Skip to content
3 reacties
598 weergaves

Kan iemand me helpen?

Heey allemaal,

Ik ben met een jongen aan het daten en vorige week ging ik bij hem logeren en op een gegeven moment wilde een vriendin van me met ons bellen dus dat deden we,
Naderhand had hij mijn telefokn vast en was hij met haat aan het appen en dat maakte me niks uit.
Maar hij had zijn nummer aan haar gegeven terwijl ik had gezegd nee nog njet ik wil jou eerst beter leren kennen voordat jemijn vrienden leert kennen.
Ik wilde niet boos worden op hem dus ik deed alsof ik het niet erg vond maar ik vind het vreselijk dat zij zijn nummer nu heeft want sinds dien doen ze beide raar, hij is bi en vind haar wel knap zei hij maar zij is bezet en nu ben ik bang dat hij met haar een relatie wilt.

Hoe moet ik duidelijk maken aan hun beide dat ik het niet fijn vind zeg maar eerder kut vindt dat hun contact hebben?

Ik ben bang dat als ik hem dat zeg dag hij gaat denken over me pff wateen zeikerd ofzo en dat hij niet verder wilt met me.

17 jaar
6 jaren geleden

3 Reacties

  • Ts hier,

    Ik ga hem vanavond appen en vragen hoe en wat ikmheb al aangekondigd dat ik met hem over ons 2 wil praten en dat vond hij ok.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Oke bedankt voor de tip

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • Jij kunt de jongen waarmee je date niet dwingen beste jongen. Ik zou het rustig even aankijken en de boel niet forceren, alhoewel het voor jou niet fijn voelt. Geen overhaaste dingen doen.

    22 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten