Skip to content
2 reacties
789 weergaves

Waarom denken mensen dat ik homo ben?

Ik ga eerder naar huis omdat ik naar de ortho moest
Ik zit thuis om 2 uur, dan gaan kinderen in de groepsapp zeggen dat ik met die en die heb, ik zeg terug ik val op niemand van jullie, gewoon simpel. Komen ze ineens met: ben je homo dan?
Ik zeg gewoon “nee” dan gaan ze met ze vieren ineens van weet je het zeker? Ik zeg ja ik weet het zeker zeg ik d’r bij: ik ben hetero (dat je op de andere geslacht valt) blijkbaar weten ze niet wat het betekend en ik zeg: er zijn mensen die nog gayer doen (weet niet wat het sterkere woord is voor homo dus) ze gaan van zeg heel de tijd ik zeg het uiteindelijk gaan ze dr om lachen. komt deze jongen die echt irritant doet ik zeg dat hij steeds naar me kijkt van: wat moet deze? Hij zegt dat ik dom doe terwijl hij eigenlijk stomme antwoorden geeft. Ze targeten mij alleen maar omdat ik de langste ben en het oudst en ook omdat ik niet goed kan praten (niet goed te verstaan). Maar ik zei dat een zo’n jongen mij steeds aanraakt en raar over mij praat, hij denkt dat hij beter dan mij is alleen maar omdat ik niks terug zeg, ik negeer hem om hem iets duidelijk te maken maar het is duidelijk dat hij de boodschap niet binnen krijgt met z’n dikke schedel. Dus hij komt met: jij draagt geen onderbroeken. Ik denk wtf bedoel je? Komt die andere jongen waar ik het eerder over had van poepvlek. Ik denk wat de fuck bedoel je? (Ik heb een tint) ik weet nou niet of hij op mijn huidskleur checkt of op mijn kleding maar hij begint echt op mijn zenuwen te werken. Komen 3 andere jongen dr bij om mij ook even te dissen, ik ga nooit meer met hun praten dat is zeker. Een paar kinderen proberen mij te beschermen, andere kijken toe of lachen mee om er bij te horen, het is aardig maar het maakt het erger. Maar wat moet ik doen want ik heb morgen weer school en ik zit hier weg te stressen en heb niet eens kunnen werken aan mijn huiswerk.

14 jaar
4 jaren geleden

2 Reacties

  • Wat irritant van die gasten, zeg. Weet je mentor op school al dat dit gebeurt? Zo niet, dan kan het een goed idee zijn om hem/haar dat te vertellen. Steun zoeken bij de mensen die je willen beschermen kan ook helpen.

    Veel sterkte!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Beste jongen, lekkere schoolmaatjes heb jij! Ze zaten jou een beetje te treiteren omdat ze zich verveelden of omdat ze graag stoer wilden doen naar hun vriendjes en jij liet je behoorlijk opnaaien en toen werd het nog leuker.   Van dat soort opmerkingen als "ben je homo" moet je je natuurlijk helemaal niets aantrekken. Ze weten dat ze daar jou mee op de kast kunnen krijgen, ze denken het niet echt. Als ze het straks weer zeggen dan zeg je maar dat je het niet weet maar dat je het wel met de jongen die het roept wil testen of je het bent. Kom straks maar mee zeg je dan. Als hij niet wil vraag je of hij misschien bang is te ontdekken zelf homo te zijn.     Wat je morgen moet doen is moeilijk, ze hebben je op de kast en daar willen ze je nog wel een tijdje houden. Als jij niet goed weet wat je terug moet zeggen dan verlies je het altijd. Misschien moet je het maar als regen over je heen laten komen en niet reageren.   Je zegt dat je de oudste en de langste bent, ben je misschien ook de sterkste? Soms is het voldoende om duidelijk te maken dat je ergens genoeg van hebt en dat ze echt niet verder moeten gaan.   Op die groepsapp zou ik in ieder geval maar even niet meer kijken, en zeker niet meer reageren want zo blijft het aan de gang.   Kun je er niet met iemand op school over praten?     Probeer moedig te zijn en ga morgen gewoon naar school. Woorden kunnen veel pijn doen, maar het blijven maar woorden. Ik denk toch niet dat ze handtastelijk gaan worden en je hebt er toch ook vrienden. Sterkte!

    22 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten