Skip to content
26 reacties
7778 weergaves

Schooldokter?!

Ik zit in groep zeven en vandaag kregen we een brief mee naar huis waar in stond dat de schooldokter komt ik heb een paar vragen aan mensen die dit ook hebben meegemaakt want ik ben een beetje zenuwachtig gaan ze aan me ballen voelen in groep zeven of doen ze dat niet en moet ik me dan helemaal uitkleden en waarvoor? Vertel even als je dit hebt meegemaakt en wat er toen gebeurde

11 jaar
6 jaren geleden

26 Reacties

  • Destijds bij ons voelden ze aan je ballen om er zeker van te zijn dat die goed waren ingedaald, haalden je voorhuid naar achteren om te zien of je eikel en plasgaatje zich goed ontwikkelden en keken vaak ook even je poepgaatje na op evt. complicaties. Niet echt leuk en vaak een stijve maar die zagen ze wel vaker en het was wel voor het goede doel om het zo maar eens te zeggen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Wat doen ze dan bij de jongens?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee daar heeft hij niet aangezeten maar wel wat je zei aan mijn onderbuik zodat onderbroekje iets verschoof

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje van 19, natuurlijk moet zo'n arts wel aan en soms in je vagina voelen en zeker ook aan je borsten en tepels, zodat ze er zeker van zijn dat alles is zoals het moet en er geen dingen zijn die anders later, als je 15 bent of zo, aan het licht komen en dan ernstiger zijn. Daar zit jij toch ook niet op te wachten of wel soms?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 10 Hij heeft toch niet aan je vagina gezeten? Want dat mag niet. Wel aan je onderbuik voor je blaas, maar dat zei je al. Ook niet aan je borsten als je die al een beetje had.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Hij onderzocht mij helemaal en drukte met zijn vinger om verschillende plekken over mijn hele buik en ook bij mijn blaas.

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 10 Op een tafel liggen? Wij moesten vroeger staan en zitten. Tot hoever ging die arts je onderzoeken? Bij mij keek hij wel even in mijn slip maar dat was meer om te kijken of er al haar was gegroeid.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik moest ook in onderbroek op tafel liggen en toen ging hij me helemaal onderzoeken

    10 jaar
    4 jaren geleden
  • Hé meisje van 15, dat je je een echo onderzoek in het ziekenhuis moet laten doen zal niet voor niets zijn. Ik zou het toch maar laten doen zodat je weet dat alles o.k. is en zo niet, ze er nu nog iets aan kunnen doen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik moest ook naar de school dokter ik moest me helemaal uit kleden ik vond dat niet fijn die jongen zat alleen maar te kijken

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij moest ik daar in mijn onderbroek zitten en moest ik een oortest doen en een spuitje krijgen (echt pijnlijk) succes

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij toen ik 14 was precies hetzelfde als bij de jongen van 19 hierboven, maar kreeg een stijve en toen ze in mijn eikel kneep kwam er al voorvocht uit en kwam zowat klaar. Ze keek er naar en zei alleen, zo die werkt ook goed en ik kon me weer aankleden.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • wij moesten in onze onderbroek op het laats deed ze je onderbroek naar beneden en voelde ze uitgebreid aan je ballen en trok ze de voorhuid terug en kneep een beetje in mijn eikel

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • T’s waar ben je dan bang voor?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • ik moet nog. Ze ( klasgenoten ) praten er allemaal over nu de dokter er na de kerstvakantie is. Je wordt uit de klas gehaald. Eerst moet je op je pc vragenlijsten beantwoorden over wat je eet, hobby's en gezondheid. Bij de broeder word je gewogen en opgemeten en soms krijg je een prik . Jongens niet, maar de meeste meisjes wel. Bij de dokter sta je in je onderbroek. Je wordt beklopt , met de stethoscoop beluisterd enz. Sommige jongens zeggen dat de dokter ook in je onderbroek graait, maar ik denk dat ze dat zeggen om je zenuwachtig te maken en dat het onzin is. Weet iemand hoe het echt is ? Zal blij zijn hier van af te zijn. het is geloof ik de laatste keer dat je naar de schoolarts moet.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen zorgen, bij mij meten ze alleen mijn lengte en mijn gewicht.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe is het gegaan ts??

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben laast verhuisd van Nederland naar België nou moest ik naar t clb voor een test. Was echt vervelend ! Omdat ik nog nooit ongesteld was geweest en de dokter(man) dat raar vond moest ik mijn onderbroek uit en ging hij tussen mijn benen kijken en "voelen" echt heel stom. Nu moet ik over 1 maand terug komen voor een vervolg onderzoek en een inwendige echo laten maken in het ziekenhuis ?? zie er nu al tegen op Ook moest ik een prik echt stom ik ga niet meer naar die vervolg afspraak geen zin in.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik moest ook helemaal naakt op hand blazen en zij trok m’n velletje een paar keer naar achteren en voelde ook aan m’n balletjes. Maakte mij niks uit dat ik helemaal naakt moest

    12 jaar
    6 jaren geleden
  • Hey, geen paniek. Ik kom uit Vlaanderen dus ik weet niet of er in groep zeven al naar de puberteit wordt gekeken maar later zal je dit wel moeten doen. Daar hoef je je echt niet voor te schamen. Die schooldokter is dat heel gewoon om jongens en meisjes naakt te zien en trouwens, als je gezond wil zijn moet dat. Daag...

    13 jaar
    6 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

  • Slaap lekker!

    Slaap lekker!

    Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 10 jongeren af en toe slecht slaapt. Het wordt vervelend wanneer je langere tijd problemen met slapen hebt. Wat zijn de oorzaken en hoe kun je beter slapen? Je leest het op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Slaap lekker!
  • Tips om gezond aan te komen

    Tips om gezond aan te komen

    Je kunt eten wat je wilt maar er komt geen grammetje aan. Of je voelt je mager en wilt dolgraag wat kilo’s erbij. Jij bent één van de mensen die moeilijk kan aankomen. Lees onze 5 tips om gezond aan te komen op JouwGGD.nl

    Ga naar Jouwggd.nl over Tips om gezond aan te komen
  • Bang voor de tandarts

    Bang voor de tandarts

    Bloedend tandvlees, plaque op je tanden en uit je mond ruiken? Liever niet! Maar wat als je bang bent voor de tandarts? Je leest onze tips op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Bang voor de tandarts
  • Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld

    Zanzu.nl is een website over seksualiteit en seksuele gezondheid. De informatie is in veel talen beschikbaar.

    Ga naar Zanzu.nl over Zanzu, mijn lichaam in woord en beeld
  • Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

    Monkeypox, vaak apenpokken of apenpokkenvirus genoemd, is een virusinfectie die zich nu ook in Europa verspreidt. Het virus is voor de meeste mensen niet gevaarlijk, maar wel vervelend. Je leest er meer over op JouwGGD.nl.

    Ga naar Jouwggd.nl over Wat zijn apenpokken (monkeypox)?

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten