Skip to content
2 reacties
374 weergaves

Gevoelens

Heey, Een meisje van 16 hier. Ik heb kindoff probleem. Ik vindt het lastig dit te zeggen. Mijn tante heeft kanker en zit op dit moment een beetje in de laatste fase. En je zou zegge dat ik me er verdrietig om zou voelen of iets. Maar als ik eerlijk ben voel ik helemaal niks. En dit klinkt heel "slettiger" maar met alle jongens waarmee ik bezig ben geweest afgelopen 3 jaar bezig mee ben geweest voelt gewoon als een spel. Nog nooit dat er gevoelens bij gekomen zijn. Wat ik dus wil zeggen is dat ik bijna niks voel. Lichamelijk wel maar geestelijk voel ik niks. En ik vraag me gewoon af wat ik moet doen. Of dit gezond is. Of het weg gaat. Of ik weer iets kan voelen. Gr. 16 year old girl

16 jaar
6 jaren geleden

2 Reacties

  • Misschien kunnen jullie hier eens met je huisarts over praten? Ervan uitgaande dat jullie er last van hebben of dat het jullie contact met andere mensen bemoeilijkt.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb ik ook... K voel werkelijk niks bij welke actie ik ook doe. Ben blij dat k eindelijk iemand zie die het ook heeft. Als mensen aan mij vragen om me voor te stellen dat me ouders in hun sterfbed liggen. Dan doe ik dat maar ik voel er niks bij. Ik ben die persoon die na de dood van me ouders of broertjes gewoon door gaat. Het boeit me eig allemaal vrij weinig wat er gebeurt met mensen om me heen. Ik heb geen advies voor je om mee te geven, want ik heb zelf ook niemand gevonden die me ermee kan helpen. Als ik iemand vind zal ik het zeggen als k dit bericht nog terug vind.

    16 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten