Skip to content
13 reacties
80 weergaves

Ik zie het niet meer zitten

Ik verlies een voor een al mijn vrienden en nu heb ik er al geen meer... daardoor haal ik slechte punten(60%ofzo,vroeger altijd meer dan 80) en zitten mijn ouders en een deel van de leerkrachten op mijn kop. Iedereen heeft de pik op mij en als ik andere mensen wil helpen(goed bedoeld) ben ik een 'betweter' of 'een nerd'.Ik ben ook niet goed in sport en ik heb hoogtevrees en tijdens L.O. lacht iedereen mij uit. de leerkracht van lo trekt zich daar niks van aan en gaat gewoon door. Ik probeer mijn tranen in te houden en thuis,tijdens het studeren ensnachts zit ik soms uren te snikken... Ik heb dus geen vertrouwenspersonen meer... Kortom,ik zie het ECHT NIET MEER ZITTEN. Ik weet dat er ooit betere tijden komen,maar dat kan misschien nog jaren duren en de tijd gaat nu al 3 keer zo traag.. Wat moet ik doen? Ik zat te denken aan zelfmoord,maar dat is overdreven.. Hopelijk weten jullie raad. Groetjes van een wanhopige jongen van 13 jaar

13 jaar
13 jaren geleden

13 Reacties

  • niet doen

    ik ben het weer de jongen van boven jouw berichtje van niet doen. ik ben heel blij dat het een stuk beter met je gaat,past goed op je zelf  en pas goed op je zelf,het gaat je goed.

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • eigenaar bericht

    Ik was al niet meer van plan om zelfmoorf te plegen hoor;) Ik heb een hobby (tekenen) maar vrienden heb ik niet, en niemand wil het ook zijn. Maar inderdaad, ik heb ook familie en een hond, die me wel graag zien.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • niet doen

    doe geen gekke dingen,daar is het leven te mooi voor,misschien nu niet die tijd komt wel.ik werd ook gepest op school toen ik 12 was leerlingen peste me,mijn ouders hadden toen altijd ruzie mijn vader dronk te veel,ze zijn nu gelukkig uit elkaar,had altijd ruzie met mijn broetje die wist het altijd beter,jongen geef de moed niet op dat zou zonder zijn,met mij gaat het nu ook reddelijk,wordt nog wel gepest maar niet zo veel meer,en ga mijn eigen gang en denk laat ze maar lullen en er niet tegen in gaan,dat willen ze,gewoon doorlopen

    15 jaar
    12 jaren geleden
  • rustig!!!

     LUISTER, JE LEVEN KAN MISSCHIEN NIET EEN LUIZELEVENTJE ZIJN MAAR PLEEG GEEN ZELFMOORD, JE ZEI ZELF AL HET IS OVERDREVEN DAT IS HET IDD. WANT GELOOF ME ONDANKS JE GEEN VRIENDEN HEB HEB JE WEL FAMILIE DIE JE DAN VRESELIJK ZULLEN MISSEN. JE MOEDER DENKT MISSCHIEN DAN DAT HET HAAR SCHULD IS EN GAAT OOK RARE DINGEN DENKEN. EN MAAK ANDERS VRIENDEN, ZOEK LEUKE HOBBY'S OP DAN GAAT HET ALLEMAAL VANZELF!!  R.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • Ietsje beter

    Ik heb het recht om te zeuren dat mijn leven kut is; Ik kan me niet herrineren dat ik ooit vrienden heb gehad(miss in de kleuterschool) Ik heb er nu nog eens een paar maand over nagedacht en ik pleeg geen zelfmoord. Ze zijn het niet waard. Die leerkracht van economie was gwn toeval, ze deed dat bij meer leerlingen en we hebben nu een andere want hij is betrapt. Of mijn leven beter geworden is? Dat niet. Alleen slechter eigenlijk. Maar na jaren van pesten en uitschelden moet je er maar mee leren leven. Ik heb nu op facebook iemand leren kennen, een Belg die ergens in Australië woont en heeft verglijkbare problemen. Dat lucht toch wel op.

    14 jaar
    12 jaren geleden
  • grapje zeker?

    ik vind eht nogal laf om gwn zo op te geven, kom op man , je bent fucking 13 jaar oud met nog een heel leven voor je en dan nu al zeuren dat je leven kut is? haha w8 maar tot je je midlife crisis krijgt broeder , waar moet het heen met de wereld...ik heb trouwens voor de zelfde problemen gestaan als jij...en ik loop nu toch ook weer vrolijk rond? na een tijdje moet je gwn schijt aan die lui hebben.   -Kaas

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • eigenaar van bericht

    Ik weet da ge  vantleven moet genieten,maar das moeilijk als er geen zorgen verdwijnen en er vaak bijkomen. gisteren keek ik in de spiegel en ik zag dat ik een baard kreeg. toen ik mij ging wassen zag ik ook dat de haartjes op mijn borst/buik donker begonnen te worden...In de kleedkamer van LO werd er nogal gelachen..   wE maakten laatst een test van economie en blijkbaar had ik een heel ander exemplaar van de test gekrege(alleen maar de moeilijke dingen en dingen die we niet geleerd hadden) en toen ze hem verbeterd had zij ze:schandalig!! er zijn leerlingen die niet leren!! Toen zij ze: (mijn naam),je hebt maar 3/15!!  Heel de klas moest laggen en mijn ouders juist niet... maar echt, niemand had een test zoals de mijne ik had ECHT een andere, niemand gelooft mij,mijn ouders niet,de titulars(hoofdleerkracht)ook niet...   Het ergste van al is dan nog dat we die ******* ook voor 2 andere vakken hebben en dat we die dus elke dag zien. Echt,er is niemand die ik kan vertrouwen en niemand gelooft mij   Ik zit trouwens al op facebook, maar ik heb eigenlijk nog niemand leuks ontmoet.

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • WEES JE ZELF...

    LUISTER JONGEN BLIJF JE ZELF EN DOE DE DINGEN WAAR JE GOED IN VOELT..DAN BEDOEL IK GEZONDE DINGEN NATUURLIJK   VRIENDEN DIE KRIJG JE HEUS WEL MAAR DENK AAN JE TOEKOMST EN WEET AL ZOU JE JE TIEN VINGER IN DE BRAND STEKEN OM MENSEN TE PLEZIEREN ZE ZULLEN NOOIT HELEMAAL TEVREDEN ZIJN .   DUS KNOK VOOR JEZELF EN ALS JE HET GEMAAKT HEBT ALS PERSOON KIJK HOEVEEL MENSEN JE VRIENDEN WILLEN WORDEN EN VERGEET NIET GOD HEEFT EEN BEDOELING MET JOU DUS GEEN ZELFMOORD NEIGINGEN KRIJGEN MAAR WEES EEN MAN EN STA MET JE BEIDE BENEN EN ALS JE HET NIET ZIET ZITTEN DAN VRAAG JE JE SCHEPPER OM JOU SITUATIE TE VERGEMAKKELIJKE .(.iK BEN MOSLIM ZO GA IK MET MIJN PROBLEMEN OM)   STERKTE MAN..    

    23 jaar
    13 jaren geleden
  • zelfde probleem vroeger

     Probeer nieuwe mensen te leren kennen. Sociale netwerken zijn hiervoor erg handig.  Kheb mn beste vriend via fb leren kennen.  We wonen 120km van elkaar maar we horen elkaar elke dag en we spreken af en toe in het echt af.  Ken hem nu 4 jaar fzo, we kunnen alles aan elkaar kwijt. We zijn elkaars vertrouwenspersoon zeg maar.   We zijn wel beiden jongens, maar dat maakt niet uit.  Hij betekent superveel vr mij.   Dus maak gwn account op zon site en ga op zoek.  Reageer op foto's, ga op zoek naar gemeenschappelijke foto's of interesses.  ;)  Succes!

    16 jaar
    13 jaren geleden
  • medelijden

     iik geloof erg in astronomie als ik het goed schrijf en in mijn horoscoop stad dat ik nooit ehvct vriedloos zou worden, is ook og niet gebeurt. ik ben ook vegetarieër gweest, mar hielt het niet vol maar even los van dat   praat met eidereen, doe ik ook, en ik heb ltijd al vrienden gehad dus neem dat maar aan van mij en verder ben ik de slechtste van de klas met gym, dus ik vraag hulp vankinderen in me klas, en nu sta ik een negen (: praten kan ik alleen zeggen, iedereen in de klasmag mij, alle mejsjes zijn beine vrienden met mij en 6 jongens vinden mij leuk. opdat ikzo open ben  (: try it. i love my life (:

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • je moet doorgaan

    ik ben een meisje van 14 jaar, en ik zit ook met problemen! ik ben enorm onzeker over mezelf en hierdoor doe ik stomme dingen en verlies ik vriendinnen, ik heb nu heel veel hulp waar ik vaak nog al gek van wordt, maar het helpt wel! het leven is mooi en je moet door blijven gaan! je komt er vanzelf wel weer uit! het gaat je lukken! 

    14 jaar
    13 jaren geleden
  • Kben dezelfde al derjuist

    oh ja,kben ook vegetarisch en daar hebben de mensen rondom mij precies nogal veel moeite mee.Ik MOET mijn vlees opeten van mij n ouders en mijn zusjes moet haar aardappels NIET opeten enkel omdat ze een paar kilootjes teveel weegt.. en ik weeg ook niet wenig en eet genoeg vervangproducten(soja,bonene,noten,...)

    13 jaar
    13 jaren geleden
  • Kben dezelfde al derjuist

    Ook steekt iedereen de schuld op mij ookal heb ik niets gedaan.

    13 jaar
    13 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten