Skip to content
3 reacties
67 weergaves

Een erg rare ervaring.

Dit is het vreemdste wat ik tot nu toe heb meegemaakt. Ik ben bang dat jullie me allemaal niet zullen geloven en me voor gek verklaren, maarja ik zal t proberen.   Ik heb een erg groot probleem. Een jaar geleden, was ik ontsnapt aan een bijna-dood ervaring. Ik kwam van school af, en ik moest oversteken bij een overweg. Er kwam een vrachtwagen aan van een lange afstand, mijn vriend stak over en ik stak iets te laat over. Dus ik kon nauwelijks vooruit fiets op het midden van de weg, en ik zag die vrachtwagen aankomen. Hij was nog maar iets van 6 meter afstand van me verwijderd. Toen ik naar die vrachtwagen keek, leek het of alles stilstond. Ik zag heel mijn leven, in 1 seconde, het leek een eeuwigheid. Op het laatste moment zette ik alle kracht in om vooruit te komen. Ik kwam vooruit, en de vrachtwagen reed letterlijk 1 cm van me af, door. Hij toeterde als een gek, mijn vriend stond met open mond te kijken, hij zei dat t letterlijk 1 mm scheelde of ik lag eronder.   Maar, ik lag er ook onder, alleen dit was gebeurd op de vorige dag. Ik zag een wit licht, het trok me mee. Maar, toen verdween het.   Ik werd wakker de volgende dag in mijn bed alsof ik een slechte droom had. Maar diezelfde dag gebeurde het ook, alleen dit keer wist ik niet wat er allemaal gebeurde. Ik realiseerde me later pas, na die bijna dood ervaring, dat ik erover gedroomd had dat ik overstak en die vrachtwagen me aanreed.   De andere keer, klom ik op een dak en ik sprong naar een ander dak, viel van dat dak af en brak mijn nek. Alweer dat wit licht maar het verdween. De volgende dag of diezelfde dag werd ik weer wakker alsof mijn dag opnieuw begon. Diezelfde vriend belde me op en vroeg of ik zin had om af te spreken en te gaan voetballen ( mooi weer ). Maar voetballen werd saai en we gingen naar zijn huis. Toen boodt zijn broertje aan om op t dak te gaan klimmen en een soort parkour te gaan doen. Ik kon het niet weerstaan om dit te gaan doen omdat ik zoveel energie in me had. Ik zag het dak waar ik in me droom of iets anders van afgevallen was. Ik besloot om het op een veilige manier te doen en sprong van het dak af en klom op het andere dak.   Het rare is, ik heb dit al een paar keer meegemaakt en het vreemde is, ik voelde al mijn gevoelens en emoties in de dromen waar ik dood in ging.   Ik heb dit verder uitgezocht en het blijkt alsof ik alles in de toekomst kan zien alleen dan de slechte gebeurtenissen. Maar dit klopt niet helemaal want ik zie alleen gebeurtenissen van mezelf en ik zou dat ook van anderen moeten zien.   Er is hier iets ergs vreemds aan de hand en ik ben niet bang om dat uit te gaan zoeken.   Ik ben bang dat ik niet dood kan gaan, tenminste, niet voordat ik mijn doel heb bereikt ( wat dat ook mag zijn ).   Ik heb een antwoord nodig.

16 jaar
13 jaren geleden

3 Reacties

  • wetenschappelijke benadering is het veiligst

    @jongen 16 Ik neem je ervaringen serieus. Ik zou me niet in de wreld van mediums begeven, er zijn veel oplichters. Verdwaal er niet in. De wetenschappelijke benadering gebeurt bij het Parapsychologisch Instituut in Utrecht, Springweg 7 www.parapsy.nl

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • ...

     ehm  ik denk dat je helderzient bent dat is dat je dingen weet voor het gebeurt als je het ch heel zeker wilt weten zou iknaar de huisarts gaan maar iniedergeval ik GELOOF IN JE =DD

    13 jaar
    12 jaren geleden
  • een erg rare ervaring

    Hoi een erg rare ervaring wil ik het niet noemen weetje al wat we niet begrijpen of kennen is vreemd en raar.Heb ook een hekel aan het woord paranormaal in die zin het is normaal alleen onbekend. Mensen krijgen soms dingen door als waarheid,als teken,als waarschuwing kortom er bestaat een energie die je waarschuwt voor gevaar,of laat je geluk zien,kan van alles zijn.Je zegt kan dit niet van anderen zien ja je bent pas 16 en je kan nog heel veel leren bij jou is een gave aanwezig die zich nog ontwikkelen kan.Wees er niet bang voor sta open voor jezelf je hebt een binding met geleidegeesten die altijd goed gezind zijn.Dat je in de toekomst kan kijken of zien heeft te maken met dimensies waarin de schepping,het heelal,kortom alles bestaat, moeilijk misschien maar wie waarheid zoekt zal het vinden en wie het ontloopt zal het tegen komen .Met jou is niets vreemds maar je ervaart iets dat wel bestaat maar niet voor iedereen zichtbaar is.Schrijf of mail eens naar een betrouwbaar medium of die je verder wilt helpen,lees erover maar forceer niets,denk niet ik wil dit beslist weten want echt het leven is een leerproces.Het op de site ,, gooi het eruit " een stukje geschreven onder de titel de verborgen wijsheid, lees dit eens,ben geen medium maar heb het voorrecht dat ik net als gewone jongen het voorrecht had om over de grens heen te kijken en dit mag jij ook denk ik. Niets raar ,niets engs, blijf gewoon jezelf,en laat het gebeuren het is een gave vanuit een wereld die men niet kent of wil begrijpen of verborgen blijft terwijl er mensen zijn die het wel zien zonder er daadwerkelijk naar te zoeken maar die het aangereikt krijgt omdat het een lot is vanuit een dimensie die jij niet kent maar jou wel kent vanuit een wereld waarin het heden en het verleden een rol hebben gespeeld. Reageer nog eens weer. groeten van nickname rhoman.

    23 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten