Skip to content
2 reacties
68 weergaves

In de knoop

Hallo, Ik weet niet waar ik moet beginnen met mijn verhaal. Ik ben 14 jaar oud en zit net 2 weken in de 3de. Ik heb eindelijk een leuke klas waarmee ik goed kan opschieten. Toch ben ik niet gelukkig. De laatste tijd zit ik niet goed in mijn vel. Het is al wat langer bezig. Eerlijk gezegd al voor de vakantie. Ik sluit mezelf steeds vaker af van de rest, Ik doe minder mee aan leuke dingen en doe vaak oortjes in om muziek te luisteren. Eerlijk gezegd voel ik me echt ongelukkig. Ik kan er met niemand over praten omdat ik het gevoel heb dat ik niemand 100% kan vertrouwen. Dat doet me best pijn. Het liefst wil ik van de aardbodem verdwijnen. Ik heb altijd het gevoel dat er niemand is die om me geeft. Iedereen is met zichzelf bezig en ze hebben nooit interesse in mij of in dingen die ik meemaak. Thuis voel ik me al helemaal niet thuis. Ik heb er zelfs al vaker over gedacht om een tijdje uit huis te gaan. Misschien wel voor altijd. Ook op school loopt het niet helemaal lekker. Ik heb wel een vriendengroepje waarbij ik elke pauze zit en waar ik wel mee lach. Maar ja, alleen lachen is niet genoeg. Ik moet me ook vrolijk en veilig voelen. En dat is het probleem. Ik voel me niet veilig. Ik heb ook niemand die echt naar me luisterd. Verder heb ik het gevoel dat ik buitengesloten word. Ik hoor nergens echt bij. Ik ben anders dan alle andere. Opzich vind ik dat niet erg, ik ben gewoon mezelf. Maar andere zien mij niet staan. Kan iemand mij hiermee helpen?

14 jaar
9 jaren geleden

2 Reacties

  • Ik heb dat ook precies

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Hey,

    Ik vind het heel vervelend om te lezen dat je je zo voelt over jezelf. Denk eens goed na, is er in de afgelopen tijd iets gebeurd waardoor jij je zo voelt? Of ligt het dieper? Ben je altijd onzeker of is het iets wat je sinds een paar maanden hebt? Het belangrijkste is om eerlijk tegen jezelf te zijn. Het lijkt mij ook verstandig om er met iemand over te praten. Misschien je moeder of een goede vriendin? Ik vind het al heel goed dat je het hier durft te vertellen, dat is al heel goed. Meisje, je moet niet denken dat niemand je ziet staan. Genoeg mensen zien wat voor leuk meisje jij bent en ik weet zeker dat heel veel meiden stiekem jaloers op je zijn. Veel succes!

    Xxxxx

    16 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten