Skip to content
10 reacties
1056 weergaves

Wat is dat met al die vieze onderwerpen

Jow,

Wie heeft dat ook dat ze de helft (en meer) van de dingen op dit forum gewoon echt niet geloven of echt ranzig vinden? Al die vieze verhalen over ranzige broekplasfetishes of een of andere jankoek die dan weer lult over een fietsbroek die hij onder zeikt. Iewl gewoon!

En dan al die stierenstrond over de zoveelste die zich wil laten besnijden (dat ik echt denk mijn god lees de topics hier, er zijn er al zo veel van!!!)

En al die onzin over luiers dan! Of gezeik over 12 jarigen die seks willen, dat ik denk kom eens eerst met die duim uit je mond, je zit nog op de basisschool kleintje!

Geloof er allemaal geen snars van en het irriteert me mateloos dat er zo veel van die ranzige, ongeloofwaardige onzin wordt verkocht op dit forum. Waar zijn de serieuze onderwerpen?

22 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik vind dat er geen taboe mag zijn, dus het is niet perse dat ik vind dat deze onderwerpen niet mogen besproken worden. Sommige reacties en posts zijn echter wel gewoon heel overgeilt en dat mag wel wat beperkt worden. Er zitten ook jongere tieners hier. Daarnaast zijn er ook veel verhalen die mij gewoon fake lijken, door één of andere oude creep geschreven.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • ik vind ook lang niet alle topics nuttig, de vragen/gevoelens/depressie/jezelf iets aandoen die snap ik over het algemeen wel
    (al kunnen sommige mensen niet lezen dat ze ook een apart kopje sex hebben...)
    ik zou zeggen ga met die topics vooral door!
    het helpt mensen weer vooruit of door een moeilijke periode heen, ik kijk gewoon niet meer bij de topics die er toch niet toe doen

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het ook maar niks, al die vieze onderwerpen ik zit hier om mensen te helpen met serieuze vragen, ik weet het ik ben pas 13 maar ik kan op zn minst mijn mening geven.
    Ook lang niet alle topics zijn nutteloos, sommigen kunnen mensen heel erg helpen of zelfs levens redden kap dus met die spam tussendoor.

    Ik heb net voor het eerst zelf een topic ingestuurd maar ik wil snel AW maar mijn topic is nog niet goedgekeurd kunnen jullie me hier helpen?
    (sorry voor het lange bericht in de chat)

    Vanochtend is een jongen uit mijn klas uit de kast gekomen, hij zei het in de groepsapp iedereen vond het knap dat hij het wou zeggen, ik ook.
    het blijkt nu dat hij gevoelens voor mij heeft, maar ik heb die gevoelens niet voor hem.
    Het probleem is dat zijn beste vriendin (hij gaat vooral met meisjes om), mij ook om verkering heeft gevraagd, ik ben ook verliefd op haar maar ik wil hun vriendschap niet kapotmaken door wel ja op haar en nee op hem te zeggen.

    heeft iemand een idee wat ik moet doen?????

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou zeggen: als je die onderwerpen niet aankan, lees ze dan niet?

    Het zijn geen vieze onderwerpen, dat is gewoon puur de natuur zoals hij is. De zuurstof die jij inademt om te leven, dat zijn de "windjes" van planten. Het lekkere fruit dat jij eet, is het zaad van planten. En jouw uitwerpselen zijn voor de wormen dan weer een lekker feestmaal. Ik zou geen worm willen zijn, maar zo is de natuur nu eenmaal. Zie je cursus biologie.

    Het wordt alleen maar vies gemaakt door bekrompen mensen en religies, omdat ze het niet snappen en taboe maken. Ik ken zelfs een gezin waar je niet over het eten mag spreken, en ook niet over de kleding en maniertjes van die ouders. Echt heel bekrompen mensen, en dus met heel ongelukkige kinderen.

    Op school kan je over lastige kwalen of problemen ook al niet spreken, want dan pesten ze je kapot. Vb. ziektes, slijm, etter, menstruatie, pijn vanonder, bedplassen, vieze geurtjes, masturberen, puistjes, problemen thuis, armoede, je diepste gevoelen,... Dus daarvoor kan je alleen maar op forums op internet terecht. Hoe meer het gecensureerd wordt, hoe meer je naar vieze sites moet gaan, en hoe meer risico.

    En daarbij, dat iets verboden is, maakt het toch zoveel spannender? Dat is zoals in je kleutertijd in het slijk en de plassen springen? "Leven" noemt dat. Is er nog niet genoeg verboden?

    Dus ik vind het goed dat we hier wel over vanalles mogen spreken, maar dat de moderators toch wat orde houden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ''fiets'' 1 a 2 x per week het hele forum door en wat ik qua opzetregel interessant vind lees ik en plaats ook weleens een reactie. Wat ik af en toe wel irritant vind is dat bepaalde vragen en antwoorden snel verwijdert worden.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat topics die je bedoeld vooral in de onderwerpen vrijen, meidenvragen en jongensvragen staan. Kijk ook eens bij de andere onderwerpen. Daar staan serieusere topics

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt, ik lees dat ook. Maar ik denk dat er ook wel serieuze vragen of problemen op seksgebied tussen zitten. Daarom lees ik dit forum en antwoord ik ook wel eens, om te helpen. Die gekke of onwaarschijnlijke zaken mag de moderator er wel uitfilteren wat mij betreft.   Moderator Goed dat jullie dit aangeven. We hebben net een flinke actie gedaan om het forum op te schonen. Als je ergens aanstoot aan neemt, dan mag je ook op het topic antwoorden: 'Moderator, mag dit weg' of iets dergelijks. Dat helpt ons ook. Verder proberen we hierin een middenweg te zoeken, dat wél alles gezegd mag worden, maar dat het ook niet te veel uit de hand loopt, zodat het forum er voor alle jongeren is.    

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee klopt ik denk dat heel veel mensen gewoon het geil vinden om dat soort dingen te plaatsen

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je bent niet verplicht om die topics met reacties te lezen. Ik denk dan alleen maar yeah right en dan ga je door naar een volgend topic dat je wel aanstaat.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ik ben het volledig met je eens maar als ze het leuk vinden dan ieriteer ik me er niet aan

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten