Skip to content
1 reacties
46 weergaves

Niet goed genoeg!

Hallo allemaal, Ik zit echt met iets. Ik voel me namelijk echt niet goed genoeg voor een enkele jongen. Dit komt omdat ik niet tevreden ben met mezelf maar het probleem is ik kan mijzelf niet veranderen. Ik ga nooit uit omdat ik me onzeker voel over mezelf en ik kan niet tegen drukte in ruimtes (ik krijg het benauwd en ga zweten, ook voel ik me alsof ik moet flauwvallen) hebben meer mensen dit? Veder ben ik niet blij met mezelf omdat ik echt veel te veel weeg en dus echt te dik ben vooral voor mijn lengte. Het probleem is dat dit echt een familiekwaal is en ik die heb geërfd :( Ik sport 2 x 1 uur in de week (fitness) en ik heb al verschillende dieëten gedaan maar ik val dan altijd maar ietsje af. Het probleem is ook dat ik helemaal niet veel vet eet niet meer dan de gemiddelde meid tenminste. Maar ik kom wel meteen aan en hun niet. Dit is zooo frustrerend! Ik het raar dat ik vaak aan seks denk? Soms word ik hier zo gek van!   Ik voel me dus echt niet goed genoeg voor jongens en heb er eigenlijk nooit contact mee terwijl ik het wel zou willen. Veel vriendinnen heb ik ook niet echt. Kan iemand mij helpen ik weet echt niet wat ik moet doen en ben bang of eenzaam door het leven te moeten gaan. Soms heb ik hierdoor ook een soort van spontane huilbuien is dit raar. Ik weet dat ik veel vraag maar ik ben echt ff de weg kwijt!   Ben ik raar?   help me please   liefs,   Een te dik en onzeker meisjes

17 jaar
12 jaren geleden

1 Reacties

  • e

    Ik vind het zelf altijd moeilijk om verhalen van mensen te lezen die ongelukkig zijn. Vooral jou verhaal is lastig. Je doet er alles aan, maar je verandert maar niet :( Ik zelf heb altijd het idee dat je niet bang moet zijn, als je juist in het openbare leven jezelf laat zien leer je altijd mensen kennen. Laat zien wie je bent, en er is echt wel iemand die iets met je wilt doen.

    18 jaar
    12 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten