Skip to content
16 reacties
1542 weergaves

iedereen noemt me gay!

iedereen noemt me gay, zo luidt ook de titel. Ik vind het irritant, want ik word er super onzeker door, alsof ik mezelf niet goed ken. Want voor mijn gevoel ben ik helemaal niet gay en doe ik me ook niet gay voor. Misschien dat er een keer een roddel over me is rondgegaan, maar ik zou niet snappen waarom iemand dat zou doen. Ik heb soms wel eens dagen dat ik me super aangekeken voel op school en er is één jongen die me heel oncomfortabel laat voelen. Hij kijkt super intimiderend naar me terwijl ik hem niet eens ken! Ook zei een andere jongen een keer echt in mijn gezicht dat ik "echt heel gay" was.

Ik voel me niet sexueel aangetrokken tot jongens, moge dat even duidelijk zijn. Ik ben het hetero'ste wat je maar kan hebben. Ik heb nu zelfs een vriendin, maar de pesterijen stoppen niet. Ik wil dat het stopt, maar ik weet niet hoe. Hebben jullie misschien iets wat mij helpt?

alvast bedankt!

B

14 jaar
1 jaar geleden

16 Reacties

  • M19, niet elke homo doet aan rimmen (of aan anale seks). Er zijn ook genoeg hetero’s die aan rimmen (of anale seks) doen. In dit geval zijn hetero’s dus ook vies, als ik je reactie goed begrijp. Je reactie is heel krom; als je tegen iemand zegt dat hij of zij hetero is, is dat iets wat kan raken. Want het is iets vies, en daarmee kunnen mensen dus gepest worden. Ik heb zelf nog nooit gehoord dat iemand gepest wordt, omdat hij of zij hetero is.

    Ts, trek je niet te veel aan van die pesters. De mensen die je pesten - omdat ze denken dat je gay bent -, zijn in de meeste gevallen onzeker over zichzelf. Vaak zijn de mensen die pesten met gay/homo zelf ook homo of latent homo, ze hebben zichzelf alleen nog niet geaccepteerd en reageren het daarom af op anderen. Het kunnen ook andere redenen zijn, maar dat doet er niet toe. Leef je leven, zoals jij dat wilt. Laat het niet beïnvloeden door anderen en negeer de reacties die je niet aanstaan. Het komt allemaal goed!

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • Jullie hoeven toch niet mee te doen of in de slaapkamer mee te kijken? En al eens bedacht wat hetero stellen allemaal doen? Dat mag wel?

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Best vies eigenlijk

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • Inderdaad niet zo schoon nee

    18 jaar
    9 maanden geleden
  • M21 is het iets schoons dan?

    16 jaar
    9 maanden geleden
  • M21 zijn de acties schoon dan? Dat rimmen enzo

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Waarom moet homo of gay nu weer als iets heel vies worden benoemd m19? Ik vind het nogal zielig als mensen dat nog als scheldwoord gebruiken want dat is het helemaal niet. Ok, ts wordt zo genoemd terwijl hij het niet is. Dat vindt hij vervelend en dat snap ik ook. Maar ts, onthoudt als ze dat weer zeggen dat je niet wordt uitgescholden. Ze zeggen alleen iets over je wat niet waar is en dat is voor hun eigen rekening. Ze zijn waarschijnlijk niet wijzer. Voor de duidelijkheid: ik val zelf niet in die categorie maar heb wel zulke vrienden.

    21 jaar
    9 maanden geleden
  • Maak je niet druk ts, je weet zelf wel beter. Nogal laag dat ze je uitmaken voor gay, maar zo gaat dat meestal met pesten. Als ze weten dat ze je ergens mee kunnen raken, in dit geval met iets heel vies, dan gaan ze vaak door. Probeer het te negeren en het zal hun op een gegeven moment gaan vervelen

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Maak of laat een foto maken waar je samen met je vriendin op staat, elkaar omarmd, elkaar kussend zorg dat je een aantal foto’s van jullie samen hebt. Misschien is dit een bewijs naar hun toe dat je geen homo bent.

    12 jaar
    9 maanden geleden
  • Beste jongen,
    De gasten die dit doen en jou lopen te pesten zijn vaak heel onzeker over zichzelf. Gewoon negeren .

    20 jaar
    9 maanden geleden
  • Wat een vervelend probleem ts om voor zoiets uitgemaakt te worden. Maar jij staat daar boven. Ze gaan net zolang door totdat je er op reageerd. Als je er niet op reageerd, dan gaat het hun vanzelf vervelen.

    19 jaar
    9 maanden geleden
  • Ik zou er juist niet mee ingaan maar het gewoon negeren, hoe lastig dat soms ook is. Jij kent jezelf en weet dat je niet gay bent toch? Laat hun mening gewoon links liggen, ik weet dat dat makkelijker gezegd is dan gedaan maarja, jij bent de enige die weet wat je bent en hoe je je voelt. Probeer het je niet zo aan te trekken is mijn advies.

    Succes!

    21 jaar
    10 maanden geleden
  • Wat je ook een keer kunt proberen is er juist in mee gaan en hun zich ongemakkelijk laten voelen. Maar of dit slim is hangt af van hoeveel je durft.

    Als wordt makkelijker als je er humor aan toegevoegd.

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • Ze gaan net zo lang door tot je een keer reageert. Want ze willen je uitlokken.

    Gewoon helemaal negeren dus. Wat kan jou het schelen of zo'n idioot denkt dat jij gay bent? (Daar is ook niks mis mee)

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Hey j14, wat enorm kut voor je. Ik heb dat vroeger ook gehad. Precies zoals jij het beschrijft. Het is volgens mij vooral een machtsspelletje van je leeftijdsgenoten. Ik was nooit de stoerste van de klas, zal ik maar zeggen. Toch kwam ik uiteindelijk het VWO door en toen ik ging studeren was dat gesodemieter bijna helemaal weg. Ik was best wel goed in wat ik deed en dat gaf me een voorsprong. Mensen die me niet kenden bleven me soms wel een soort van vijandig, maar daar heb ik nu stukken minder last van.

    Ben trouwens nog steeds met dezelfde vriendin, alweer 5 jaar. Ik hoop dat het met jou qua pesterijen gauw goed komt. Besef dat je die zooi niet verdient.

    Sterkte.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik had dat ook op jouw leeftijd. Het zijn vaak sukkels en onzekere jongetjes die zoiets zeggen. Gewoon negeren en eventueel met je ouders erover hebben. Over 1-2 jaar is het eigenlijk over. Gun die jongetjes geen aandacht

    21 jaar
    1 jaar geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten