Skip to content
4 reacties
419 weergaves

Dingen zien of horen die er niet zijn

Hi! Ik was gisteren buiten in de avond niemand of geen personen waren in de buurt ik kwam de brug over en ik zag opeens een gezicht althans dat dacht ik maar bleek gewoon van die lange gras of idk hoe het heet, ik kreeg heel raar gevoel bij alsof iemand toch achter mij aan zit, soms lijk ik dingen te zien die er niet zijn? Ik zie soms echt schaduw en er ziet dan eruit als een mens, of ik hoor mijn naam roepen opeens terwijl niemand in de buurt is, ik heb ook vaak Deja vu, maar ik lijk dan veel angstiger en alert zelfs als er maar weinig personen komen of juist geen .. Weet maybe iemand wat ik nou voor doms zie? Snap iemand mij en kan mij tips geven Alvast bedankt Liefs S

16 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Wat vervelend dat je hier last van hebt! Het lijkt me verstandig om het met de huisarts te overleggen, die kan je verder helpen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan dat je hallucinatie,s hebt het kan ook dat je gewoon paranormaal begaafd ben dan heb je een zesde zintuig heb het zelf ook namelijk begon zelf ook spoken en geesten te zien en als je er meer over leert kan ne met je gave leven als ik bang ben haal ik de geest of demon gewoon weg door middel van ghosthunting dat kan met een camera en als het demonen zijn kan dat door een stuk uit de bijbel te lezen maar het kan ook gewpon dat je hallucinatie,s hebt

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • TS ik heb precies hetzelfde als jou. Het is heel vervelend en ik ben altijd heel alert zelfs in huis. Elk symtoom heb ik ook ik denk dat het iets is. Ik wil denk ik in therapie gaan

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Vervelend dat je hier last van hebt. Het lijken me een soort hallucinaties. Misschien kun je er eens mee naar je huisarts gaan? Die kan je verder helpen.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten