Skip to content
4 reacties
1806 weergaves

Broekpoepen

Hallo, Ik ben een jongen van 15 jaar en ik heb nog steeds last van broekpoepen. Ik plas nooit meer in m'n broek, maar poepen nog wel. Ik heb geen idee hoe het komt. Zijn er meer mensen met dit probleem, of ben ik de enige? Grt RR.

15 jaar
9 jaren geleden

4 Reacties

  • Hoi, Ik plas en poep nog in me broek. Ik ben vroeger mishandeld (van de plee getrokken, geslagen en geschopt) ik draag luiers zodat ze het op school minder merken. Ik ben pas een jaar van de mishandeling af. Ben nu bezig.met een therapie voor traumatische gebeurtenissen en een soort zindelijkheids therapie.

    14 jaar
    8 jaren geleden
  • Is het misschien een idee om luiers of luierbroekjes te dragen? Natuurlijk is dat ook niet ideaal, maar ik zou liever een poepluier hebben dan dat mijn kleren er elke keer onder zitten. Toen ik 15 was droeg ik 's nachts nog luiers en heb ik ook nog wel een paar keer een poepluier gehad. Het is uiteraard geen prettig klusje, maar een poepluier is een stuk makkelijker te verschonen dan als alles in je onderbroek zit.

    22 jaar
    9 jaren geleden
  • Hoi, ik ben RR. Het gebeurt soms een tijdje wel, en dan weer een tijdje niet meer. maastal poep ik 1 keer in de 2 dagen. dan soms in mn broek, en meestal gewoon op de wc. ik ben er al mee naar de ha gegaan. Meestal als ik het in mn broek doe, voel ik het niet (op tijd) aankomen.

    15 jaar
    9 jaren geleden
  • Dat is apart, op zo'n leeftijd broekpoepen, en zeker als je dan niet ook plast. Misschien een zwakke sluitspier ofzo, of iets niet goed gegroeid. Ben je er al eens mee naar je huisarts gegaan, misschien kan die wat aanraden?
    Helpt het als je vaker naar de wc gaat om te poepen, zodat je niet nodig moet en het dan ineens gebeurd, of floept het er dan alsnog zomaar ineens uit terwijl je niet dacht te moeten poepen? Hoevaak poep je uberhaubt uit je zelf (op de wc, niet in je broek) als ik vragen mag? Misschien poep je wel gewoon te weinig en moet je vaker gaan. Al zou je het normaal gezien aan moeten voelen als je nodig moet..

    17 jaar
    9 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten