Skip to content
5 reacties
836 weergaves

Ik heb een hele stomme fout gemaakt!

Hoi ik ben 17. Ik een jongen die mij leuk vond. Deze zomer hadden we gekust in mijn kamer en gingen naar het winkelcentrum. Toen ik drinken ging halen was hij opeens weg en heeft me overal op geblokkeerd en heeft een week niks van zich laten horen. Een week later belde hij opeens en zeid at hij toen in paniek raakte en flirte met mij. Later die dag kreeg ik een berichtje. Het was dus van zijn vriendin ( dat is dus waarschijnlijk ook de reden waarom hij wegliep) ze noemde me k*anker hoer en zei dat ze me zou opzoeken. Later zij de jongen tegen mij " als ik door jou mijn vriendin kwijt raak maak ik je kapot" toen blokkeerde hij mij weer ( even tussen door, ik wist toen niet dat hij een vriendin had tot ik een berichtje van haar kreeg) een week later was het schijnbaar uit. En zei hij dat hij mij leuk vond. Die week belde zij weer naar hem dat ze hem terug wilde. En hij zei tegen mij als we weer krijgen heb ik nooit meer contact met je. Maar ze had de week sex met zijn beste vriend en hij was klaar met haar. Toen was ik weer goed genoeg en dit duurde nu 3 maanden. Steeds als ik er over begin voel ik me slecht, rot en naar. Ik snap niet waarom die keer dat hij wegliep, ik gewoon nooit meer contact met hem had en waarom ik zo met me liet omgaan. Maar ik hoor nog heel vaak in me hoofd de woorden als "hoer" "ik kom je opzoeken" "ik maak je kapot" ik voel me er mega rot en verdrietig door. Heeft iemand misschien tips hoe ik deze situatie een plekje kan geven en weer verder met mijn leven kan gaan? Het zou mij heel erg helpen! Alvast bedankt xx

17 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Als eerste doe aangifte. Wat hij en zijn vriendin doen is jouw bedreigen en dat is strafbaar.

    Heb geen contact meer met hem, maar ook echt niet. En als je hem in het echt tegenkomt negeer je hem en probeer je hem zoveel mogelijk te vermijden. Ik weet zelf ook wel hoe rot het is om zulke nare incidenten mee te maken. En hoe lullig het is.

    Ik heb die ervaringen ook ongeveer meegemaakt twee jaar geleden. Ik werd door een jongeman vals beschuldig van stalken of obsessief gedrag, terwijl ik hem niet meer wilde en maanden niet voor zijn woning stond. Nare beschuldigingen en beledigingen van hem waar ik niet over praat, dreigementen om je iets aan de doen weet ik ook genoeg van. Dat heeft diegene twee jaar geleden mij ook lopen dreigen met geweld of dat zijn oudere broer of beste vriend mij iets willen aandoen of zijn vriendin, omdat hij zogenaamd beweert dat ik haar gekwetst had, terwijl ik haar nooit gekend had.

    Je krijg hier wel enorme rot gevoelens van om zulke situaties mee te maken uit eigen ervaringen, maar het beste om zulke nare gevallen links te laten liggen. Er zullen zelf veel leuke jongens op jouw pad komen. En als advies wil ik je dat ook geven. Ook al vind je hem een beetje leuk gewoon niet die fout maken, want daar zal je echt spijt krijgen. En ik snap zelf niet waarom zulke jongens/mannen bestaan die je bedreigen maar vervolgens beweren dat ze je leuk vinden. Dat zijn voor mij geen echte mannen maar lafaards.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat rot dat je dit gehad hebt! Verbreek al het contact met hem. Hij heeft je vol gebruikt en zit jou nu schuld aan te praten voor zijn vuile gedrag. Dit soort mensen wil je niet hebben/

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom stap je uit zo'n onbetrouwbare situatie? Zo iemand wil je toch niet? Nu lijkt het ook een stuk aandacht vragen. Is zo iemand jou waard? ook al is hij nog zo mooi....onbetrouwbaarheid is de dood in de pot.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Heftig dat je dit hebt meegemaakt! Mensen, die jongen is echt een fout typ... Het was me niet helemaal duidelijk uit je bericht of je nog steeds met hem hebt of dat het uit is. In het eerste geval, wat meisje 17 zegt: verbreek het beste het contact met hem en blokkeer hem. Die jongen verdient jou niet, en jij verdient zo veel beter dan hem.

    Kun je er met iemand die je vertrouwt over praten wat er is gebeurt? Bijvoorbeeld (een van) je ouders, een ander familielid of een goede vriendin? Dat kan veel helpen.

    Heel veel sterkte!

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • (ander meisje van 17)O jee, dat is echt iets rot om mee te maken! Het is gewoon snertvolk denk ik. Als ze dit met jou doen en jou op die manier behandelen dan zou ik hen geen blik meer gunnen en overal blokkeren. Hij verdient jou niet. Je moet jezelf hier echt tegen beschermen.

    Maar hoe kan je nu verder met je leven? Ik bedenk dat het enige dat je je moet realiseren is dat er nu eenmaal zulke mensen bestaan. Niks van loyaliteit en ook totaal geen stijl. Jij bent beter, je hebt een goed hart en je bent gevoelig. Anders zou je hier niet je verhaal doen maar gewoon een ander hetzelfde leed aandoen (zoals vele anderen). Je kan je meer bewust worden van je gevoel. Als je gevoel zegt van oei, er is iets mis, dan moet je daar ook rekening mee houden. Meer aandacht schenken aan dat kleine belletje in je achterhoofd dus. Dat mag best hoor! Jij bent baas in je eigen leven en je bent geboren met het recht om te vragen wat je nodig hebt en te weigeren wat je niet nodig hebt. Misschien gebeurt alles met een reden en is dit iets dat je nu even moet meemaken om later in je leven beter aan te voelen, zodat je weet welke jongen de juiste voor je is. Voel het gevoel dat dit je geeft als je denkt wat er gebeurd is. Laat de rotheid en het rare gevoel toe, duw het niet weg. Je moet dit verwerken, dat is de manier om het te doen weggaan. Het zal stilaan minder worden en je zal er als een sterkere meid uit opstaan. Dikke knuffel ♥

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten