Skip to content
13 reacties
888 weergaves

Poep

Hallo Het klinkt misschien raar maar ik heb al 2 dagen last dat ik niet kan poepen want hij komt er niet uit. Weet iemand raad??? Alvast bedankt

14 jaar
7 jaren geleden

13 Reacties

  • Ik heb laast ook van die onderzoeken gehad zo vervelend en heel pijnlijk vond ik hoe ging heb bij jou ?

    17 jaar
    6 jaren geleden
  • In het ziekenhuis wordt je wel verdoofd met een roesje. Maar is allemaal best vervelend. Je darmen worden meestal leeg gemaakt met klysmas en ze gaan met een slang in je darmen kijken. Ook gaan er weer dokters met hun vinger in je gat. Maar goed, altijd buikpijn is ook niet fijn.

    Sterkte meisje.

    15 jaar
    6 jaren geleden
  • @meisje 16 Beterschap! Misschien kun je om een verdoving vragen als het zo'n pijn doet?

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Ben vandaag terug gegaan naar de dokter hij ging weer met zijn vinger in mn kont voelen (auww!!). Nu moet ik naar het ziekenhuis voor onderzoeken te laten doen waarom ik hier last van heb. Pfff ik zie er nu al tegen op als ik hoor wat ze allemaal gaan doen.......

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Dan heb je waarschijnlijk aambeien? Door het harde persen doordat je verstopping/harde ontlasting hebt. Als die weg zijn en je je voeding aanpast, komen die niet meer terug. Misschien ook slim om te laten testen of je misschien een voedselintolerantie hebt. Sterkte en succes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • J 19 ik ben naar de dokter geweest en nu heb ik medicijnen voor in mijn kont echt heel vervelend. Spuitjes met vloeistof en zetpillen 2x per dag 1 week lang. Volgende week terug en dan gaat de dokter nog een keer voelen of het weg is

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Veel water drinken verdeeld over de dag helpt ook. Pruimen werken ook laxerend. Groeten, J

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Jongen 19 ik eet heel gezond en beweeg veel helaas ben ik heel allergische voor kiwi. Maar bedankt voor de tip misschien heeft iemand anders er nog iest aan

    16 jaar
    6 jaren geleden
  • Mocht je er nog een keer last van hebben gehad:

    Elke ochtend als eerste 1 of 2 kiwi's eten, dat werkt laxerend. Ik doe dat al jaren. Nooit meer last van verstopping. Voldoende bewegen helpt trouwens ook. Succes.

    19 jaar
    6 jaren geleden
  • Meisje van 15 , ik moet zometeen naar de huisarts met het zelfde probleem doet het pij. En kan je precies vertellen hoe alles gebeurd en voelt enzo

    14 jaar
    6 jaren geleden
  • Bij Kruitvat of een andere drogist kun je zetpillen van Dulcolax kopen. Gegarandeerd dat je binnen een half uur op de pot zit! Wel in de buurt van een wc blijven anders heb je een volle broek.

    19 jaar
    7 jaren geleden
  • Alles tussen de 3x per dag en 1x per drie dagen schijnt normaal te zijn, zolang je er geen last van hebt, dus geen pijn of geen bloeden of zo.

    Als je er wel last van hebt omdat hij te hard is, eet dan twee of drie appelsienen per dag (="sinaasappels" in NL, denk ik). Na een week zal hij dan zachter worden.

    17 jaar
    7 jaren geleden
  • Als het niet lukt, zou ik even naar de huisarts gaan. Klinkt misschien gênant bij zoiets, maar die mensen zijn dit soort dingen wel gewend.

    18 jaar
    7 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten