Skip to content
8 reacties
804 weergaves

Geslagen door vriendin.

Een paar dagen geleden had ik ruzie met mijn vriendin. We waren het ergens niet over eens en dat liep uit tot een woordenwisseling. Uiteindelijk liepen we beiden te schelden en te tieren. We hebben bijna nooit ruzie maar dit was de eerste keer dat zij mij sloeg. Ik kreeg een aantal klappen in mijn gezicht. Ik was er nogal van geschrokken en wist niet hoe ik moest reageren. Ik ben gewend om mijzelf te verdedigen als een jongen mij slaat maar dit was mijn vriendin. Ik heb toen mijn schoenen en jas aangetrokken en ben weggegaan om tot rust te komen en om te voorkomen dat de situatie (nog meer) uit de hand zou lopen. Ik schrijf deze post omdat ik later die dag er meerdere malen aan terug moest denken. Ik vind het wel heel raar dat ze me zomaar sloeg. Ik zou er nooit aan denken om een vrouw te slaan. Toen ik het met een vriendin van vroeger over had deed ze alsof het de normaalste zaak van de wereld was. 'Ik sla mijn vriendje zo vaak als ie stom doet' Zei ze. Ik weet niet echt wat ik nu moet doen. Mijn gevoel zegt me dat ik het met haar moet uitmaken. Ik wil niet een relatie hebben met iemand die me slaat. Maar aan de andere kant lijkt het alsof het allemaal niet zo erg is en het klinkt haast alsof ik me aanstel.

20 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Heb dat niet meegemaakt ben maar 14. Maar dat deed ze bij dat slagen ? Waarover ging het toen? Kan het zijn dat het met dat onderwerp te maken had? Het is maar een keer gebeurt toch nu niet afzeggen! Je was gschrokken meer niet praat er over met haar. Mazr heb hetvgevoel dat het onderwerp ermee te maken heeft, pluis dat eens uit.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Heeft die bitch nou eigenlijk al sorry gezegd en een beetje plausibele uitleg gegeven? Of vindt ze excuses niet eens nodig?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat slaan is zeker niet goed van haar. Maar kijk ook naar waar de ruzie over ging en waardoor het zo uit de hand liep. Was het om iets kleins of wat groots? Als het is zoals ik het begrijp uit je post, kan je er beter mee kappen. Maar reflecteer eerst wat de hele situatie was en waarom het zo uit de hand liep.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Volg je gevoel kappen met die relatie. Als afscheidscadeau pis je een keer stiekem over dr tandenborstel :D

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou het er eerst met haar over hebben. Misschien zit er meer achter waardoor ze sneller overstuur raakte. Ik haar vertellen hoe je voelt en dan kijken wat ze antwoord. Uitmaken kan altijd nog.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het echt hard was zou ik het idd uitmaken

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Mishandeling is niet iets om te negeren en dit is ook nog niet maar één klap uit reflex waar ze van schrok maar meerdere. Ze heeft zichzelf zo slecht onder controle dat ze dit doet, die oude vriendin zou juist aan jouw kant moeten staan maar die is ook niet oké dus hun jezelf iemand die wel genoeg om je geeft.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Klappen of ander fysiek geweld in een relatie zijn het signaal dat het tijd is om te stoppen. Het is 'the point of no return'. Het kan niet meer goed komen. Vanaf dat moment gaat het enkel nog bergaf. Het vertrouwen is onherstelbaar beschadigd. Vergelijk het met een hond die zijn baasje gebeten heeft.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten