Skip to content
6 reacties
66 weergaves

Te dik

Ik vind mezelf best dik. Ik weeg 53 kg en ben 1.64 ongeveer. Ik wil minimaal 50 wegen en als het kan 45.. Is dat btw te licht? Ben je te licht als je 45 weegt. Wil geen eetstoornis ofzo krijgen. Ja sorry ben best wel een stresskip xD. Help me ❤️

13 jaar
9 jaren geleden

6 Reacties

  • Ik ben 1.60 en 45 kg jij hebt voor je lengte en leeftijd gewoon een goed gewicht

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben 1,60 en weeg 45 is dat raar?Men beste vriendin zegt altijd dat ze te dun is enzo en doet alsof ze anorexia heeft,ja ze is dun maar ze eet altijd met "tegenzin" Maar meid,jij bent niet dik o.o Jij hebt gewoon een prachtig gewicht 👌 Xx S 😊

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • Wat?! Jij bent niet dik!! Ik ben ook ong 1.64 of ietsjes groter en ik weeg 51!!!😱 ben k nou te licht?!😳

    14 jaar
    9 jaren geleden
  • Ik ben zelf 1.70 en ik ben 50 kilo, vaak word er gezegd dat dit te licht is maar ik voel me gewoon goed en ik ben niet dik. Je moet gewoon kijken of je er goed uitziet en je niet zoveel aantrekken van de cijfers :)

    12 jaar
    9 jaren geleden
  • dat is gewoon heel normaal!! en iedereen heeft gewoon een andere bouw, jij hebt waarschijnlijk meer spieren waardoor je meer weegt, maar maak je niet druk om je gewicht

    13 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi!

    Volgens de BMI-test heb jij een gezond gewicht voor je lengte en leeftijd. Ik heb meteen even je 'streefgewicht' ingevoerd en daaruit blijkt dat 45kg ook gezond is. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken. Zorg alleen wel dat afvallen geen obsessie wordt en dat je wel gezond blijft.

    Groetjes

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten