Skip to content
1 reacties
81 weergaves

Nog een brief schrijven of bellen of iets in overleg?

Hee.

Vorig jaar was ik best onzeker. Vooral dat ik op een manege werk en op een zorgmanege zit met jongeren met een beperking als Ppd-nos , ADHD of andere soort beperkingen en als licht -verstandelijke beperking en een lichaamelijk handicap. Maar gelukkig rij ik paard in een groepje waar meer geleerd en geoefend wordt en kan ik op mijn eigen manier werken. Alleen was er iets tussen mij en een staigiar van 17/18 jaar van de sph gebeurt. Ik kon veel grapjes met hem maken en lachen maar later deed hij vervelend tegen mij en was ik zo boos dat ik een contactpersoon een ex van een vriendin op hem afgestuurd via Fb en dat deed hem pijn dacht ik. Want ik heb ook al met hem erover gepraat en dat ging goed. Verder heb ik gewoon met hem gepraat en gewerkt hij vond het wel leuk of normaal maar we gingen elkaar soms ook ontlopen of ik hem. En een keer zei hij +nee` en daarna droog en beetje lacherig over dat het eruit moest, toen ik tegen hem en een staigiare zei dat we allemaal collega's waren enof ze iedereen zag om ermee samen te werken. Ik weet niet zeker of hij beter samen werkt met anderen die ook dit opleiding of andere stage doen waarmee hij meer vriendschappelijker of zelfs heel soms flirterg enzo kan doen. Maar ja vooral toen een andere staigiare een grapje maakte over het kleren uittrekken en dat hij zei dat zij dat beter kon doen terwijl we aan het samenwerken waren en steeds met haar ging praten met of zonder dat hij iets wou maar hij werkte gelukkig door. Maar toch zijn er tijden geweest dat hij het gezellig vond net mij en verder met hem kon praten. En nog vaker later had ik hem nog geknuffeld voor hij wegging maar verder hoef ik hem niet te zien met sgw en verder had ik eerder een brief naar hem gestuurd en schreef hij dat hij mij niet wou kwetsen en hoopte dat ik alles positief afsloot en verder ging natuurlijk ging ik allang mijn eigen weg. En tijdens de vakantie even mee gezeten en verder door gegaan ook eerder thuis met wat hulp en afleiding maar later hoop ik dat ik nog alles in kort kwijt kan aan hem met wat geluk van mijn oma's begrafenis en super!!!

19 jaar
8 jaren geleden

1 Reacties

  • Weet jij wat over verkering

    12 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten