Skip to content
84 reacties
269 weergaves

schaam me voor mijn gevoelens.

Hoi hebben jullie ook iets,gedachten,gevoelens waarvan jij je schaamt, en niet wil dat anderen ze weet.Of waarover je fantaseert.

17 jaar
12 jaren geleden

84 Reacties

  • jongen 16 en ballet

    Neen ,matuurlijk moet je niets anders gaan doen,als jij op ballet zit en het bevalt je,gewoon door blijven doen.Laat anderen niet bepalen wat je wel en niet moet doen.Daarbij ballet is echt geen kinderachtigheid of voor meisjes.Ergens zo heb ik het wel eens gehoord is het lichamelijk fysiek erg zwaar en moet je een goede conditie hebben om het vol te houden.Wees trots dat jij dit kunt,heel veel jongens zouden dit niet kunnen of volhouden.Vind jou een kanjer als je gewoon jezelf blijft en door zet.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • schamen

    ik schaam me ook heel erg want voel me een meisje. zit ook op ballet. en ja ik wordt er wel mee gepest enzo. moet ik me anders gaan gedragen ?

    16 jaar
    12 jaren geleden
  • trots

    Dit gaat over schamen dus niet over trots,maar eigenlijk was ik ook altijd trots dat ik op scouting zat,op kamp ging,maar schaamde me soms om dit te vertellen tegen anderen die er niets van moesten hebben.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • trots

    Je mag best trots zijn op je club,vereniging,of wat dan ook en ook op hun tradities. Respect en dicipline maken je zelfverzekerder later in de maatschappij.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • nep en cultuur en schamen

    Wees trots dat je op kamp gaat jongen 18,zelf ook lieefhebber. Waarom ze dit raar vinden,ze weten niet beter.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • nep en cultuur

    Ben zelf ook nog al fors gebouwd en zit ook op scouting en gan op jeugdkamp en gewoon met mijn ouders op vakantie soms. Maar weet je als ik ergens ben tref ik altijd wel zo'n soort jongen als ik die ook opvalt door zijn postuur.Maar er is dan ook een soort chemie tussen oms,soort verbondenheid waardoor we dan die tijd met elkaar optrekken.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • nep/cultuur

    Als een jongen fors en dik is wordt hij in een groep niet altijd gepest. Vaak wordt er ook nog wel opgekeken tegen zo''n jongen omdat hij fysiek sterk is. En zich hier ook naar gedraagt.Spreek uit ervaring. Vooral op kamp is een groep dus maar neem het wel op voor de zwakkeren,dat wel..... Ben echtt een jongen die geschikt is voor een groep,teamverband ,nu dit mag toch, maar sommigen vinden dit raar of vreemd ,ja waarom eigenlijk.?  

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • cultuur/nep

    rolpatroon innemen ja binnen een groep heel herkenbaar. wie als nieuweling binnen komt wordt al beoordeeld op zijn of haar uiterlijk. een knappe verschijning krijgt al vaak een leiders of vooraanstaande rol. iemand die niet opvalt blijft vaak een grijze muis of hoort er gewoon bij. wat feve ook zegt een dikke krijgt vaak de rol van lol toegemeten,plagerijen. als laatste kan ik dit ook bevestigen ondermeer op jeugdclubs.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • gedachten/gevoelens

    Zijn toch van jezelf en wat is gek of raar en met fantaseren doe je niemand kwaad. Daarbij las wel eens dat fantaseren niet betekent het ook werkelijk te willen mee maken,alleen fantaseren is veilig en helemaal van jezelf ,waar een ander buiten staat en niets mee te maken heeft.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • cultuur/traditie

    Je kunt niet altijd kiezen als je in een leef of woon omgeving gedrukt wordt.Nooit gehoord van aanpassen.?

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • cultuur/traditie en nep enz.j.18

    Als ik binnen een groep zou komen en er werd mij een rol toebedeeld door hen dan zou ik meteen rechts omkeerd gaan en deze groep zo gauw mogelijk verlaten.  

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • cultuur/nep of werkelijkheid

    Veel reacties over werkelijkheid en fantasie.Er bestaan meer fantasies dan werkelijkheid.Films als thorless/deaspoetscollege bestaan in de verleden tijd sfeer maar soms herleven ze onveracht en zit je zelf in een dergelijke situatie.Vreemd ineens.Een groep wat maakt niet uit is iets waarin de nieuweling een opwachting maakt,soms wordt hij meteen geaccepteerd,of valt niet op en speelt geen rol.Maar soms komt iemand binnen de groep en wordt hij ingeschat welk rolpatroon hij gaat spelen.

    18 jaar
    12 jaren geleden
  • topicschrijver

    Meer reacties dan verwacht. bedankt.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • erotiek cultuur.

    Had altijd al erotische homo fantasieen maar wist niet hoe hier mee om te gaan.Tot dat ik tijdens een vakantie ,was 18, een jongen ontmoette die groot,breed,echt een beer van een vent,dacht nog super hetero en we raakten aan de praat,per toeval,liepen een paar meiden langs,zei nog,mooie dames,zei hij mee eens maar mijn smaak is meer gericht op mooie jongens. Toen dacht ik wat een eerlijke en dappere uitspraak,heb de hele vakantie met hem opgetrokken, en later elkaar opgezocht,en hij heeft me laten zien dat de homo ook nog een heel eigen cultuur kan heben ja meiden heb ik intussen helemaal afgezworen,mijn fantasie is werkelijkheid geworden.

    20 jaar
    12 jaren geleden
  • @J17

    Bloos Ir.

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • IR BEDANKT

    Je zegt succes en geluk op je weg,nu bedankt,heb het gevoel dat je het wilt afsluiten nu,is oke. Hoop wel dat je blijft reageren ook op andere topics want vind jouw schrijfwijze van beantwoording top klasse.  

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • antw. voor jongen 17/21

    Je hebt gelijk jongen 21 geaardheid kies je niet dat ben je,en daar is niets mis mee. Jongen 17. heb je reactie gelezen,nu zolang het vrije keus en wil is heb ik er geen moeite mee. maar die indruk had ik niet helemaal dacht ze willen hem omturnen. Maar aangezien je er ook met je ouders hebt over gesproken,zijn mijn gedachten en mening bijgesteld. ook succes verder.

    22 jaar
    12 jaren geleden
  • het gaat altijd op de persoon

    @J17 Jouw vraag over gelijkwaardigheid. Als je mijn posts terugleest moet het overduidelijk zijn dat ik je hele persoon belangrijk vind niet de geaardheid. Je geaardheid is maar 1 (niet onbelangrijk) aspect. Er zijn allerlei andere aspecten waarom ik je wel of niet een fijn mens zou vinden. Je hebt het (weer) over 100% hetero. Dat bestaat in mijn ogen niet. Je geaardheid is een overwegende voorkeur. Jebent ook niet 100% rechtshandig (tenzij je je linkerarm laat afhakken).   Compliment voor je ouders. Ze accepteren jouw persoon hoe dan ook. Wie wil niet niet zo een vader en moeder? WOW! Succes en geluk op je weg! Ir.  

    21 jaar
    12 jaren geleden
  • aan jng 21

    Heb het niet over mishandeling,dat wordt ik zeer zeker niet. Krijg gewoon wat ik verdiend heb,meer niet.

    17 jaar
    12 jaren geleden
  • leven en laten leven antw. voor 17/21 .gelijkwaardig

    Drink ook graag een pilsje met vrienden en eigenlijk met iedereen. Ga me niet bemoeien met fantasies van anderen of ze wel of niet normaal zijn.En wat is normaal.? Die jongen 22 die denkt dat ik de homo erotische kant wordt opgedreven,heeft het mis.Niemand dwingt mij,alles is vrije keus. Dan jongen 21 als tiener heb jij zelf dus veel contact gehad met ouderen zowel hetero als homo dus zag je verschillende soorten van geaardheid,mijn vraag zag jij ze verschillend of allemaal gelijkwaardig.Kortom hetero of homo  of bi maakt het jou wat uit ten opzichte van de persoon? Ben 17 en hetero totdat ik ging nadenken ben ik wel 100 procent hetero of zit er iets anders nog in me. Daarom een zoektocht naar mezelf.Heb er met mijn ouders over gehad,ga er niet over uitwijden dit was tussen ons,alleen ze zeiden kom je met een vriendin thuis welkom,maar als het een vriend is dan is hij eveneens welkom.Dit lijkt me duidelijk genoeg .Dan zondag avond met die jongen van 18 hij antwoord eerlijk,praat gemakkelijk over gevoelen ook over jongens,zijn fantasie zelfs,en kreeg bewondering voor zijn eerlijkheid dat jongens toch een belangrijk element in zijn leven waren en misschien ook wel voor mij ondanks geen enkele ervaring.      

    17 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten