Skip to content
9 reacties
2889 weergaves

Ik wil naast gezien worden

Ik wordt geil als ik naakt gezien wordt Door meisjes en vrouwen. Soms probeer ik het te laten lijken of ze me perongeluk naakt zien. Mijn buurmeisje bijvoorbeeld dan loop ik naakt mijn kamer in terwijl ik weet dat ze me kan zien. Wat moet ik doen?

16 jaar
6 jaren geleden

9 Reacties

  • In je eigen huis mag je toch wel naakt rondlopen? De politie had je niets kunnen maken denk ik. Je durft wel hoor, je weet inderdaad nooit wie er allemaal naar binnen gaat kijken.
    Gelukkig hen je een plekje gevonden waar je in elk geval bloot in het openbaar mag zijn! En dan ook nog daar waar je ook door anderen gezien kan worden, ik kan me wel voorstellen dat dat een kick geeft.
    Ik zou zelf wel een stijve krijgen denk ik, daarom zou ik zoiets niet durven doen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Toen ik 17 was, was ik op zondagmiddag altijd alleen thuis; mijn ouders waren op familiebezoek. Op die dag liepen veel jongeren langs ons huis. Vooral meisjes keken nieuwsgierig naar binnen. Ik vroeg me af wat ze zouden doen als ik naakt in de kamer stond.   Op een keer – mijn ouders waren zoals altijd weg – kleedde ik me op mijn kamer uit en keek of er meisjes aankwamen. Toen dat zo was ging ik de trap af en ging in de woonkamer staan op een plek waar meisjes die naar binnen keken me wel moesten zien.   Ze keken lang niet allemaal naar binnen, maar op zeker moment was het raak: een meisje, ze leek me een jaar of 15, keek naar binnen en kreeg een knalrood hoofd en zei iets tegen twee meisjes die voor haar liepen. Met zijn drieën liepen ze terug om me eens goed te bekijken. Ik bleef even staan maar ging toen de kamer uit: stel dat er iemand langs komt door wie ik niet naakt gezien wil worden!   Een week later stond ik er weer. Dit keer kon ik me aan meer groepjes laten zien, waaronder één met het meisje van de week ervoor, die nu vier vriendinnen bij zich had.   Ik ging hier week na week mee door, maar ja: de kruik gaat net zo lang te water tot ze barst.   Op een dag zei mijn moeder: “Er komt straks iemand van de politie voor je. Je zult wel weten waarom”. ‘s Avonds kwam er een politieman. Ik heb met hem een lang gesprek op mijn kamer gehad. Het bleef bij een indringende waarschuwing. Er was geen formele aanklacht ingediend.   Een feit dat meespeelde, was, dat ik een ‘slap spulletje’ had gehad, dus kennelijk niet in seksuele opwinding verkeerde.     Het was duidelijk dat ik niet kon doorgaan, maar ik was verslaafd geraakt me naakt te laten zien. Daar heb ik wat op gevonden: buiten mijn woonplaats ga ik zo af en toe naar een park, waar op een grasveld naaktrecreatie wordt gedoogd. Er staan om dat grasveld bomen en struiken, maar ik heb een plaats gekozen, waar ik tussen de struiken door toch vanaf het voetpad gezien kan worden. Dat gaat al jaren goed. Naast de mensen die er ‘gewoon’ wandelen, komen er meisjes en vrouwen van alle leeftijden kijken of ze een naakte vent zien. Een enkeling komt het terrein op en maakt een praatje met me. Dat varieert van tienermeisjes tot bejaarde vrouwen.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat heet teasen wat jij doet. Hebben je buurmeisje en anderen gereageerd als je zo bezig was?
    Jij durft wel hoor, het lijkt me gaaf om dat ook te doen maar ik durf dat dus niet. Ik ben één keertje naar de huiskamer gegaan met een wijd voetbalbroekje aan zonder slip, ik dacht dat mijn broer alleen thuis was, maar mijn moeder kwam binnen en keek recht via de wijde pijpen naar mijn handeltje! Ze moest lachen en ik schaamde me rot, dus voor ik zoiets weer durf.......

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Als kind ook op naturisten campings geweest,. bloot was redelijk normaal. Maar toen ik 15 was en n keer naakt door mn kamer liep en ontdekte dat mijn overbuurmeisje me kon zien ben ik steeds vaker naakt gaan lopen. Badjas aan die bjina open valt als mn zusjes vriendinnen op bezoek hadden,. deur open laten met douchen enzo,. zelfs tot aftrekken met de gordijnen open. Bij buren in t zwembad met expres doorschijnende wijde zwembroek, en ook met omkleden treuzelen, perongeluk ook mn onderbroek omlaag op t goeie moment, :)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dat ook leuk maar In de zomervakantie gaan wij altijd naar een naaktcamping en strand. En 2x per maand naar een tropische zwembad waar je de hele dag naakt bent. Hoef je niet zo moeilijk te doen om naakt gezien te worden of andere mensen naakt te zien

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • J17, was het alleen geil of is er toen nog iets gebeurd met die meiden?

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • Ik ga in het zwembad vaak in het gezin kleedhok dat is een grote kleedkamer die niet op slot kan. Dan kleed ik me helemaal uit en ga me heel langzaam af drogen. Soms komt er een moeder met kinderen binnen. Ook een keer een groep meiden dat was echt geil.

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • ik heb dat altijd als k me omkleed in sport of bij zwemmen. dan blijf k wat treuzelen tot er wat meer jongens binne komen en dan blijf k lang naakt staan, zgn om me goed af te drogen. ik geil ervan dat mn mij dan ook heel fel bekijkt; soms ga ik nadien in hokje om te rukken

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Dat heb ik ook, het is gewoon spannend en opwindend als iemand je zou kunnen zien.
    Ik ga regelmatig de stad in om kleren te passen, dan laat ik het gordijn van het pashokje op een flinke kier hangen, en trek ik mijn broek uit. Als er iemand langs komt doe ik of ik niet weet dat het gordijn een stuk open staat en doe ik "toevallig" net mijn boxer omlaag.
    Soms loopt die persoon door, maar het gebeurt ook dat die blijft staan. In dat geval draai ik me zo om dat mijn piemel goed te zien is en doe ik alsof ik schrik omdat ik niet wist dat het gordijn een stukje open stond.
    De meesten zeggen dan sorry en lopen vlug door. Ik word daar heel hot van.

    19 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten