Skip to content
5 reacties
603 weergaves

help me alsjeblieft!! Ik ben gebroken.

Het is een best wel lang verhaaltje dus als je daar niet van houd kan je het beste nu weg klikken, Ik weet dat ik nog jong ben maar het maalt zo erg door m’n hoofd. Ik zit nog steeds heel erg in m’n hoofd met een jongen van een tijdje geleden. Maar ik kan het het beste gewoon vergeten aangezien ik het zelf verpest had. Ik denk dat ik hem zo leuk vond dat ik gewoon een beetje verlegen werd om hem heen, en ik kan dan zo boos worden op mezelf. Want ik wil helemaal niet verlegen zijn want dan verpest ik het weer. Hij vond me uiteindelijk dus te verlegen. Toen heeft hij me eigenlijk helemaal de grond in gestampt. Hij maakte grapjes via de telefoon(bellen) dat hij gevoelens voor me had als hij samen met z’n vrienden was. Beetje mij voor schut zetten dus. En hij wist dat dat me niet lekker zat. Hij praatte slecht over mij. En hij maakte vervolgens ook nog grapjes over dat hij m’n vertrouwen terug wilde en dat hij me nogsteeds wel zag zitten als ik niet meer verlegen zal doen. Maar daar kan ik niks aan doen dat gaat vanzelf wel over dat is alleen de eerste paar keer. Toen kwam ik hem tegen in de winkel en toen heeft hij me zo voorschut gezet en begon hij naar me te schreeuwen. (ik was met m’n beste vriendin). Ik moest toen zoooo me best doen om niet te huilen. Daarna heb ik hem uit angst/woede geblokkeerd heb daar achteraf zo veel spijt van want misschien hadden we nog normaal tegen elkaar kunnen doen. Een paar dagen geleden belde hij mij ineens anoniem. En ik nam op. (Was trouwens ook met vriendinnen) hij zette me weer zo voor schut. Dus ik raakte die verlegenheid ineens helemaal kwijt en barste helemaal uit in woede. Maar ik heb er zo veel spijt van want nu zal hij en misschien nooit meer bellen. Hij belde me dan wel voor de grap maar negatieve aandacht is ook aandacht. Ik ben denk ik gewoon een beetje verslaafd aan zijn aandacht. Terwijl ik het helemaal niet wil!!! Want ik haat hem maar tegelijkertijd wil ik hem ook gewoon. Ik wil gewoon dat hij z’n excuus aanbied en dat het weer goed komt want ik voel me gewoon zo kut en ik weet ook niet wat ik moet doen. Ik kom er ook niet overheen probeer het al zo lang maar elke keer blijft het in me hoofd. Schrijf dit verhaaltje ook met tranen in m’n ogen. Ik wil hem maar hij vind het allemaal alleen maar grappig en vind mij volgensmij alleen maar een clowntje. Iemand tips wat ik moet doen? Hoe kan ik contact zoeken zonder dat hij me uitlacht. Ik wil hem gewoon bellen maar ben bang dat hij me weer uitlacht. Ik denk dat ik in die periode niet zo goed wist wat ik zelf wou met mezelf en wie ik was en wat ik leuk vond. En dat ik hem toen zo leuk ben gaan vinden, zelfs leuker dan mezelf. En dat ik nu alles aan mezelf zou veranderen totdat hij me leuk vind. ALLES. Groetjes van mij

15 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Lief meisje ♥♥♥     Je bent het mooiste meisje dat er is. Dat vind je niet van jezelf, maar ik weet dat jij een prachtige meid bent. Zowel van binnen als van buiten. Jij hebt echt veel liefde te geven. En de jongen die ooit jouw hart kan winnen, die vindt een ware schat. Je bent gevoelig en lief. Hoe zou je anders iemand die zo gemeen tegen je doet nog terug willen?     Ik ben er zeker van dat van je hele klas, ja zelfs van je hele school, jij één van de prachtigste persoonlijkheden hebt. Zorg goed voor jezelf, verzorg jezelf goed, hou van jezelf, doe jezelf een cadeautje om te vieren dat je bijzonder bent, je bent een pure diamant. Want echte schoonheid zit vanbinnen. Spijtig genoeg is dit een anoniem forum, dus we zullen elkaar nooit ontmoeten, maar iemand als jij zou ik maar wat graag als vriendin willen hebben. Jij bent iemand die anderen niet kwetst. Dat is een héél groot pluspunt in deze wereld vol met onmensen. Dus laat anderen jou ook niet kwetsen. Ze hebben totaal het recht niet om dat te doen. Je bent een prachtige gevoelige edelsteen, en die verdient met zachtheid behandeld te worden.     Maak een duidelijke keuze om je te omringen met mensen die je respecteren. Zoek de goeie mensen op. Jongens zoals deze horen daar niet bij.     Je moet je bewust worden van je positieve eigenschappen (ze zijn van onschatbare waarde). Kijk even om je heen dan zie je allerlei mensen die voor elk van die goeie eigenschappen van jezelf nog niet eens in de buurt komen. Ja echt. Je kan je bewust worden van je eigen goeie kanten, en ik ben zeker dat je daardoor een beter gevoel zal krijgen.     Je zegt dat je gebroken bent, ik weet dat je je rot voelt en ik snap dat die jongen je pijn gedaan heeft. Maar gebruik dit moment om er sterker uit te komen. Zeg tegen jezelf dat dit nooit meer zal gebeuren.     Lieve groetjes,  Xxx

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey lieve allemaal hier het meisje dat dit berichtje heeft geschreven, Het gaat inmiddels een stuk beter met mij! Kwam hem laatst nog wel tegen in de supermarkt hij zei hoi maar ben doorgelopen met m’n hoofd omhoog een geen woord aan hem vuil gemaakt. Jullie hebben gelijk dit was niet gezond. Focus me nu meer op andere dingen. Ben nu ook weer lekker bezig met sporten, ben aangenomen bij een nieuw baantje en lekker feesten met m’n beste vriendin en andere leuke jongens! Dus kan me goed afleiden. Ik besteed er ook geen aandacht meer aan heb er eerlijk gezegd al 2 dagen niet meer aan gedacht. Was hem alweer vergeten omdat ik lekker druk ben met andere dingen nu. Het gaat beetje bij beetje beter! Bedankt voor alle reactie’s daardoor ben ik eigenlijk gaan inzien dat hij mij niet verdient. Hij krijgt nog wel spijt. Maar ik ga lekker door met mijn eigen leven ik hou m’n hoofd vanaf nu omhoog en doe alsof ik hem nooit gekend heb!

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 15,
    Ik zou hem nooit meer willen zien. Hij heeft klaarblijkelijk totaal geen respect voor jou. Jongens die zich zo gedragen zou je eigenlijk nooit in je buurt moeten hebben. Dus weg ermee, en absoluut geen spijt hebben! Je verdient iemand die je respecteert zoals je bent. Zodra je merkt dat iemand je wil veranderen moeten er eigenlijk meteen alarmbellen afgaan bij jou dat er iets verkeerd is. Er is vast wel een jongen die je neemt zoals je bent en van je houdt zonder dat je daarom hoeft te veranderen, en je ook niks hoeft te doen om zijn liefde te verdienen. Zo werkt liefde niet. Hij is geen traan waard. Echt niet.

    Denk even na hoe het komt dat jij dit laat gebeuren, is dit misschien een gevoel dat je kent (van thuis, iemand die iets betekent voor jou of betekend heeft, of een patroon dat je ook in vorige relaties hebt gezien)? Want dit moet je echt proberen te doorbreken voordat het een gewoonte wordt die je hele leven saboteert. Wees niet bang iemand in vertrouwen te nemen die hier verstand van heeft, het is best wel normaal om hulp te vragen hiervoor als je je zo voelt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey TS, als ik je verhaal zo lees heb ik de indruk dat die jongen eigenlijk hartstikke gemeen tegen je doet. Hij heeft je bijvoorbeeld voor schut gezet en slechte over je gepraat, zoals je schrijft. Met zo iemand een relatie hebben is eigenlijk nooit een goed idee.

    Verder heb je zo te lezen het gevoel dat je jezelf zou moeten veranderen voor hém: doe dat alsjeblieft nooit. Een goede vriend houdt van je zoals je bent.

    Je hebt nu nog veel gevoelens voor hem, maar geloof me - na een tijdje wordt dat minder. En uiteindelijk zul je andere jongens ontmoeten, en op andere jongens verliefd worden, die je niet uitbuiten en pesten, maar bij wie je jezelf kunt zijn.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hii, Heel erg sorry als ik je pijn doe door dit te zeggen maar.. Stop hiermee, je verdient beter. Mensen veranderen niet. Je verdient een relatie met iemand die jou met respect behandeld, je niet voor lul zet bij zijn vrienden. Wat ik hier lees klinkt niet gezond. Verzet je aandacht, ga drinken, feest als een malle en werk hard. Denk alleen aan zijn slechte kant. Blokkeer hem, zowel in real life als online. Laat zien dat je boven dit staat. Deze jongen verdient jou niet, jij bent beter dan dit. X

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten