Skip to content
10 reacties
1035 weergaves

Flirten

Nooit heb ik echt de behoefte gevoeld met jongens bezig te zijn. Vriendinnen wel maar ik was er altijd beetje huiverig voor dus wees al de kleinste affectie die ik kreeg af.( ik rende bijv ook weg bij eerste zoen) betekend dat ik dus nog helemaal geen ervaring heb met zelf die stappen zetten. Nu is er iemand waar ik een goed gevoel bij heb, zie hem heel vaak, en wil graag flirten. Nu mijn vraag; hoe doen jullie dat? En aan de jongens hoe merk je dat een meid interesse in je heeft? Ik wil niet creepy overkomen, dus een beetje nonchalante tips zijn welkom :)

18 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Hoii speciaal voor de laatste reaguurder, hierbij mijn bevindingen. Ik heb geflirt als in.. hem langer aangekeken ed. Nou was er een voorval.. een gezamenlijke vriendin maakte namelijk een veelzeggende opmerking over mijn gevoelens op het moment dat een goeie vriend van hem erbij stond. Na dat fiasco keek de jongen waar ik een zwak voor heb mij anders aan. Wellicht het begin van een sprookje, wie weet

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS , nou succes , weet hij een beetje wat hem dit weekend boven zijn hoofd hangt? Ik heb dat met een vriend meegemaakt, dat zijn huidige vriendin ( toen nog niet) wel eens wat verder wilde en ik wist er van, maar die vriend niet. Heel leuk was dat, helaas mij nog nooit overkomen en voor ons geldt dan toch wel een beetje het verhaal van laatste meisje 19. Dat moet ook niet te erg gemaakt worden. Een hand op een knie moet kunne,. Hij moet natuurlijk weg als dat duidelijk wordt gemaakt. Horen we hoe je hem veroverd hebt? Vergeet niet een pluisje mee te nemen.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hee reaguurders TS hier, dankjulliewel voor de goeie tips, ik ga ze in t weekend uittesten. Het pluisje is een superhandige btw! Denk ik. Wat ik was vergeten te zeggen is dat ik atm nog groen en maagd ben, de hele intieme tips bewaar ik dus voor na dat ik m heb veroverd i guess.. of Miss als ik heel erg lam ben.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Het probleem is dat veel jongens geen avances meer durven maken. Met al dat politiek correct gezever in de pers, en met die rechtszaken, hebben ze schrik dat ze al aangeklaagd gaan worden voor grensoverschrijdend gedrag als ze nog maar een vriendelijk woord zeggen of sturen.

    Subtiele hints gaan niet werken, vrees ik: jongens zien dat niet. En als die jongen het al zou opmerken, gaat hij wellicht toch niet riskeren erop in te gaan. Hij denkt dan: "Stel dat het gewoon toeval is, dat ze alleen maar nonchalant of vriendelijk is, naief als een kind zonder bijbedoelingen?"

    Alleen heel botte aanwijzingen kunnen helpen, maar dan nog. Bijvoorbeeld: voor hem gaan hangen met een losse trui, zodat hij diepe inkijk heeft. Of toevallig met je borsten tegen zijn arm of hand leunen, zodat hij bijna niet anders kan dan ze strelen. Of als je naast hem zit, met je been tegen zijn been. Maar dan riskeer je weer dat hij ofwel denkt dat je hem in de val wilt lokken en hem nadien wilt aanklagen. Of anders denkt hij misschien dat hij ineens alles mag, en dat hij direct overal aan je borsten, billen, en spleetje mag zitten".

    Met onduidelijke "hints" krijg je dat soort twijfels.

    Beter lijkt mij: gewoon zeggen dat je hem graag ziet, en vragen of hij wilt afspreken om elkaar beter te leren kennen, om te zien of je bij elkaar zou kunnen passen? Je weet niet, misschien wel, misschien niet. Dus zeg dat zo oprecht en zo duidelijk mogelijk, dan is er geen twijfel mogelijk. Ik weet het, het is niet zo romantisch en opwindend.

    Het moet niet alleen lichamelijk klikken, maar ook intellectueel (je moet ongeveer even slim zijn), spiritueel (je moet compatibele interesses en levensinzicht hebben), romantisch en erotisch (je moet compatibele dingen hebben die je opwinden), en op het vlak van communicatie: je moet met elkaar over alles kunnen praten en overleggen, zeker over gevoelige onderwerpen. Gaat dat niet, dan loop je sowieso toch vast. Dus dit is al een goede oefening.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen18. Hahaha we begrijpen mekaar. Je hebt gelijk. Dat andere onderdeel van ons geeft in die situatie meteen present. Vooral bij een gescheurde jeans als die meid met 1 vingernagel rondjes gaat draaien op de kapotte plekken. MMMMM. RRRRR.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @jongen 20, ja ik denk dat ik dat heel snel zou begrijpen, maar iets van me zou dat nog sneller aan voelen komen…
    Helaas nooit meegemaakt, maar wel zelf gedaan en toen werd mijn hand heel subtiel na een paar stapjes weer terug op haar knie gelegd. Was toch ook weer een signaal dat dat wel mocht.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Dan moet je natuurlijk wel eerst pluizen in je haar hebben. Ikzelf ben uiterst gevoelig voor een hand op mijn knie tijdens een babbel. Vooral wanneer die hand langzaam maar nonchalant centimeter na centimeter opschuift. Oke, niet erg subtiel maar wel iets wat elke jongen begrijpt.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @meiden 19, pluisje uit je haar is wel heel subtiel, dat zou je kunnen missen als signaal, maar toch heel attent. Leuk.
    Alle andere vallen minimaal op en als elkaar in de ogen kijken lachen wordt is het een give-away van twee kanten. Daar na kun je duidelijk worden en helemaal eerlijk zijn dat er iets is.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Aanrakingen gewoon subtiel op de arm, Pluisje uit haar halen tijdens gesprek

    Maar heel eerlijk jongens en subtiele hints is vaak onbegonnen werk hebben ze vaak niet door xD

    Beter gewoon vragen of hij keer iets wil afspreken

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja wat wil je verder, nu langzamerhand toch wel seks met hem?
    Ik zou zeggen, lachend wat ondeugende vragen en opmerkingen in de discussie stoppen. Beginnen met een beetje aan hem te zitten. Eerst zijn schouders en dan zijn middel. Aai door zij haren. Kijk hem gemeen recht in zijn ogen totdat jullie lachen. Ik hou daarbij mijn rechterbeen stijf en tap met mijn linker, vooral met een strakke broek aan wind dat vaak jongens een beetje op. Knoopjes los boven kunnen ook nonchalant. Een beetje met alles uitdagen dus.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten