Skip to content
16 reacties
1255 weergaves

Waar dromen jullie over?

1 uur 's nachts, ff wakker. Ik droomde over mijn lover, mijn vriend. Ik droomde over hem, maar dat is real! Maar, waar droom jij over dat je real zou willen beleven? Over iets wat misschien wel nooit uit zou komen? Tell me en deel jouw gevoelens en fantasieën die je misschien nooit met iemand zou durven delen?

13 jaar
4 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik droomde over laatst over een zombie apocalypse was best wel een hele aparte droom , kheb ook al eens gedroomd over een tsunami en voor de rest droom ik best wel heel raar zo onrealistische dromen

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @j21. Ja, daar zit zeker iets in. Wel interessant hoe je het hebt verwoord.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Thx m18. Is niet mn hobby of zo, maar ik dacht er ff over na. Doe ik ook vaak met wat ik droom.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @j21. Ja, daar zit zeker iets in. Wel interessant hoe je het hebt verwoord.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey m18, ik vind het een stuk minder raar wat je droomde. Vaak maak je in een droom combinaties van gebeurenissen die je dan in je droom als een film ziet. Maar het kunnen ook verborgen angsten zijn. Ik heb er wel eens een boek over gelezen. En denk eens logisch? Jouw droom kan bijvoorbeeld het volgende zeggen: 1. Dat vliegtuig, waarom zou je daarover dromen? Misschien heeft het met verlies te maken dat grote impact op je had. Iets wat in jouw omgeving gebeurde, of je angst dat het zal gebeuren. Iets wat je veel verlies zal geven. 2. Misschien moet je ergens een keuze over maken; die twee jongens. En waarom op een dak? Misschien is die keuze te hoog of te moeilijk voor je? Misschien is het je angst om een binnekort een verkeerde keuze te maken? En 3. Dat zwembad: Je gaat die glijbaan af en dan zie je dat bordje! Shit! Misschien heb je je ergens ingestort terwijl je wist dat je het niet kon en het ook nooit voor elkaar zal krijgen, hoe graag je datgene ook wilt. Nu moet je vroeg of laat dat hele stuk moeizaam (die glibberige glijbaan) weer terug. Is er iets wat er in mijn post klopt? Ik denk het wel. Ik weet het eigenlijk zeker. En dromen doe ik graag, het liefst samen met mijn vriendje. 

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik droom altijd raar. Vannacht had ik 3 verschillende dromen:
    Droom 1: er was dicht bij mijn huis een vliegtuig neergestort, en ik ging kijken.
    Droom 2: ik stond met 2 verschillende jongens op het dak en de jongen die ik leuk vind/vond gaf mij een ring. En een compleet vreemde jongen was er ook bij en gaf mij een vingerhoedje. En we knuffelden.
    Droom 3: ik zat in een waterglijbaan. (alleen in een zwembad) blijkbaar een kinderglijbaan en was bijna op het einde van de glijbaan en toen stond er dat ik niet in het kinderbad mocht landen dus moest ik terug klimmen, maar dat lukte niet
    en toen werd ik wakker. I know, klinkt heel raar. Ik droom nooit leuk, altijd raar en ben ‘S ochtends altijd confused.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nou j22, ik snap niet dat ik droom over seks met andere jongens dan mijn vriendje. En dat ik droom dat ik mensen doodschiet en een bekende zanger ben.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ow ja, chill j17, mensen doodschieten???? Dat snap ik ff niet. En seks met je vriend snap je, maar welke rest niet?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Sommige dingen komen in mijn dromen vaak voor. Dat ik seks heb met mijn vriendje of met andere jongens. Dat ik zanger ben van een bekende band en optreedt voor heel veel mensen. En dat ik in het leger zit en in een vuurgevecht zit en mensen doodschiet. Ik snap de seks met mijn vriendje heel goed maar die andere dingen niet zo ;)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat zal je niet bedoelen jongen 20, maar geld maakt niet gelukkiger, geloof me, ik weet dat goed. Het is luxe. Maar goede goede seks, als het om liefde gaat, maakt wel gelukkiger maar is niet te koop. Ook dat weet ik, want al mijn dromen kwamen uit, en samen met mijn lieve vriend leven wij als in een mooie droom. Dat is liefde en dan is geld niet echt belangrijk.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Geld en seks.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb in een week 3 seksdromen gehad. Ik denk dat het kwam omdat ik in lockdown 2 voor het eerst sinds tijden weer twee meiden uit mn klas heb gesproken die ik eigenlijk wel een beetje leuk vind. de volgende nacht droomde ik dat zij weer naar mij toe kwamen en we gingen alle drie naakt, en gelukkig werd ik net wakker voor we gingen neuken.
    daarnaast heb ik nog twee seksdromen gehad waar zij ook in kwamen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik droom nogal eens over een meisje dat ik heel knap en sensueel vind. Daardoor ben ik al een paar keer klaargekomen in m'n slaap, waardoor ik wakker werd en alles plakkerig en nat was maar het droogt ook best snel dus gewoon lekker verder slapen (en dromen).

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik droom echt heeeel veel, echt iets van 5 keer per week (vaak onthou ik niet wat er gebeurde) maar vannacht toevallig wel, ik droomde dat mn vriend t uitmaakte voor zn ex, en werd huilend wakker hahahaha. Het komt bij mij heel vaak voor dat t nare dromen zijn in plaat van leuke, maar het is gewoon zo echt allemaal. Ik vind dromen nogsteeds een raar en onverklaarbaar iets.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb wel paar keer gedroomd over de toekomst.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • ik droom ook over mijn lover hij heet aron (fake naam) ik droom dat we samen gezellige momente beleve en soms erotische momente

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten