Skip to content
3 reacties
72 weergaves

Hoe moet ik iemand uit mn gedachte zetten??

Er is een meisje waar ik al heel lang verliefd op ben. Maar zij niet op mij, dus wil ik eig gwn doorgaan met mn leven en haar uit mn hoofd zetten. Maar ik blijf maar aan haar denken. Hebben jullie tips om zegmaar niet meer verliefd te worden op iemand??

15 jaar
8 jaren geleden

3 Reacties

  • Als je echt 100% zeker weet dat zei je niet leuk vind zou ik gewoon proberen zo weinig mogelijk aan had te denken . Het is heel rot maar uiteindelijk gaat het waarschijnlijk wel lukken.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Topicstarter:
    Het eerste wat je zegt zal me heel erg helpen denk ik. Ik zal de tip gaan gebruiken. Echter wat je zei over op iemand anders focussen vind ik erg lastig, omdat ze me een soort van heeft verblind. Ik heb totaal geen oog meer voor andere meisjes. Ik heb wel eens een meisje die ik zie en denk van woww zij is best knap. Maar daarna denk ik maarja ....... is natuurlijk veel knapper en leuker. Even voor de duidelijkheid, de puntjes is het meisje waar ik zo verliefd op ben.

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • Je moet haar juist niet proberen weg te denken, of te negeren, maar je moet hoe je over haar denkt veranderen. Denk minder vaak aan haar, maar als je toch aan haar denkt, denk dan aan gewoon een meisje, een vriend, niet iemand die jij leuk vind. Je moet mentaal weer afstand van haar nemen, niet haar compleet willen negeren. Dit is veel makkelijker, en je zult vanzelf minder aan haar gaan denken. Zo ging dit bij mij tenminste toch.
    Wat ook kan helpen is iemand anders vinden die jij leuk vind, daar hoef je niet per se verliefd op te zijn, als je haar maar mooi of lief vind, dan heb je een ander persoon om op te focussen.

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten