Skip to content
17 reacties
1970 weergaves

Ben ik vreemd gegaan?

Ik heb sinds juni een geweldige vriendin. We wonen nog niet samen maar hebben vaak ook heerlijke seks en houden veel van elkaar. Gisteravond was er renie van mijn oude school dus daar ging ik alleen naar toe. Daar was ook een meisje uit de laatste klassen. We hebben nooit iets gehad behalve dat we wel eens toneel speelden dat we hevig verliefd waren en elkaar in de armen vlogen. Meer dan twee jaar nooit gezien maar dat deed ze dus weer toen ik aan kwam verder niets en we hebben de rest van de avond alleen oppervlakkig wat gesproken.
Toen het om 2 uur was afgelopen en we aangeschoten samenbuiten stonden zei ze zullen we nog een keertje als afscheid. En dat leek grappig dus daar kwam ik maar we konden niet stoppen.
Niet alleen zij maar ik ook niet. We zaten overal aan en op een moment schrok ik want ik begon klaar te komen. Dat was niet meer te stoppen. Zij schrok daarvan ook en was ook hevig geil. Het was niet in haar maar in mijn broek, maar toch heel erg. Ze heeft nu ook een vriend en ze bedoelde het net als ik als lolletje maar het ging te ver. We willen echt niets met elkaar en hebben officieel geen seks gehad. Afgesproken het te vergeten maar dat kan niet echt. Drie minuten gek gedaan of vreemd gegaan. Wat moet ik doen?

19 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • @J19en M22. Bedankt jullie. Ja niet opblazen of uit het verband halen. Je mag gevoelens voor anderen blijven houden en dat zal mijn vriendin ook wel hebben. Weet ik zelfs zeker. Niet haar ex maar jongen waarmee het niets werd. En je kunt het op heen enkele manier vreemdgaan vinden.Het liep wel wat uit de hand.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb al meer gereageerd, maar dan als 18-jarige, net jarig geweest. Doe nu eens niet zo moeilijk TS, het is gebeurd en wie heeft er last van, niemand, maar jij in deze wel voor jezelf. Man je zit in de bloei van je leven, geniet en laat het hierbij, je maakt het voor jezelf onnodig moeilijk!!!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is ook even wennen om je als trouwe vriend of vriendin te moeten gedragen jongen 19. Het was voor mij ook even zoeken wat nog wel kon met andere jongens en wat de bedoeling niet meer is. Uiteraard kom jij nog vriendinnen tegen waar je vroeger wat mee hebt gedaan of alleen maar ondeugende grapjes mee had. Om nu ineens niet meer te omhelzen gaat mij ook te ver. Even met mijn hand dan daartussen vooriedereen onzichtbaar hem even teasen doe ik toch ook nog wel. Tja in elkaars broek moet je voortaan beter laten. Maar maak er geen groot probleem van en ga je niet onnodig schuldig voelen. Gelukig is mijn vriend net als ik, dus die staat ook wel eens even met twee borsten tegen zich aan gedrukt. Waaronder die van mijn beste vriendin. Blij dat ze zo goed met elkaar overweg kunnen. We moeten elkaar nog wel kunnen blijven voelen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19 e.a. We hebben inderdaad nog een keer met elkaar gepraat. Ze was erg bang dat ik haar voor altijd uit de weg zou gaan. Dat omdat ze altijd al nieuwsgierig was hoe het zo gaan als we niet stopten met omhelzen als ik een stijve had. Die nieuwsgierigheid naar haar had ik natuurlijk ook, maar dat durfden we vroeger alletwee niet. Drie weken geleden zag ze haar kans en greep ze die dus letterlijk. Ik ging automatisch mee en vergat mezelf ook. En natuurlijk was er bij beiden de drank. Meer dan nieuwsgierigheid en ongeremdheid was er dus niet en het is niet dat we samen iets willen. We zijn dolblij en verliefd op onze partners. We hadden dit eigenlijk een keer twee jaar geleden moeten doen of zolang we nog geen vriend(in) hadden. Dan was het geen enkel probleem geweest. Het is dus wel gebeurd maar feitelijk vanuit het verleden.. Sommigen zullen dit hypocriet vinden. We blijven elkaar dus gezellig tegenkomen bij gemeenschappelijke feestjes. Onze bestaan en onze act is bij onze partners bekend en we zijn daarbij wel eens doorgeschoten maar dat was voor hun tijd en komt niet meer voor. Niet helemaal eerlijk maar voorkomt een hoop problemen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, hoe sta je er nu tegenover, nog met het meisje gepraat?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Reactie op jongen 31; vroeg of laat komt het uit, waarom, als 2 personen hun mond houden komt er niets uit. Dit voorval vind ik niet zwaar genoeg om dat mijn partner te moeten vertellen. Ik hou ca. mijn partner en niet met deze halve one-night-stand, dus in mijn ogen niets vroeg of laat.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Vreemd. Als je het zou vertellen, kan de ander het misschien niet begrijpen en dat is wel erg?! Dat je elkaar betast en iemand zelfs klaarkomt, is geen probleem? Lekkere relatie heb je dan. Als je echt van mening bent dat je niks fout hebt gedaan of het heel goed kunt verantwoorden, is er geen enkel probleem het te vertellen. Als je dat niet durft, is er dus kennelijk "buiten de randjes gekleurd". Maar goed, het is niet mijn relatie, maar dit komt vroeg of laat een keer uit... duimen dat dat niet gebeurt, want als de ander er achter komt, is er pas echt iets uit te leggen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Met je eens jongen 18. Ze zijn zich er heel goed van bewust dat ze dit niet hadden moeten doen vanwege hun relatie. Even vergeten dat dat dan niet meer de bedoeling is. Anders was er niets mis mee geweest. Mensen die na een feest met veel alcohol elkaar omhelzen en in elkaars broek zitten zijn zo bijzonder niet. Remmingen zijn even weg.
    Ze zullen dit vast aan niemand vertellen want zijn er niet trots op. Het aan hun partner opbiechten heeft ook gevaren, want die zouden kunnen denken dat er nog net iets meer is of dit al niet begrijpen omdat de hele voorgeschiedenis erg speciaal is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben het niet eens met J21, geheimen kun je best wel voor jezelf houden, het is alleen dat men het wil delen onder de noemer; “aan niemand doorvertellen hoor!”, dan vraag je eigenlijk, het tegenovergestelde. Als er zaken zijn die mij in vertrouwen zijn verteld of waarvan ik denk dat doorvertellen personen schaad, hou gewoon je mond, dat is toch niet teveel gevraagd!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Jammer, geheimen komen vroeg of laat uit... Vooral als er niks gebeurd is, lijkt mij dat er geen enkele belemmering is om het 'gewoon' te vertellen. Met andere woorden, als je het niet wilt vertellen, is er kennelijk wel iets... en weet je dat zelf ook.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22. We laten het hierbij en mijn broek was gelijk in de was gegaan. Het is een geweldige prima meid en als er iets tussen ons had moeten zijn was dat allang eerder gebeurd. Bij het oefenen en naderhand onze grapjes werd ik ook wel eens een beetje hard en zij ook, maar daar konden we altijd goed mee om gaan. Dit was ongelukje. Vrijdagavond bij mijn vriendin had ik het nog wat moeilijk en vroeg mijn vriendin nog of er wat was Gisteravond was ik weer helemaal de oude. Niemand is perfect en ik zeker niet. Moet ik ook niet proberen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Verstandig ts. Als er niemand nee of stop heeft gezegd zijn er 2 verantwoordelijk of schuldig. Wij zijn vaak nog nieuwsgieriger naar wat een jongen in zijn broek heeft dan omgekeerd en dan dronken en omhelzen dan zit je hand er ineens in. Tja fffftttt ik begrijp haar wel maar toch moet je je inhouden. Zoniet dan maak je jezelf nog verder opgewonden. Jullie weten het nu. Niemand weet verder wat er precies gebeurde neem ik aan dus laat het zo.
    Besteed lekker tijd aan je vriendin en het wordt vanzelf onbelangrijker en ja we zijn mensen en maken fouten.
    Vergeet niet die vlek uit je broek te halen hihi.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben blij dat jullie en vooral ook de twee meiden die reageren dit toch geen vreemdgaan vinden. Het ging uiteraard wel veel te ver. Ik heb nog contact met haar gehad en ze vindt dat zij schuldig is omdat ze wel de bedoeling had toen iedereen naar huis was verder te gaan dan anders. Ze was nieuwsgierig en dronken. Ik ging eigenlijk vanzelf mee, want ik weet nu beter de weg dan 3 jaar geleden en was ook dronken. Wat J21 aangeeft het was meer dan betasten daarom ging het zo snel en M16 ik stond dus vlug op scherp. Vroeger werd er ook wel eens wat hard maar dat was het moment dat we stopten er waren dan ook anderen.
    Behalve haar nieuwsgierigheid hadden we beide geen enkele bedoeling. We gaan elkaar niet uit de weg, maar vaak komen we elkaar niet tegen en een volgende keer zal wel met partner zijn. We vertellen dus wel over elkaar en het toneelstukje maar niet over de vijf minuten. Die zit als waarschuwing in ons geheugen ook voor andere situaties. Slap maar precies vertellen en op alle vragen dan eerlijk antwoorden maakt het erger dan het was. Dan ga je een uur praten wat er in een paar minuten is gebeurd en lijkt het veel meer.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik denk dat je het beter kunt vertellen... als iemand er later pas achter komt, ben je helemaal nergens meer. Biecht eerlijk op dat je dronken was, jullie bij wijze van lolletje het toneelstuk overdeden en elkaar hebben betast. Je bent zelfs klaargekomen, dus dat was niet zomaar een korte omhelzing. Ik zou het geen vreemdgaan noemen, maar wel vertellen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon voor jezelf houden, ik noem dit niet vreemd van, jullie willen niets met elkaar, er komt geen vervolg, prima zo!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Vergeet het en ga lekker verder met je vriendin. Jullie waren dronken, dus gewoon wat lol gehad. Jij stond opeens op scherp, maar dat zal bij je vriendin ook kunnen gebeuren. Je hormonen zijn nu lekker bezig met alle gevolgen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je een vaste vriend of vriendin hebt mag je nog steeds een ander spontaan heerlijk omhelzen. Die geweldige mensen zijn er en moeten er blijven ook als je ze weinig meer ziet en een relatie hebt. Als ik een jongen die ik ken weer omhels voel ik ook wel eens iets hard worden of een beetje vochtig bij mezelf. Dan heeft de omhelzing goed gewerkt. Ik heb dat ook bij mijn beste vriendin. Verder moet je dan niet gaan, maar jullie waren aangeschoten en stopten niet op het punt waar jullie vroeger stopten. Waarschijnlijk hadden jullie er vroeger al onbewust aan gedacht hoe dat verder kon gaan. Dat weten jullie nu en daar zijn jullie van geschrokken. Prima toch. Ga elkaar vooral niet uit de weg en vertel gewoon aan je vriendin dat je haar tegenkwam. Je bent niet vreemdgegaan, dat is zo’n complex stiekem gedoe, dat ken ik nog van mijn ex. Zo zielig voor hem. Is heel wat anders.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten