontwijken als dat niet kan negeer Een dan dan vinden ze het vanzelf niet meer leuk waarschijnlijk

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • precies het zelfde

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Okee hoe werd het bij jou gedaan dan ?

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • ik heb precies het zelfde ik ben op youtube gaan rond zoeken van wat maakt mij vrolijk toen heb ik allemaal liedjes gevonden en toen ben ik die de hele tijd gaan luisteren misschien een tip

    11 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik snap dat je er niet vrolijk van word ik ben vroeger ook heel veel gepest omdat ik altijd wat dikker was dan de ander mij ma had niet veel geld om hele duren spullen te kopen en dus hoorde ik er niet bij weet precies wat je bedoeld

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Je moet dan gwn iets doen wat je leuk vind ik ga altikd muziek luisteren ofzo

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Meid waarom zouden ze schelden over je krullen, ze zijn gewoon jaloers... Ik zou zelf soms ook wel krullen willen ( krullen zijn zo mooi ). Verder zou ik het negeren of naar een leraar of mentor gaan.

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • ik woord soms ook uitgescholden maar bekijk het positief niemand is perfect

    13 jaar
    10 jaren geleden
  • nu ik op de hogere zit is het toch nog moeilijk om die gedachten weg te krijgen en he ik ben twaalf jongen van 14 maar aardig mag wel haha nee grapje

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • ik wil je wel opvrolijken ?? ik heb ongeveer het zelfde gehad

    14 jaar
    10 jaren geleden
  • ja klopt maar helpt niet altijd

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Zingen is ook een goede manier om jezelf op te vrolijken. Vooral als je blij vrolijke muziek zingt

    18 jaar
    10 jaren geleden
  • ik zing vaak als ik verdrietig ben

    12 jaar
    10 jaren geleden
  • Wat vervelend voor je dat je gepest word om je haren. Ik denk persoonlijk dat de mensen die jou pesten jaloers zijn op jou krullen.

    Je zou er eens over kunnen praten met je leeraar/mentor die zal je waarschijnlijk kunnen helpen op school.


    Van een verdrietig gevoel kun je afkomen door iets te doen dat je heel erg leuk vind bijvoorbeeld dansen op hele vrolijke muziek of gezellig iets leuks doen met iemand
    nog een kleine tip is: lach gewoon door een lachen gezicht op te zetten als je dat een paar secende doet word je vanzelf iets vrolijkker


    succes ik hoop dat je er iets aan hebt gehad.

    18 jaar
    10 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten