Skip to content
16 reacties
1236 weergaves

Afspreken of niet.

Ik heb een jongen leren kennen. Nadat we al een tijdje contact hadden hoorde ik van een vriendin, dat zij gehoord had, dat hij een vriendin had.
Toen ik het vroeg zei hij in eerste instantie: "dat het ingewikkeld" was, maar hij gaf het wel toe. We bleven wel ( veel) contact houden over snap, maar de relatie kwam niet meer te sprake.
Op een gegeven moment werden zijn appjes soms wat flirteriger. Ik heb toen toch maar weer eens gezegd, maar je hebt een vriendin,toch?
Hij zegt dat ze ver weg woont en dat hij het persoonlijk uit wil maken, maar dat het wel klaar is en dat hij het uit gaat maken.
Nu vroeg hij me of ik met hem wilde sporten, of iets anders met hem wilde doen. Ik vind het niet fijn om 1 op 1 af te spreken als hij een vriendin heeft. Maar ik vind het ergens ook lastig om aan te geven dat ik dit niet wil om die reden want misschien heeft hij alleen maar vriendschappelijke bedoelingen en dan is het heel raar om te zeggen dat ik dat niet wil omdat hij niet single is. Want ook met een vriendin kan je gewoon met andere meisjes omgaan. Nu ga ik binnenkort met hem iets doen met een paar andere mensen ( vriendinnen van mij en vrienden van hem) iets doen. Maar ik denk dat de vraag om iets met zijn tweetjes te doen wel weer komt.

15 jaar
1 jaar geleden

16 Reacties

  • Ik zou er persoonlijk helemaal niet druk om maken. Je bent nog super jong. Jouw tijd komt nog wel, zelfs ik heb nog nooit een relatie gehad. Dat soort dingen moet je ook nooit forceren, het komt vanzelf wel.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Nee inderdaad. Hij is wel echt heel lief en geeft aan dat hij echt voor mij wil gaan, dat hij nog nooit zo verliefd is geweest. Maar mijn gevoel is nu echt veranderd. Jammer, zal wel weer ff duren citaat ik iemand leuk vind.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Dat is wel heel gek. Goed dat je het contact nu afsluit, zou het zo laten.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Beter wat een Dweil

    Jou proberen te controleren met te laat thuis (op een feestdag nog wel) maar zelf nergens voor gaan

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik (ts) heb vandaag gezegd dat ik ermee wil stoppen ( met het contact). We praten al bijna 3 maanden en het is nog steeds niet uit. Afgelopen koningsnacht was hij ook nog boos omdat hij vind dat ik te laat thuis was. Zoek het uit.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik denk dat het sws niet verstandig is dat je een relatie aangaat met hem als hij het uitmaakt met zijn vriendin (zonder dat jij het erom vraagt). Ik heb er een slecht onderbuik gevoel bij. Tenzij er hij echt een goede reden voor heeft dat ie het uitmaakt.

    Anyway, als je de keuze maakt of niet. Succes ermee (niet negatief bedoeld!).

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Hij wil ook wat meer. Dat heeft hij wel duidelijk uitgesproken. Ik ga nog wel iets duidelijker uitspreken dat ik hem wel leuk vind maar dat zijn houding me tegenhoudt. In mijn hoofd heb ik hem tot na de meivakantie gegeven. Ik ga hem niet vragen om het uit te maken want het moet zijn keuze zijn, maar als het dan nog niet uit is stop ik het contact. Het is niet dat ik verder geen opties heb ofzo.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Een kansje, klinkt toch wel ergens dat ie wel wat meer wilt. Maar goed, ik vind het een beetje een rommelige situatie en misschien ook vreemd, maar het is uiteindelijk aan jou wat je ermee wilt doen.

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Het is niet perse een relatie wat hij bij mij wil. Hij wil gewoon een kansje. Ik weet niet of ik hem die kan geven juist omdat ik ook wel?????? zie

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Het lijkt een beetje uit de hand te lopen. Zo te zien is hij niet loyaal, jammer om te zien om het even zo te zeggen. Ik zou hem gewoon volledig links laten liggen, dat kans is ook aanwezig dat hij het ook bij jou gaat doen gezien hij al bereid is om bij zijn huidige vriendin te doen. Alsof hij het zomaar de prullenbak ingooit alsof het niks is (geen waarde of iets dergelijks)

    Anyway, dit klinkt ook niet gezond. Vooral niet voor hem, meteen van de ene naar de ander relatie te springen...

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • Nou jullie hadden gelijk. Ik heb vandaag nog een keer gezegd dat ik niet met hem wil afspreken als hij een vrienin heeft en dat ik denk dat hij het helemaal niet uit wil maken omdat hij het steeds niet doet, maar wel zegt.

    Hij zegt dat hij het uit wil maken voor mij. Dus dat het afhankelijk is of ik hem wil. Ik heb gezegd dat hij niet van mij kan verwachten dat ik verliefd op hem ga worden terwijl hij ook nog met haar is. Ik vind het wel lastig.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Hmmm dus jullie denken dat ik best kan aangeven dat ik niet ga afspreken als hij nog iets met haar heeft? Dat het dus niet helemaal vriendschappelijk is bedoeld?
    Ik wil ook niet dat hij haar dumpt voor mij, want ik denk niet dat ik iets met hem zoek. Ik vind hem wel leuk en knap, maar idd niet zo loyaal. Ik vind echt dat hij het moet uitmaken omdat hij haar niet meer leuk vind, niet omdat ik nu leuker of spannender lijk.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Zeggen dat hij het uit wil maken maar ver weg en niet doen is aan het lijntje houden plus onderwerp doodzwijgen is ook gewoon slecht praten want hij gunt haar niet eens een eerlijke knul.

    Je kan prima genieten van de aandacht zolang je maar beseft dat hij een type is dat dus zo met zijn vriendin omgaat

    19 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik onderschrijf helemaal wat m19 schrijft en bedenk je, als jij aan de beurt bent gedumpt te worden, gaat dat op dezelfde manier. Voor mij een onbetrouwbare gozer, hoe lief, leuk of knap hij mag zijn. Dumpen en een andere oprechte jongen zoeken!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hij praat niet perse slecht over haar hoor. Hij heeft het er eigenijk nooit over. We vermijden dat onderwerp gewoon helemaal. Het is meer dat ik er 1x naar vroeg hoe het nu zat. Omdat het me toch niet helemaal lekker zat. Ondanks dat er dus niet echt iets gebeurd is wat niet zou kunnen als je een relatie hebt.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Slecht praten over zijn vriendin en wel jou binnen hengelen

    Typisch oude schoenen pas weggooien als je nieuwe hebt, hij wil geen vrienden zijn maar je klaar hebben staan als het uit is

    19 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten