Skip to content
2 reacties
122 weergaves

Kan niet stoppen met denken aan haar HELP!!

Hoi allemaal ik heb een klein probleempje. Laatst tijdens nieuwjaar gingen we naar kennisen toen in duitsland, en daar ontmoete ik een meisje het was letterlijk liefde op het eerste gezicht letterlijk alles aan haar is perfect lach aardig lief enz. Maar naar nieuwjaars avond, toen ik eigenlijk haar nummer zou gaan vragen om contact te kunnen houden. Maarja :( je raad het al toen ik naar buiten ging zag ik haar weg rijden in haar auto ik storte letterlijk in in mijn gedacht want het enige wat ik van haar weet is haar naam Dus de dagen daarna was ik heel chagerijnig tegen iedereen huilde de soms ook wel, en het enige wat ik deed is op de bank zitten en denken aan haar :/ dus ik ben op facebook insta twitter snapchat haar naam gaan opzoeken om mischien een foto te vinden maar nee naar elke dag dag in dag uit honderden accounts doorgezocht maar je raadt het al helemaal niks :( maarja… na een paar weken was ik haar eindelijk vergeten (niet dat het goed is maar ik had wat minder verdriet) maar ik kreeg een paar dagen geleden een droom over haar ik kan mijn gedachten niet meer van haar afhouden tijdens de les toetsen gaan weer slecht en weer chagerijnig hoe kan ik me mischien wat meer afleiden vriendin zou wel kunnen helpen maar ze zal niet zo kunnen zijn als haar iemand ideeën??

14 jaar
7 jaren geleden

2 Reacties

  • I KNOW ik ben jong maar ik ben net zoals jou super verliefd
    wat ik heb gedaan is een vrolijk boek lezen, een leuke game doen/spelletje of ik schreef mijn gedachten op een blaadje waardoor het uit me hoofd werd gezet

    10 jaar
    7 jaren geleden
  • Dat is inderdaad zwaar! Het klinkt alsof je ontzettend verliefd op haar bent, en als je dan helemaal geen contact meer met haar kunt hebben, dan is dat heel moeilijk. Het beste is denk ik om zo veel mogelijk met andere dingen bezig te zijn. Zoek iets wat je leuk vindt en waar je je gedachten mee af kunt leiden. Bij dit soort gevallen houdt je je gevoelens alleen maar in stand als je er voortdurend over nadenkt. 'Iets anders gaan doen' is echt geen snelle oplossing, maar op de lange duur zal het denk ik wel helpen. Dus zoek leuke, interessante dingen om te doen en probeer jezelf zo af te leiden.

    Ik zou nu juist even geen vriendin zoeken: je zou haar in je hoofd waarschijnlijk de hele tijd - misschien zelfs onbewust! - met dat andere meisje vergelijken, waardoor je niet echt een goede verkering krijgt, denk ik. Neem eerst rustig de tijd om dit te verwerken, want ik denk echt dat dit beter zal worden; in mijn eigen ervaring gebeurde dat in ieder geval wel steeds.

    Sterkte, jongen 14! Het komt goed!

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten