Skip to content
4 reacties
681 weergaves

Verjaardag

Hallo iedereen
Ik ben vorige maand 15 jaar geworden en ik heb aan mijn ouders gezegd dat voor mijn verjaardag ik geen feest wil houden en gewoon niets wil doen. De dag voor mijn verjaardag zei mijn mama dat we gingen shoppen op mijn verjaardag. Mijn mama weet dat ik shoppen echt niet leuk vind omdat ik heel verlegen ben en ik het niet leuk vind om op drukke plaatsen te zijn met veel mensen. Op mijn verjaardag heeft mijn mama me wakker gemaakt om 10 uur ik heb taart gegeten en daarna ben ik naar mijn kamer gegaan en heb ik de deur op slot gedaan. Dan komt mijn papa om te zeggen dat ik mee moet shoppen ik zeg hem dat ik echt niet mee ga gaan omdat het mijn verjaardag is en ik echt geen zin heb om iets te doen op mijn verjaardag. Hij begint te bonken op de deur en te schreeuwen dat ik moet open doen. Uiteindelijk ben ik meegegaan en ik heb de hele voormiddag zitten wenen en het was super druk dus heel veel mensen hebben dat gezien. Toen we thuis kwamen volgde mijn papa me de hele tijd om te vragen: waarom ween je nu? en dan zei ik laat me gewoon met rust want hij liet me echt niet weggaan. Toen ik alleen op mijn kamer was heb ik mezelf gesneden op mijn arm mijn ouders weten dat ik dit vroeger deed maar ze denken dat ik gestopt ben. Ik heb ook wel gedacht om zelfmoord te plegen maar dat heb ik niet gedaan.
Ik wou dit even kwijt
Groetjes
M

15 jaar
1 jaar geleden

4 Reacties

  • Heb je wel een hobby of iets wat je wel leuk vindt? Schreeuwen tegen jou helpt niet en vind ik heel erg.

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik vind het echt heel naar voor je :( ik wil je in ieder geval meegeven dat deze random vreemdeling op het internet vindt dat je er toe doet en je waardevol bent. Verder wil ik je meegeven dat het niet aan jou ligt. Ik heb ook een kut jeugd gehad, en ondanks dat ik me nooit gesneden heb , heb ik ook wel eens overwogen om het op te geven. Sinds ik uit huis ben en een relatie heb realiseer ik me dat het niet aan mij lag. Ik zou je willen adviseren om iemand in vertrouwen te nemen, het liefst iemand als je mentor of misschien een jeugdwerker of zo. Een begripvolle vriend of vriendin kan ook, maar zoals j16 al laat zien is niet iedereen even begripvol helaas.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Drama drama aandachtzoeker

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Wat naar, je noemt het zelf verlegen maar aangezien je echt ontwijkt en uit onmacht zo ver gaat dat het leidt tot jezelf iets aandoen is behoorlijk vergaand. Heb je professionele hulp, is er een voorval geweest waardoor je zoveel stress ervaart?

    Toch een gefeliciteerd van mij

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten