Skip to content
0 reacties
155 weergaves

Vriend van mij uit me jeugd ziet leven niet meer zitten.

Het gaat eindelijk goed dacht ik met me eigen leven.     heb me leven beetje op de rit enz en wel   die ouwe klass maat van me hoe is het daar mee   hijs altijd wel goed met pc enz en wel heb ze hulp nodig.   met me pc idea kwa software en me smart tv in me huisje.     dus ja ik had met hem afgesproken en ik wist altijd wel dat niet makkelijk ging met hem alleen de laatste tijd is alles zo beetje ingestort in ze leven.     geen geld geen baan en wel een ict opleiding maar vervolg opleiding niet afgemaakt geld te kort wel appartement betalen maar geen geld   ook toen hij ze rijbewijs bijna had weer geen geld om op te pakken elkeer snoepte hij zeg maar er steeds naast.     daarnaast helaas is ze vader ook al overleden een tijd gelden   en toen hij nog en kleine kind was is ze moeder overleden. dus ja hij heeft impreciepe alleen nog ze stiefmoeder en ze zus alleen daar is contact ook helemaal verwaterd of deels aan of uit.     ik heb al met hem gesproken over wat die kan doen en zoals ander werk of toch maar een baan nemen die niet ict gewoon voor inkomen maar elke oplossing die ik gooi naar hem komt niet aan of kaatst af   zelf kan ik hem niet meer helpen zoals we vroeger wel is dingen oploste ik hielp hem wel is en hij mij en wel ja zo kwamen we wel rondt.     engiste wat ik steeds hoor is ik wil in de ict ik wil ict wereld enz   van hem dan en ook dat als niet lukt en hij glijdt verder af dat de laatste oplossing in zijn geval zelfmoord is. wat die zelf steeds meer na voren aan het gooien is als ik hem spreek of chat.     en ik zie hem steeds meer afglijden naar de diepte waar ik zelf hem niet uit kan krijgen het oppeppen en proberen hem overeind te houden het lukt bijna niet meer in deze situatie     er zijn heel wat mensen die hem echt mogen voor wat die kan en hoe die is alleen hij ziet het niet denk ik zo komt het over.   ik hoor van hemzelf dat die soms verbaast is dat mensen hem mogen of toch wat meer betalen voor ze hulp met dingen op ict gebied maar als nog hij ziet het niet.     hij wil alleen zien waar zijn eigen doel is en wil niet omwegen nemen om er toch te komen.     ik weet niet of waanbeeld delussie iets duidelijk maakt maar ik ben bang dat ik misschien dit jaar of volgende jaar nog bericht krijg dat die er gewoon niet meer is dat ik net als bij ze vader in zo zaal mag zitten en afscheid mag nemen.     hij zit nu in de WW en zou eigenlijk in de Wajong horen maar is al 2 keer afgewezen daar op ik heb ook al is gevraagd of hij mijn werkcoach wou ontmoeten enz om misschien toch iets aan het rollen te krijgen alleen ik weet het niet meer met hem.     hijs echt goeie kerel maar jah.. heb het er moeilijk mee ik heb al niet veel vrienden en ja. denk dat je wel begrijpt.     het knaagt aan me gedachten  

23 jaar
8 jaren geleden

0 Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten