Skip to content
6 reacties
508 weergaves

Scheve pik

Als ik van boven af op men stijve lul kijk staat ie een stuk naar links gedraait. Laten we zeggen dat hij halverwege langzaam aan begint af te buigen en dat ie uiteindelijk onder een hoek van zon 30 graden staat.

|
\

Beetje zoals dit hierboven. Ik heb wel gehoord dat iedere lul een beetje scheef is maar bedoelen ze dan op deze manier of als je van de zijkant kijkt dat ie een beetje omhoog staat ofzo?

19 jaar
8 jaren geleden

6 Reacties

  • Misschien stom hoor, maar kunnen ze die zwellichamen niet zodanig omwisselen dat hij naar boven wijst ipv naar beneden? Dan heb je er waarschijnlijk geen last meer van, er wijzen er zoveel naar boven, zeker met een erectie. Het scheelt misschien waar de bocht zit, maar ik heb er zoveel gezien die krom zijn. Je kunt het allicht bespreken met de uroloog. Nee heb je...

    Sorry als het een domme opmerking is (ik ben geen arts) maar voor hetzelfde geld kan het misschien wel. Dan wordt hij ook niet korter.


    Maar hopelijk is het allemaal niet nodig en gaat alles gewoon goed.

    Val je op jongens of meisjes trouwens? Ik ben zelf bi en vraag het omdat ik met jongens ook niet alles doe (of kan). Omdat ik groot geschapen ben is neuken met een jongen meestal geen optie. Met meisjes gaat het (vaginaal) wel goed als ik voorzichtig ben en het langzaam opbouw. Eerst voorspel tot ze goed nat is en dan eerst een klein stukje erin en dan rustig aan wat dieper en als dat lekker gaat kan het ook steeds een beetje sneller.

    Jij zult wellicht ook wat standjes moeten/kunnen uitproberen. Da's misschien lastig voor een first date, maar als een meisje begripvol is kan dat ook heel leuk zijn natuurlijk. Vooraf even bespreken dat je dit hebt is misschien het beste, en dan gewoon proberen.

    Hopelijk laat je je hierdoor niet afremmen om een leuke partner te zoeken, want ik kan me voorstellen dat het toch door je hoofd spookt of het wel goed zal gaan. Toch gewoon op zoek gaan hoor, dat is de enige manier om erachter te komen, en misschien maak je je onnodig zorgen... ;)



    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De huisarts heeft verder geen uitleg gegeven maar er is wel veel over te vinden op internet.
    Deze afwijking heet de ziekte van Peyronie.
    Wat ze doen is je zwellichamen aan de lange kant inkorten zodat de kromming gecorrigeerd wordt. Nadeel is dus dat je penis korter wordt.
    Omdat ik nog geen relatie heb weet ik dus niet of deze ingreep nodig zal zijn.

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • @^ Wat vervelend voor je. 90° is wel veel, en naar beneden lijkt me ook een onhandige hoek. Naar boven had je denk ik minder of geen problemen gehad. Ik begrijp uit je verhaal dat je nog geen ervaring hebt met gemeenschap? Heeft de dokter uitgelegd hoe zo'n operatie precies in z'n werk gaat?

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • Naar beneden komt dus voor!
    Ik ben daar zo'n ongelukkig voorbeeld van.
    Ik heb een bocht die duidelijk richting 90 graden gaat.
    Dokter heeft aangegeven dat operatie de enige oplossing is als seksuele gemeenschap niet lukt. :-(

    23 jaar
    8 jaren geleden
  • Er staan er zoveel scheef. Helemaal recht komt waarschijnlijk minder vaak voor. Een bochtje naar links schijnt iets vaker voor te komen (van bovenaf bekeken) maar naar rechts komt ook regelmatig voor. Misschien heeft het iets met links of rechts dragen, maar dat durf ik zo niet te stellen. Naar boven zie je ook wel, maar dat valt minder op als hij stijf is, omdat erecties ook verschillen van hoek. Naar beneden zal misschien ook wel voorkomen, maar dat heb ik nooit gezien. Overigens kan een bochtje best lekker zijn als je met een meisje bent, omdat er een beetje extra spanning op staat als je hem een beetje creatief gebruikt.... ;) PS: het is ook vrij gewoon dat één bal ietsjes lager hangt.

    21 jaar
    8 jaren geleden
  • De meesten staan wel een beetje schuin ja, en zeker ook omhoog, en sommigen meer dan anderen.. Niet heel veel penissen staat compleet | recht.

    Tip, probeer het niet recht te buigen in de hoop dat hij minder krom zal staan, dit word online wel eens aangeraden maar je kan daarmee je zwellichaampjes mogelijk mee beschadigen. En zwellichaampjes zijn die dingen die zorgen dat hij hard kan worden ;)

    18 jaar
    8 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten