Skip to content
5 reacties
320 weergaves

Heeeel onzeker

Ik heb sinds mn 12e ofso puistjes op mijn schouderr rug etc ik ben hier echt heel onzeker over, mijn sociale leven is echt totaal veranderd. Als vrienden gaan zwemmen durf ik nooit met ze mee te gaan of iets ik vind dit echt niet leuk hebben meer mensen last van acne op hun rug of ben ik de enige? Ps: heb ook van die puistjes op mn achterhoofd (tussen t haar)

18 jaar
6 jaren geleden

5 Reacties

  • Helaas een dure oplossing. Maar je kan je puisten weg laten lazeren. Op https://huidkliniekamsterdamzuid.nl kan je meer info vinden over o.a. Acne en andere huidaandoeningen, en eventueel een offerte aanvragen. Heb toen ik een puber was ook met een plaat vol puisten gelopen. Uiteindelijk toen ik 17 à 18 was is het vanzelf verdwenen. Ik hoop dat dit bij jouw ook gebeurd. Sterkte hiermee. Het is een naar en lastig probleem als je hiermee te maken hebt.

    21 jaar
    6 jaren geleden
  • Ze gewoon dat je horretje (voor muggen) kapot is gegaan en dat je goed te grazen bent genomen...


    dat is mijn oplossing voor dit probleem

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Wees is ff niet zo’n meissie maat, Mijn voorhoofd zit vol met puisten, mijn schouders, kin en kaaklijn ook wel flink en tussen mijn tepels ook wat. De eerste paar weken van de eerste klas werd er natuurlijk ook van alles over gezegd, maar je moet gewoon geen fuck geven. Je weet toch heus wel dat het enige wat ‘pesters’ willen is een boze reactie? Als in zeggen dat ze moeten stoppen of dat je moet huilen etc... Zeg gewoon iets van ‘Ben je er jaloers op fzo?’, ‘Ja ik produceer ten minste wel wit spul.’ of grap er gewoon over dat het een soort van lazerwapens zijn ofzo... Ik zit nu nog maar 1 weekje in de 2e klas maar ik hoor er bijna niks meer over, terwijl het maar een zeer klein beetje afgenomen... Kortom; groei een paar ballen en geniet van je leven

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik had dat ook en ook enorm veel op me rug. Je moet gewoon gaan en schijt hebben aan wat andere denken. Want kijk goed rond in t zwembad en op een strand. Heel erg veel mensen hebben dat.

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Heb het zelf niet, maar je zult vast niet de enige zijn. Niemand heeft een perfect uiterlijk en dat hoeft ook niet. Wat mij betreft echt niets om je voor te schamen! :-)

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten