Skip to content
3 reacties
667 weergaves

Nog altijd geen vriendin

Hoi! Ik zit de laatste tijd ergens mee. Zelf woon ik in een dorp dat niet zo heel dicht bij een stad ligt. Dichtstbijzijnde is 20km ver ongeveer. (halfuur met de auto). Nu ben ik al langere tijd op zoek naar een vriendin, maar ik heb geen idee hoe ik daaraan kom. In mijn eigen dorp is niet veel te vinden / te beleven.
Al mijn vrienden om me heen die wel in de stad wonen die hebben zowat al wel een vriendin of regelmatig eentje gehad en ik merk van mijzelf dat ik er ook wel aan toe ben. Omdat zij er allemaal zowat eentje hebben betekent dit ook dat we minder dingen samen kunnen doen wat mij weer eenzamer maakt. Mijn vraag is hoe ik dit aan kan pakken en toch meer kans maak op het vinden van een vriendin, aangezien ik niet op een hele aantrekkelijke plek woon.

20 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Beste jongen,

    Zoals jongen 20 hierboven al benoemd is mijn advies om het krijgen van een vriendin niet als doel te zien.

    Probeer om met meer dames en jongens in contact te komen door opzoek te gaan naar mensen die gelijke hobby's hebben. Of kijk of je een sport in groepsverband kan beoefenen.

    Zoals ik lees hebben vrieden van je wel al een vriendin, misschien kunnen jullie samen leuke activiteiten ondernemen met grotere groepen waarbij iedereen vrienden en vriendinnen meeneemt, ga bijvoorbeeld weer eens ouderwets bowlen, ga karten of lasergamen. veel mensen ontmoeten hun geliefde via wederzijdse vrienden.
    Bespreek ook met je vrienden hoe zij hun vriendin hebben ontmoet. Bedenk ook dat je nog jong bent en nog veel tijd heb om een leuke meid tegen te komen, dit kan op de meest omverwachte momenten gebeuren. Maak eens een praatje met een meid die er leuk uitziet op straat, in de trein of in de supermarkt

    Het belangrijkste is dat je gelukkig bent met jezelf en niet je geluk gaat zoeken in het al dan niet hebben van een vriendin, voel je niet opgejaagd omdat je vrienden al een vriendin hebben.
    Dan weet ik zeker dat je een leuke meid gaat ontmoeten

    Het ga je goed


    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan altijd tinderen ofzo maar het beste is gewoon mensen ontmoeten in het echt! Je merkt vanzelf dan wanneer je iemand leuk begint te vinden. Als je nooit iemand ontmoet zal je niet snel een vriendin krijgen.

    Zie het krijgen van een vriendin niet als doel. Probeer niet elk meisje te versieren maar wees jezelf zodat het ook echt een match is als jullie het leuk hebben met elkaar.

    Hoe je extra mensen kan ontmoeten kan ik je niet vertellen, dat is aan jou. Als je bijvoorbeeld studeert kan je actief worden bij een studie/studentenvereniging. Of je kan proberen om een kamer te krijgen in de stad, je hebt dan huisgenoten en krijgt vanzelf een stuk socialer leven. Succes!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom woon je zo afgelegen volg je geen opleiding?

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten