Skip to content
8 reacties
513 weergaves

Ladyboy

sinds mijn geboorte was ik een jongen nu een meisje met een mooi lichaam, heb flinke stijve borsten en een flinke kont maar ook een grote lul, te groot vind ik 21cm en tamelijk dik, vrienden zeggen mij dat ik een Ladyboy ben zit er mee verveelt, heb veel aantrek van jongens maar als ze mij dan naakt zien haken die dan af jammer heb er twee die van me houden en vooral voor de sex met mijn grote kanjer, er zijn er zelfs di mij een homohoer noemen omwille van mijn grote lul, mijn ballen zitten in een klein zakje mijn lul draag ik in een gordel rond mijn lenden daar ie niet in een onderbroek past, ik werk als barmeid, is dit nu mijn verder leven? wat denken jullie lezers

18 jaar
8 jaren geleden

8 Reacties

  • ik ben ook een ladyboy ik zeg het tegen niemand omdat ik me schaam

    12 jaar
    8 jaren geleden
  • ik ben ook een ladyboy maar ik vind het heerlijk zo een body te hebben een paar flinke borsten en een stijve mooie kont, alleen mijn lul is te dik en ik heb een afhangende klootzak, toch hebben de jongens me graag, ik kan goe pijpen en laat me goe neuken in mijn flinke kont, ben anders of dit meis je van hier boven van 18 met complexen als het zo is moet je uw leven er naar schikken, ik leef graag in ladyboy lichaam, ben heel blij maar enkel die dikke lul en afhangende zak, ik draag ook lende koord zo staat ie steeds omhoog mijn klootzak kluts tussen mijn benen vind it soms leuk

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • ben terug na een hele tijd en heb dank aan jullie begrip voor mij, heb een man ontdekt die me wil helpen eerlijk dan en me zelfs uit het circuit te halen waar ik nu nog steeds inzit, dit zou voor mij een oplossing kunnen zijn, hij is van de zedenpolitie en ik hoop door hem weer op een normaal pad te kunnen komen maar het zal tijd nodig hebben zegt hij wan mijn lichaam daar kan hij niets aan veranderen maar wel aan mijn levensstijl, er is dus hoop voor mij! dank voor jullie tips jongens van 17, ik word morgen 19, maar een ladyboy zal ik wel blijven, zal er mij moeten in stellen zo verder te gaan

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Het is vooral iets wat bij haar hoort dat laat je niet weg halen.als iemand echt van haar houd accepteren ze het wel!

    15 jaar
    8 jaren geleden
  • er zijn er operaties voor maar ik weet niet of dat altijd nut heeft dsn kan je je lul weglaten halen maar ik weet niet of je uiteindelijk dan ook kinderen kan krijgen (als je dat wilt) hopelijk gaat het uiteindelijk goed met je komen. Het zou ik kunnen dat je of je pik moet laten weg halen of je borsten, dit is wat ik weet en voor de rest weet ik niks.

    13 jaar
    8 jaren geleden
  • Graag gedaan meisje 18, hoop dat er meer adviezen komen. Dan je moeder moet toch weten hoe of wat . Jammer dat ze jou nooit ingelicht hebben,je voelt en bent nu een meisje. Zou toch voor mezelf opkomen en naar een arts gaan.Je hebt hier recht op.succes.

    17 jaar
    8 jaren geleden
  • dank voor je antwoord en begrip, maar eenvoudig is het niet vooral als je al in een spiraal zit, Hormoonbehandeling zou ik niet kunnen zeggen, vroeger nam ik pillen aan die mijn moeder me gaf maar nooit hebben ze mij ingelicht aangaande met wat ik bezig was te doen en onderging, een heel delicaat probleem dat zich nu pas stelt, toch bedankt jongen van 17

    18 jaar
    8 jaren geleden
  • Vind dit niet iets dat hier opgelost kan worden,kan me voorstellen dat je het een probleem vind, je bent nu een meisje en je hebt borsten dus neem aan dat je een hormoonbehandeling hebt gehad.
    Verder weet ik het ook niet en de meesten hier denk ik omdat we geen deskundigen zijn. Mijn advies ga naar je huisarts,of bel met degenen die jou behandeld hebben,of een maatschappelijke hulpverlening,en bekijken wat de mogelijkheden zijn, ja,een operatie misschien,maar weet dus niet of jij dit zelf ook wilt.Maar wel professionele hulp zoeken .succes.

    17 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten