Skip to content
4 reacties
49 weergaves

ik weet het echt niet meer. help

 Hoi ik ben een meisje van 20 jaar, en om het zomaar te zeggen zit ik echt diep in de shit, ik heb niemand meer die er voor me is op mijn ouders na, het begon toen 2 jaar geleden al mijn vrienden mij verlaten hebben ze willen me niet meer praten en niet tegen me zeggen wat ik eventueel fout heb gedaan, nu zit ik al 2 jaar lang bijna zonder iemand die om me geeft of voor me klaar staat ik ben al bij een psycholoog geweest je zou denken dat het zou helpen maar het lijkt of het alleen achteruit gaat, iedere dag kom ik meer bij het gevoel van: Is dit het echt waard ook heeft mijn vriendje het net uitgemaakt en ben zelfs nog zwanger van hem maar hij geeft er niets om dat hij een kind gebaard heeft het is een moeilijke situatie want hij woond in engeland maar ik heb de alle steun zeker nu echt nodig. Nu zonder hem voel ik me nog meer alleen ik zie geen andere uitweg dan er een einde aan te maken  wat ik nodig heb is iemand die er voor me is maar met wie ik ook vriendin wil worden die afwijzing is er iedere keer. Ik ben blij dat ik mijn verhaal kwijt kan en ik hoop dat er iemand is die mij kan helpen want ik zie het echt niet meer zitten.

20 jaar
13 jaren geleden

4 Reacties

  • werken en dingen doen

    als je je verveeld moet je dingen gaan doen zoals werken of uitgaan met vrienden, as je die niet hebt of bent verloren dan maak je ze. Ookal is het niet makkelijk.
    en een vriendje moet je tegenkomen, niet opzoeken.

    Maak van die tekst die je geschreven hebt een brief voor je ouders als die het nog niet weten. dan kunnen ze verder helpen.

    en nogmaals zorg dat je wat tedoen hebt! als je je verveeld ga je aleenmaar aan stomme dingen denken.

    succes!

    17 jaar
    13 jaren geleden
  • moeilijk.

     Ik zou het echt niet weten waardoor het komt alleen bij die jongen die zei dat hij verliefd op me was ik hou/hield van hem maar op een manier van vriendschap daarna heeft hij niets meer gezegt ik ben langs zijn huis gegaan deed niet open, dat meisje ging verhuizen en van de een op de andere dag wilde ze mij niet meer zien. Ik zou je heel graag willen helpen maar zie zelf geen uitweg.. 

    20 jaar
    13 jaren geleden
  • steeds meer vrienden verlaten me..

    heeey, ik ben een meisje van 19 jaar, weet je ook waardoor het komt dat je vrienden je hebben verlaten? bij mij lijkt het namelijk ook wel of iedereen me gaat verlaten, ik voel me steeds meer eenzaam, en het leven lijkt steeds saaier te worden. de jongen waar ik van hou heeft een nieuwe vriendin, ik dacht dat het zou helpen als ik even met hem ging chille, maar dat heeft het me nog moeilijker gemaakt. van vriendinnen zie ik er nog maar weinig, ik zit veel thuis en heb niks te doen, eerst ging ik altijd maar huiswerk maken als ik me verveelde, maar zit aan het einde van me opleiding dus ik heb geen huiswerk meer. ik weet echt niet wat ik moet doen, weet er iemand raad met deze situatie?

    19 jaar
    13 jaren geleden
  • lastige vraag...

    Lastige vraag ,maar maak er alsjeblieft geen einde aan :( niemand heeft daar wat aan en er is vast wel iemand die met je bevriend wilt zijn

    13 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten