Skip to content
21 reacties
333 weergaves

ouwe muziek :$

geen idee waar ik dit moet plaatsen maar goed.
ik luister jaren 30/40 muziek. marlene dietrich, glen miller, freddy quinn en zarah leander. maar ik denk dat ik de enige ben die dit luisterd.
ik schaam me daar voor. ik zou ook nooit iemand op school vertellen hier over.

16 jaar
8 jaren geleden

21 Reacties

  • Wees trots dat je je eigen stijl hebt. Luister naar wat je zelf leuk vindt en probeer je stijl niet te veranderen. Je hoeft niet op te gaan in de massa. Het is juist leuk als je je kan onderscheiden van de menigte.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik luister ook best vaak oude muziek hoor. Misschien niet zo oud maar toch 70's 80's 90's 00's. Vaak veel meer gitaar en drum. Blijf ik vet vinden. En de reden dat oude muziek beter is, is omdat je de slechte nummers van toen niet onthoud.

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • @meisje14, ik ben het helemaal met jou eens, de kinderen uit mijn klas kennen ze miss wel uit hun hoofd, maar luisteren denk ik niet goed naar de tekst, wat ze dan zingen, drank en drugs bijv, hoe kom je als eerste bij de titel enzo.

    Ik luister zelf super graag naar Micheal Jackson, als enige uit de klas, maar ik vind dat gwn mooier dan we komen uit de jungle of hoe dat ook heet, ²jongen16, de eerste, je moet zelf mogen kiezen wat je luistert en er is eigenlijk ook geen goed of fout in, dit was, groetjes, lgggg

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik luister heel veel bands enzo, terwijl iedereen nu die nederlands rapmuziek luistert, waar ik persoonlijk geel bal aan vind, ik bedoel, idee teksten zijn super vrouwonvriendelijk en gaan alleen maar over, geld, sex, drugs en drank. Ja dat is leuk om naar te luisteren. Ik zou je er niet voor schamen, ik doe het ook niet, als ze er iets van zeggen dan laat het gewoon. Ik bedoel, iedereen heeft een andere smaak toch? Gewoon je ding doen! Xx

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Nou dat is echt niet raar he. Je luistert toch wat jijzelf wil en niet wat anderen willen? Ik ken wel veel meer jongens en meiden van onze leeftijd die van oude sound houden.
    Ik hou erg van de electropop uit de jaren 80. Ik drum in onze band Synsation en en we spelen juist veel van dat soort muziek die in de jaren 80 ontstond. We maken electropop, synthpop, ambient, elektronisch, new-age, trance en chilltrance.
    Cool man, gwn je eigen stijl hebben! Doen wij ook!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • @JONGEN 16 (de eerste),
    Volgensmij is het niet raar, maar is het gwn jou smaak, net zoals ik alle nummers van Micheal Jackson luister (en thriller op de piano speel), ik zou gwn zo door gaan maar wel kijken bij de eerste die je het verteld, als je dat nog niet gdn had, wat zijn rea is en aan de hand van die rea aan meer mensen miss vertellen.

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Tof man dat je oude muziek luistert. Ik vind muziek van de jaren 70, 80 en 90 gewoon een stuk beter dan de muziek van nu.
    Toen ik jonger was hield ik het ook altijd een beetje geheim omdat ik me erg buitengesloten voelde, maar later dacht ik van waarom zou ik... en daarnaast weet ik zeker dat er heel veel anderen op je school ook doen alsof ze oude muziek niks vinden maar het thuis wel gewoon zitten te luisteren (ook omdat ze zich schamen of misschien stoer willen doen)

    22 jaar
    7 jaren geleden
  • Hee maat schaam je niet man. Je moet gewoon luisteren wat je zelf leuk vind. Ikzelf ben dj/producer en ik maak ook muziek waarvan heel veel mensen denken "wat is dat dan weer" (Hardstyle (is heel anders dan hardcore zoek maar op "world of hardstyle 2016")) maar ik luister het ook gewoon heel veel. Er word vaak tegen mij gezegd van "jij hebt echt geen smaak" maar Hee. Dat bepaal ik zelf wel. Als ik het leuk vind dan vind ik het leuk en dat zal niet veranderen. Maar mijn punt is: wees niet bang om jezelf te uiten naar de buitenwereld.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Frank Sinatra: New York, New York. Of Strangers in the Night! Marléne Dietrich: von Kopf bis Fusz auf Liebe eingesteltt. Vera Lynn: White cliffs of Dover en We'll meet again! Heerlijke muziek om te chillen en te studeren.

    19 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik luister elke dag oude muziek simon & garfunkel pink floyd etc.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik luister wel graag naar de muziek die nu gemaakt word, maar niet van al die populaire dingen zoals Drake ofze. Ik dutf het ook niet zo goed aan mn vrienden te vertellen >.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • K vind Mariah Carey en Whitney Houston en Celine Dion heell leuk! Door hun wil k zanger worden mij boeit t geen flikker wat mensen over me denken :)

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • (de poster) wat een reacties fijn om te horen dat ik niet alleen ben!

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Zelf luister ik ook veel "oude" muziek, maar dan wel tussen de jaren '60 en '90 en niet zoals jij tussen de jaren '30 & '40. Verder schaam ik mij er echt niet voor, ik ben er zelfs 'trots' op dat ik naar allerlei genres (en dus vooral oude genres) kan luisteren ipv de mainstream muziek van nu.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ik vind oude muziek super en ik luister het dagelijks vooral het nmr the house of the rising sun is erg mooi

    11 jaar
    8 jaren geleden
  • Schamen?
    Vreemd oude muziek is juist verstaanbaarder dan het mongolen gedoe van nu.
    Mijn oud oom en tante zijn zager(es) geweest en of het nou komt omdat me ouders het wel eens draaide of zo maar ik vind het altijd nog beter klinken dan Ali B(agger) en Jan Smit.
    En als ik MOET leren dan zet ik zelfs licht klassieke muziek op of de radetzky mars en op 1 januari staat hier de tv zo hard dat me honden maar even naar de buren gaan om te vragen of zij kunnen gaan klagen.

    16 jaar
    8 jaren geleden
  • Toevallig vind ik dat ook wel leuke muziek, eigenlijk. :-) Wees vooral jezelf: ik ervaar dit zelf niet als een heel 'rare' smaak, dus het valt in de praktijk misschien best mee met de reacties die je krijgt. En het grote voordeel van jezelf zijn en uitkomen voor wat je leuk vindt is dat je in contact kunt komen met mensen die jouw interesses/hobby's delen. Zelf hoef je je in ieder geval echt niet te schamen voor je smaak.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik hoe heel veel van rustige liedjes ipv die rare rap etc die veeel kinderen tegenwoordig luisteren, ik vind dat gewoon irritant en talentloos

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is heel normaal! Over smaak valt niet te twisten dietrich kan ik volkomen begrijpen

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Ik heb zelf ook een oude ziel zoals me ouders maar zeggen .Ik luister meestal jaren 70 80

    16 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten