Skip to content
4 reacties
284 weergaves

Het gaat minder goed

Hey, ik zit nu al een paar jaar niet echt goed in me vel en ik merk eigenlijk dat het nu met deze Corona dingen enz erger word zo kom ik amper me bed nog uit de laatste tijd en eten gaat ook niet echt ik eet bijna niks meestal maar 1x op een dag en dan maar een klein beetje waardoor ik me nog slechter voel ik probeer echt wel om dingen te doen en dingen te eten enz alleen het lukt me niet. Daarnaast is ook dat ik mezelf pijn doe op verschillende manieren en dat begin ik langzaam ook niet meer onder controle te houden.. en ik weet gewoon echt niet hoe of wat ik moet doen om het beter te maken praten erover met me ouders lukt niet of ze luisteren niet het voelt allemaal heel eenzaam. (Sorry als het heel onduidelijk is ik weet gewoon echt niet hoe ik het moet uitleggen) en sorry dat ik het hier zeg en jullie ermee lastig val sorry

16 jaar
4 jaren geleden

4 Reacties

  • Hey, heel erg bedankt voor jullie reacties vind ik echt heel lief!

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat een vervelende situatie. Probeer hulp te zoeken bij je ouders of een professional.

    Daarnaast kan je ook voor jezelf nadenken wat jou op dit moment zou helpen. Simpele dingen zouden zijn het proberen te creeren van en routine in je dag (bijvoorbeeld: 9 uur opstaan en ontbijten, naar buiten, lunchen, huiswerk maken, (helpen) koken en leuke activiteit ) en bedenk activiteiten waar jij blij van wordt, klein of groot: bijvoorbeeld een film kijken, een vriendin appen, tekenen, dansen etc en probeer die ook in je dag te verwerken.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind dit behoorlijk zorgelijk klinken. Als het niet lukt om met je ouders te praten, bel dan zelf de huisarts. Echt vervelend voor je. Hopelijk kan de huisarts je verder helpen. Sterkte!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier ga je in je eentje niet uitkomen. Je moet met je ouders praten en vragen om via de huisarts hulp in te schakelen. Juist heel goed dat je op dit forum advies vraagt. Daar is dit forum toch voor? Ook voor jou. Corona en thuiszitten maakt alles niet beter, maar wat je beschrijft, komt niet allen door Corona. Corona maakt je problemen wel groter. Je wordt nu met jezelf geconfronteerd. Hoe dan ook, onderdeel van de oplossing is je bed uitkomen, drie keer per dag eten en stoppen met jezelf pijn doen. Je hebt daar wel hulp bij nodig. Met de juiste hulp kun je er weer uitkomen.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten