Skip to content
9 reacties
528 weergaves

Ik ben verliefd op mn pleegvader

Hi, ik heb iets mega super geks. Ik durf er niet over te praten eig. Maar dat ga ik wel doen nu. Ik woon met mijn pleegvader. Mijn echte ouders heb ik niet meer maar hij voelt wel als mn echte vader. Maar ik weet al dat ik op jongens val. En dit is echt mega gek, maar ik ben echt srs verliefd op mn pleegvader.

Ik zal wel niet de enige zijn denk ik. En toch wil ik wel eens weten of er meerdere zijn die dit hebben. En wat kan ik ermee doen. Moet ik het tegen hem zeggen? Hij is wel mega cool dus ik denk wel dat hij het snapt. Maar ik durf niet. Het is wel erg gek. Soms weet ik het ff niet meer. Wat moet ik doen?
Ow, ga niet zegen dat het dom is of zo, dat snap ik zelf ook wel.

14 jaar
7 jaren geleden

9 Reacties

  • J16

    oh niks je met me thuis thuisbegeleider was gewokn een praatje ik wil eigenlijk zo snel van hem af hij is wel leuk maar ja toch maar liever niet

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb een oom, de broer van mijn moeder, die ik helemaal te gek vind. Ik denk veel aan hem en fantaseer ook over hem.
    We zien elkaar regelmatig, hij vind het leuk om met me om te gaan, en hij raakt me ook veel aan. Dat doet hij ook wel bij anderen, schouderklopjes en arm beetpakken en zo, maar bij mij kroelt hij ook door mijn haar en legt hij zijn hand ook op mijn been en zo. Ik geniet daar ook van, volgens mij hijzelf ook wel.
    Maar ik durf dat niet tegen hem te zeggen, het kan best zijn dat hij het niet helemaal bewust doet en dat hij er mee stopt als ik er over begin.
    Ik ben weer een jaar ouder dan de TS, volgens mij zou het niet verboden zijn om iets met hem te hebben, maar ik denk dat mijn familie wel gek zou opkijken.

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey @jongen16, ben de TS (ben inmiddels 15 dus) Ik heb het hem al een tijdje geleden verteld. Maar ja heel gek is het mss wel voor de meesten, maar we hebben wel een soort van een relatie. Dat mag volgens de wet helemaal niet maar toch hebben we dat wel. Ik ga er niet zo heel veel over zeggen hier, maar je snapt het mss wel. Mare, hoe zit dat dan precies met je thuisbegeleider? Ik ben gay en ik val ook echt wel op me eig leeftijd en heb inmiddels ook een vriend, die is 14. En jij bent 16 en dan mag het al wel. En ik denk dat ik je wel heel goed snap als je ook op ouder valt. xxx

    15 jaar
    7 jaren geleden
  • J16
    Woow oke en heb je je pleegvader dit verteld zo ja hebben jullie dan samen een relatie of iets leg het aub uit plies wil het zo graag weten ik heb dat ook een beetje met men thuis begeleider ook een man

    16 jaar
    7 jaren geleden
  • Ligt eraan. Volgens mij is het volgens de wet niet mogelijk. Maar ik zou het toch zeggen als ik jou was

    13 jaar
    7 jaren geleden
  • Hey @meisje19, ik wil er niet zo veel over zeggen eig, maar ik heb het hem verteld. Dat vond ik echt heel moeilijk maar hij reageerde echt mega cool. Hij zei dat hij het begreep en heel veel van me houd, en verder wil ik daar niet veel over zeggen.
    Ik ben mega opgelucht! Maar al is het gek dat ik verliefd op hem ben, ik snap echt totaal niet wrm er maar 2 hebben gereageerd maar wel 188 views!

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • En? Heb je al verteld aan hem? Laat ff weten hoe hij reageerde.
    liefs, j.xx

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Hoi. Dank je @meisje18 voor je reactie. Erg lief van je. Je bent de eerste die reageert. Het is ook wel een weird onderwerp he. Maar ja ik zit er mee. Ik kan er idd niks aan doen. Het gebeurde vanzelf. Ja we hebben echt wel een hele sterke band samen. Soms lijkt het wel of dat hij ook mn leeftijd is. Zo doet hij vaak. Dat is co cool. Hij snapt me ook altijd. Ik durf niet zo goed maar mss is het beter dat ik het hem ga vertellen. Ik denk ook wel dat hij het zal snappen. Ik fantaseer mega vaak dat hij het ook op mij is. Zou dat kunnen? Ik weet wel dat hij mega van me houd. Thx!   En als iemand anders dit leest denk niet dan dat het weird is, dat is mss wel zo, maar ik zit er mega erg mee.

    14 jaar
    7 jaren geleden
  • Ik heb dit zelf niet meegemaakt, maar kan me er wel iets bij voorstellen. Je pleegvader is zo te horen iemand met wie je een heel sterke band hebt, dus is het denk ik niet vreemd dat dat omslaat in verliefdheid. Je kunt er ook niet echt iets aan doen op wie je verliefd wordt, dus voel je hier vooral niet dom over. Ik heb het zelf wel eens gehad met leraren, dat is ook niet heel handig...
    Een relatie is op jouw leeftijd niet mogelijk vanwege de wet, maar als je echt worstelt met dit geheim kun je er misschien eens met je stiefvader over praten, als je denkt dat hij daar goed mee om kan gaan. Je kunt dan uitleggen dat je gevoelens voor hem hebt en niet weet wat je ermee moet doen; misschien heeft hij zelf wel ervaring met lastige verliefdheden en hoe je daarmee om kunt gaan.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten