Skip to content
42 reacties
4227 weergaves

Experimenteren

Ga mijn eigen topic maken in plaats van verder te schrijven op internaat.
Ik zit dus op internaat en ben een jongen van 13j vorige week donderdag heeft er dus een j 17 mij beetje begin uit vragen ik ben na wat twijfelen toch mee gegaan in de kleedkamer en hebben daar beetje gevoelens gedeeld ik denk wel dat ik eens een bi jongen zou kunnen zijn maar dat weet ik nog niet zeker en maak mij daar ook geen zorgen over.

13 jaar
7 maanden geleden

42 Reacties

  • Jongen 13 je zegt dat je wat in de war bent over je gevoelens. Niet te veel denken, tijd genoeg om te ontdekken wie je bent. Ben 17 en twijfel nog , omdat ik me bij jongens beter thuis voel. En voel me onzeker bij meisjes. Ergens denk ik wat maakt het uit, tijd genoeg om te zien hoe het loopt.
    Wat voor clubje is het, en wat voor leeftijd. ? Maar niet bang zijn, met jou is niets mis. Zo voel ik me zelf ook.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongen 13, je zegt toch met leeftijdgenoten te willen experimenteren , en dat we daar gelijk in hebben. Betekend dit dat in dat clubje geen leeftijd genoten zitten en allemaal ouder.? Zelf ook toen ik 14 was hadden we een club maar met leeftijdgenoten. Toen de meiden kwamen was het met de club gedaan, alleen zou het nog wel willen , want ik ontdekte dat ik op jongens viel. Hadden de anderen ook wel door, maar ze accepteerden me wel, vonden het zelfs wel leuk, dat er een homo in de groep zat.
    Al was ik wel de pineut soms, want was wel sterk en stevig gebouwd maar onhandig. Meiden pasten ook niet bij me. Zoek nog naar een club, jongens mogen wel iets ouder zijn, tot 20 jaar.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Hi A. Ik hoop voor je dat je vooral plezier hebt met het experimenteren. Jongens en meisjes van je eigen leeftijd hebben dezelfde gedachten en gevoelens. Ouderen zijn veel verder ontwikkeld in hun leven. Succes, ook op internaat. H.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • J17 ik heb tegen mijn kameraad l gezegd dat ik mischien gevoelens heb voor jongens niet dat ik het zeker ben.en heb hem ook verteld dat gevoeld heb met een jongen
    Ja ik ben een beetje in de war met mijn gevoelens
    En wat j17 met mij heeft gedaan heeft waarschijnlijk nog een beetje meer mij doen inzien dat mischien ook wel zo is .ik ga toch proberen wat afstand te nemen van hem ik vind clubje wel leuk maar ik vind ook wel dat jullie gelijk hebben en ik met mijn eigen leeftijd maar moet uitzoeken

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag A,
    geen schrik hebben, ik zal niks gaan zeggen. Ik reageerde op de andere J18. Doet maar in alle rust uw examens en doet ze goed :-) .
    Het is daarom ook dat ik eindigde met "Als TS dat zelf wil." En dat wilt ge duidelijk niet.
    Wel vind ik het heel goed als ge zegt dat ge minder contact gaat zoeken met die J17. Dat is heel goed.
    Seffens de trein terug naar Leuven, en in ieder geval ben ik een pak gerust gestelder over u als tijdens de treinreis naar hier (thuis).
    Succes met de examens :-)
    Groetjes, S

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Beste A, Maak je geen zorgen, niemand gaat jouw school vertellen wat er gebeurt. Ik denk dat S jou dat ook nog wel gaat vertellen.
    Het punt is, wij zijn bezorgd om jou. Jij bent een zachte jongen, je gaat voor de jongens en dan is er altijd het gevaar dat er misbruik wordt gemaakt van jouw gevoelens en jouw verlangens. Niet iedereen die aardig tegen jou doet is ook je vriend.
    Die jongen van 17 is verkeerd bezig en wat hij met jou heeft gedaan had hij niet moeten doen. Je hebt nu dat contact met die andere jongen een klas hoger en dat ligt toch anders.

    Eerder heb ik gezegd dat jongens die homo zijn en bang zijn dat anderen er achter komen het meeste risico lopen. Jij hebt het nu tegen je beste vriend L verteld en dat is heel goed. Nu hoef je dat voor hem niet meer te verbergen. Misschien dat je het aandurft om het ook tegen je ouders te vertellen, dan zal er een last van je afvallen.

    Probeer je op school nu te concentreren op je examens, dat is wat nu het belangrijkst is. Ik weet niet of andere jongens van dat clubje ook voor de jongens gaan of dat ze het alleen maar doen omdat het spannend is.

    Die ene jongen voel je daar vriendschap voor? Als hij ook voor de jongens gaat dan is dat toch een vriend waar jij mee kan praten over hoe het is om voor de jongens te zijn. Dat is niet altijd makkelijk en dan is het fijn als je een vriend hebt en jullie elkaar begrijpen. Dan ben je niet meer alleen.

    Maak je dus geen zorgen, niemand gaat de school wat vertellen, dat weet ik zeker. Wees jij verstandig en zoek de juiste balans tussen studie en plezier. Veel succes met je examens!

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Hoi
    J 18 ik wil niet dat je contact opneemt met mijn school
    Ik zit nu volop in de examens en heb daardoor al meer dan stress genoeg.
    Ook weet ik niet wat er dan gaat gebeuren vlieg ik ook van school waar moet ik dan naartoe mischien naar Brussel dan ben ik nog verder van huis en nog langer reizen tussen school en thuis.
    Ik zal eens proberen om wat minder contact te hebben met j17 en meer met de andere jongens om te gaan die dichter bij mijn leeftijd zijn

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Waarom moet je met 13 al vertellen dat he op jongens valt.? Experimenteren doen wel meer jongens op jouw leeftijd en later blijkt dat ze toch op meiden vallen. Maar maakt niet uit of je op jongens of meiden valt. Alleen voel je niet verplicht om om het wel te vertellen. Dan in eerdere berichten zeg je dat jij in dat clubje zit en er niet meer uit kan, Wil jij wel uit het clubje, of vind jij het zelf nu ook wel spannend om met elkaar een club te vormen. Nogmaals hoe beleef jij het zelf en worstel je nog met je gevoelens zoals je aan gaf in eerdere berichten.?

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag J23,
    ik weet wat ge bedoelt, en daarom sloot ik dat bericht ook af met "De vraag blijft dan echter: wilt TS dit?".
    Hij geeft zelf aan dat hij vrijwillig uit de kleren gaat en het allemaal wel best oké vindt.
    Ik weet hoe ik zelf was op 13 à 14 jaar en vraag me af hoe ik gereageerd zou hebben moest ik op dat internaat geweest zijn; leeftijdsgenootjes onder elkaar, laat ze maar spelen. Ik twijfel er eigenlijk niet aan dat ik mee gedaan zou hebben, moest ik mijn vriend toen nog niet gehad hebben. Het is alleen die jongen van 17 die zijn boekje ver te buiten gaat.
    Als hij seks heeft met al die jongens, hoe veilig is het dan nog allemaal ... ?

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag S, Je zou het liefst het internaat willen informeren over wat daar gebeurt. Dat is omdat jij denkt dat die jongens misbruikt worden.
    De vraag is of die jongens het ook als zodanig ervaren. Misschien vinden ze het juist heel leuk en spannend en hebben ze geen enkele moeite met de coordinerende rol van die J17.
    Die jongens zitten in een fase waarin ze de seksualiteit aan het ontdekken zijn en de drang is op die leeftijd heel sterk. Veel taboe's bestaan dan niet meer, vooral niet als je de schaamte eenmaal voorbij bent. Goed? Slecht? Ik weet het niet.

    Hoe het verder zal gaan? Misschien worden het allemaal brave huisvaders en zijn die wilde jaren een steeds verder vervagende herinnering.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey, dag A,
    awel ik ben trots op u :-) .En uw beste vriend in vertrouwen nemen was inderdaad een beste eerste stap. En ge ziet, hij is niet al schreeuwend of scheldend weg gelopen. En wie weet, ik hoop het echt waar voor u, is het misschien wel wederzijds. En zelfs als het dat niet is, uw beste vriend zal het zeker appreciëren dat ge hem zo fel in vertrouwen genomen hebt en dat zal jullie vriendschap nog hechter gemaakt hebben. Ook al dat uw beste vriend het vermoeden had, kan zeker betekenen dat uw ouders het ook al wel wat doorhebben. Zeker uw mama. Die weten dat heel erg vlug en dat weet ik van vier mama's :-) .
    Over dat vrijwillig uit de kleren gaan: er loopt een dunne lijn tussen gebruiken/misbruiken. Maar zoals eerder gezegd: daar moet ge al wat ouder voor zijn om die lijn te vatten. Misbruik wilt niet altijd zeggen dat de misbruiker fysiek iets doet. Gewoon al het feit dat J17 toekijkt als gij met een andere jongen zijt, is misbruik van zijn kant terwege.
    Ik hoop echt voor u dat het wederzijds is met uw beste vriend, of toch dat hij open staat voor het één en ander te proberen om zijn geaardheid te achterhalen.
    Groetjes, S

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Jongen 13 je worstelt met gevoelens zeg je. Is heel normaal op jouw leeftijd evenals experimenteren soms met andere jongens van je leeftijd. Maar het moet wel vrijwillig en gelijkwaardig zijn. Je hebt het over een clubje, met hoeveel jongens zijn jullie dan ? En wat is de leeftijd of is die jongen van 17 de oudste. Dan over dat clubje zijn het voor jouw gevoel wel echte vrienden, en zou je liever stoppen met deze club.

    17 jaar
    5 maanden geleden
  • Ja dat is zo j 17 zit nu in de 6 des en als hij in juni slaagt in zijn examens is hij weg.
    Het is niet dat ik misbruikt ben he ik doe zelf mijn kleren uit en vind het allemaal wel ok.
    Ik ben gisteren nog bij mijn beste vriend l geweest
    En heb hem gezegd dat een geheim moest vertellen.
    Heb hem verteld dat ik waarschijnlijk voor de jongens ben .hij keek 1 ste heel verbaast maar dan zij hij dat soms al eens een vermoeden had.en vroeg hij of ik verliefd was op hem heb ja gezegd maar ook dat ga respecteren als niet wederzijds is.heb hem gezegd dat iets gedaan heb met een jongen op school maar niet juist wat gedaan heb. En dat mijn ouders het nog niet weten

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag J18 (toevallig E?),
    ik heb uw bericht dezemorgend gelezen en het heeft me de ganse dag bezig gehouden. Het liefst van alles zou ik graag naar die school gaan en die J17 goed naar zijn sjokkadeizen geven. Maar dat kan uiteraard niet. Een oplossing voor dit probleem, brengt een complicatie met zich mee en ik wou niet antwoorden vooraleer ik daar een oplossing voor had. Op de treinreis terug had ik het.
    Als ge iets wilt doen tegen die J17, is het best om die school op de hoogte te brengen van wat er zich allemaal achter de schermen afspeelt. De complicatie die hieruit voortvloeit, is dat dit een anoniem forum is. A is hier anoniem en die anonimiteit is verbroken als die school via iemand van dit forum op de hoogte gesteld wordt. Daar komt dan nog bij dat A hierdoor zwaar in de problemen zou kunnen geraken, want wie weet wat voor bepalingen die J17 achter de hand heeft. En misschien wordt A wel van school weg gestuurd.
    J17 is zeventien jaar in het begin van het schooljaar. De kans is dus groot dat hij in het zesde zit en volgend schooljaar sowieso weg is. Maar dat is geen oplossing voor het probleem uiteraard.
    Hetzelfde effect, als dat iemand van hier die school op de hoogte zou brengen, kan A zelf bewerkstelligen: Als A zichzelf, en andere jongens, van die J17 wilt verlossen, is het voor hem voldoende om een anonieme brief (met de andere hand geschreven eventueel) bij de school in de brievenbus te doen, en wel zo dat het herkenbaar van een leerling is. Dus een detail er in zetten dat enkel iemand van die school kan weten.
    Het resultaat is in ieder geval hetzelfde: een bericht waarin staat dat een jongen van zeventien een seksclubje opgericht heeft en een harem aan jonge jongens misbruikt; deze jongens beseffen dat zelf meestal niet. ook kijkt hij toe hoe deze jongetjes, onder zijn geleiding waarschijnlijk, seks hebben met elkaar.

    Naar de regels van dit forum toe mogen wij deontologisch gezien (unief is leuk voor nieuwe woordjes te leren) niets ondernemen om A te helpen.
    A kan zichzelf en andere jongens helpen door een anonieme aangifte te doen.
    De vraag blijft dan echter: wilt A dit?

    Groetjes,
    S

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • @S. Ik zou graag A bescherming bieden tegen J17. Deze J17 wordt een 18 en verder natuurlijk. Het lijkt erop dat deze persoon zelf ouder wordt maar z'n relatie niet. Na A komt een volgende, en nog 1 et cetera. Experimenteren is goed voor iedereen maar wel met iemand van dezelfde leeftijd.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey, dag A,
    ik ben heel erg blij om te zeggen dat ik me vergist heb! Uw tweede keer was niet met J17 en dat is een hele opluchting. Als ge ook 17 of 18 zijt, dan zult ge wel begrijpen waarom. En het is nog leuker om te lezen dat G heel zacht met u is :-) .
    Wat het in de war zijn van uw gevoelens betreft: tsja, daar moet ie-de-reen dooruitworstelen. Maar ook iedereen. Het hoort bij de pubertijd. Ik heb het enorm moeilijk gehad met te beseffen dat ik een homootje was. Ik wist al lang dat ik verliefd was op mijn bete vriend, maar er is een verschil tussen het weten en het accepteren. Eens geaccepteerd, kon ik me erbij neerleggen en was het leven ineens zovele eenvoudiger.
    Wat het douchen betreft: daar zijn hier op dit forum al heel veel topics van geweest. Als ik een stijve had, dan was het zo. Ik was echt niet de enige dan. En als ze er mee lachen dan moet ge mee lachen. En naar mijn klasgenoten kijken deed ik ook, ik ben per slot van rekening een homootje hé :-) . Verschil is wel dat ik al uit de kast was op mijn dertiende, en mijn klasgenoten het van me wisten. Dus het werd wel een beetje als normaal beschouwd als ik eens keek. Een klasgenoot vroeg zelfs eens waarom ik nooit naar hem keek. Hij had best veel schaamhaar en dat vond ik niet zo schoon. Voor de grap heeft hij zich toen kaal geschoren tegen de volgende keer. Toen lag iedereen in een lachbui toen hij zei "Senne, zo beter?"
    En wat betreft dat ge zo geil zijt na drie dagen niet aftrekken: dat zou ik op uw leeftijd niet volgehouden hebben: drie dagen! Iedere dag of er moest al iets gebeurd zijn of echt een verhindering. Hoe ge het meer kunt doen, dat is iets waarvoor alleen gij de oplossing kunt bedenken.
    Ik ben blij dat ik mis was, beste A. Wat ik geschreven heb is uit bezorgdheid, voor uw bestwil.
    Veel plezier met G, en laat J17 erbuiten.
    Groetjes, S.

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Mijn vader weet best wel wat het is om op internaat te zitten hij heeft hier zelf 5 jaar op de zelfde school geweest. Mijn ouders weten niet dat ik mischien gay ben ik weet dat eigenlijk ook nog niet zeker.maar is wel zo dat ik vaker naar jongens kijk nu ook naar klasgenoten in de douche al durf ik niet echt omdat bang ben stijve te krijgen.
    Toen ik begon te puber laat ons zeggen dat langzaam aan ging maar nu gaat gelijk een tgv vooruit als ik 3 of 4 dagen niet ben klaargekomen ben zo geill .en heb mij weer laten gaan de 2 keer was niet met j17 maar met g mijn slaapkamer kameraad van vorig jaar.en hij is wel zacht hoor.j17 is er wel bij maar staat er omdat andere hem gaan verwittigen bij gevaar..
    Ik vind dat jullie allemaal mijn ouders nogal door het slijk halen zij kunnen daar niets aan doen ik heb zelf gekozen om op internaat te gaan omdat ze toch altijd werken voor de zaak en ik ook wel die richting wil doen die ik nu volg.
    Ik ben hier niet ongelukkig of zo maar worstel wel een beetje met mijn gevoelens

    13 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag H,
    jammer genoeg hebt ge op alle vlakken gelijk. Hier op KU Leuven is een opleiding Psychologie (Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen), komt maar af, zou ik zeggen :-) . Maar het feit dat ge gelijk hebt, betekend niet dat het schip die koers moet varen. Experimenteren is de eerste fase. Toen ik dertien was, gaande naar veertien, ging er een complete wereld voor mij open; er was meer dan Lego alleen! Ik heb het geluk gehad dat broer net zo veel van experimenteren hield, zei het soms na serieus wat zagen en zeuren van mijnen kant terwege.
    A, TS, kan ik zijn drang naar experimenteren dus volledig begrijpen. Het jammere is dat het bij hem geen experimenteren meer is, en dat hij dat vermoedelijk niet beseft. Hij ondergaat het, maar beleeft het niet. Hij is een wegwerpartikel zonder dat hij het beseft. Ik hoop echt dat ik zijn berichtje fout gelezen, geïnterpreteerd heb en dat hij nu toch experimenteert met iemand van eigen leeftijd.
    Op school kenden we verleden jaar R. Hij benaderde ons (D en mij) en vroeg naar hoe het was om homootje te zijn. Schoorvoets bekende hij ook op jongens te vallen en wist er geen raad mee. Iedereen wist het van hem, echter, omdat hij best wat vrouwelijk was. Een oudere jongen had hem benaderd en R stemde er in toe met die jongen mee te gaan. Om wat te experimenteren. Dat hebben we gelukkig kunnen verhinderen, het was al een geluk dat hij ons dat toe vertrouwde. Uit de kast komen wou hij niet, durfde hij niet. Weer overwoog hij om met die jongen mee te gaan omdat ook bij hem de drang naar experimenteren zo hoog was. Om te weten of hij dan ja of neen echt voor de jongens was. Hij was immers verliefd op een jongen die reeds een meisje had. Ik vroeg hem: "als ge daarna weet of ge dan echt voor de jongens zijt, komt ge dan uit de kast, zodat ge een vriend kunt vinden?" Het antwoord was "ja". En met toestemming van Dieter, die met zijn ouders mee op vakantie was, hebben R en ik wat gespeeld. Samen in ons blootje zijn, vergelijken, samen aftrekken en vragen en vertellen en ook niks meer dan dat. R was dolgelukkig, het was voldoende, en wist dat een jongen echt wel voor hem was. Hij kwam uit de kast en de broer van iemand van bij hem uit de volleybal heeft hem daardoor gevonden. Ze zijn terug samen (eventjes uit elkaar geweest na wat ruzie) en we spreken af en toe met ons vieren af voor een filmpje, karten, lasershooten of zo. De kracht van experimenteren dus; het doel van experimenteren.
    Beste A, wat gij doet gaat veel verder dan gewoon wat experimenteren. Maar ik hoop met heel mij hart dat ik mis ben. Lees hierboven dat van R nog maar eens, en trek er uw bevindingen uit. Heel veel succes!
    Groetjes, S

    18 jaar
    5 maanden geleden
  • Dag S, Jij trekt je het lot aan van A en dat begrijp ik wel. A is een zachte jongen die op jongens valt, net als jij en net als die T waar ik het wel eens over heb gehad. Wat ik nu bij A zie gebeuren is hetzelfde als wat ik bij T gezien heb. Langzaam wordt hij een homocircuit ingetrokken waarbij misbruik wordt gemaakt van zijn gewilligheid en zijn verlangen ergens bij te horen. Tenslotte is daar ook die seksuele drang die nogal sterk lijkt, maar misschien is dat normaal op zijn leeftijd. Geleidelijk vervagen zijn normgevoelens en zijn zelfrespect en wordt het normaal om zich te laten gebruiken.

    Datzelfde is gebeurt met T. Toen hij hier voor het eerst kwam zat hij diep in de put. Hij was homo, thuis had hij een homofobe vader en een moeder die nooit voor hem opkwam. Zijn vrienden hadden hem in de steek gelaten en op school werd hij heel erg gepest. Ik denk dat hij nog al vrouwelijk was in zijn gedrag en je weet zelf hoe bepaalde types daar op reageren. Elke dag lag hij 's nachts te huilen in bed. Ik had vreselijk medelijden met hem en wat jij met A wil doen wilde ik met hem.
    Uiteindelijk heeft hij kennis gemaakt met een paar kerels 4-5 jaar ouder en die hebben hem het homocircuit ingetrokken. Hij wilde vriendschap en liefde, maar zijn vrienden waren alleen vrienden als hij deed (liet doen) wat ze wilden. Nu is hij het vrouwtje bij seksfeestjes.
    Het was een hele lieve jongen (net als jij) en ik denk nog vaak aan hem, maar hij is onbereikbaar en nu op meer dan een manier.

    Het punt is, er zijn homo's die een vriend zoeken zoals een man een vrouw zoekt. Er zijn homo's die een vriend zoeken zoals een vrouw een man zoekt. Als iemand open is over zijn geaardheid en mensen om zich heen heeft waar hij terecht kan met zijn problemen dan kan dat goed gaan. Kijk naar jezelf. Je was open, je moeder en je broer waren er voor je en je had een hele goede vriend. Jij werd beschermd. Je broer was niet alleen je beste vriend, maar ook een soort vaderfiguur die op jou lette en er voor je was, en is, als dat nodig is.

    A heeft dat niet en T had dat ook niet. Ze verborgen hun geaardheid, hun ouders weten van niets, echte vrienden waarmee ze open over die dingen konden praten en hun gevoelens kwijt konden zijn er niet. Nu heeft A wel een beste vriend, L, maar die is thuis, ver weg.
    Zo iemand is een prooi voor lieden zoals die oudere jongen. Ze verbergen hun verlangens, maar ze hebben ze wel, ze zijn eenzaam, en dan is daar opeens iemand die zich voordoet als vriend en je bent opeens niet meer alleen. Alleen, de prijs is hoog, je moet doen wat hij wil anders hoor je er niet meer bij en ben je weer alleen. Je bent ook chantabel. Niemand mag het weten.

    Hoe kom je daar uit? Vijf dagen per week zit je daar, dag en nacht. Je bent een kleine jongen en die "vriend" is daar al die tijd, elke dag zie je hem. Je mag er niet met anderen over praten. Wat moet je dan doen als machteloos jong ventje? Je kan alleen maar toegeven en jezelf wijsmaken dat je het leuk vindt en dat het nu eenmaal zo hoort als je homo bent.

    Daarom, ouders die hun kinderen naar zo'n internaat sturen weten niet wat ze doen. Ouders die niet naar hun kinderen kijken en zien dat ze met problemen zitten, wat zijn dat voor ouders? Je weet wat er eerder met A gebeurd is. Let je dan niet wat beter op?
    Straks is er de kerstvakantie. Even weg daar en tijd om eens goed na te denken waar je heen wilt met je leven.

    Het zijn altijd de liefste jongens waar de naarste dingen mee gebeuren.

    23 jaar
    5 maanden geleden
  • Hey, dag A,
    Natuurlijk kunt ge uit dat clubje. Gewoon zeggen dat ge er niet meer bij wilt zijn en de kous is af. Er is geen enkele manier waarop hij u kan dwingen, ge zijt een vrij mens. En vermits ge zelf zegt dat ge er niet meer uit kunt, veronderstel ik dat ge toch een beetje tegen uw goesting er in zit. Dan vraag ik me af hoe het die J17 lukt om een harem aan jongens bij elkaar te krijgen, die hij kan gebruiken/misbruiken hoe hij het wil. En zoek maar eens op wat een harem is, want dat is dan waar gij deel van uitmaakt.
    De enige manier die ik kan bedenken is dat hij filmpjes maakt. En die gaat hij echt niet als chantage blootgeven, zonder zijn eigen de das om te draaien.
    Dat ge nieuwsgierig zijt naar jongens en wilt spelen, daar kan ik volledig inkomen. Zoals reeds zo vaak gezegd: doe het dan met jongens van eigen leeftijd en met verstand en respect voor elkaar. Heeft die J17 u enig genot laten beleven toen hij u weer eens nam tot hij klaar kwam? Heeft hij u op zijn beurt zachtjes en liefdevol laten klaarkomen? Ik vermoed van niet. Er was enkel de ervaring. Maar die was zovele leuker geweest moest het zijn geweest met iemand die ge vertrouwd, of een sterke vriendschapsband mee hebt. En geloof me, met gewoon al aftrekken met die vriend gaat ge veel meer plezier en genot beleven dan u nog maar eens te laten nemen door die J17.
    Dat klinkt misschien een beetje streng allemaal, maar ik denk dat ge dat nodig hebt om u duidelijk te maken dat die J17 niks waard is en u waarschijnlijk ook nog eens met één of andere vuile ziekte kan opschepen.
    En om die strenge woorden goed te maken: ik wou dat ik u een knuffel kon geven. Een stevige, een echte, want dat hebt gij nodig. zodat ge weet en voelt hoe liefde kan zijn; warmte en geborgenheid. Twee armen om u heen van iemand die om u geeft en u wilt beschermen en u alleen maar kent van op dit forum. Moet ge u dan niet afvragen hoe stevig dan een knuffel kan zijn van een persoon, vlak bij u, die u echt kan vastnemen en om u geeft, en misschien nog wel een zoentje op de schouder geeft ook.
    Groetjes, S

    18 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten